Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Černoch Michal Školoudová Lenka
Advertisements

Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR
Představení společnosti
Představení společnosti Linet spol. s r.o.
Řízení diverzity Mgr. Hana Velíšková, HR specialistka Česká společnost pro rozvoj lidských zdrojů.
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
Finanční možností svépomocných skupin
Genderový audit Mgr. Tomáš Bitrich Společenská odpovědnost firem v Ústeckém kraji CZ.1.07/3.2.06/
Ing. Daniel Konczyna U Prostředí marketingu Ing. Daniel Konczyna U
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Outsourcing jako strategický nástroj řízení nejen v komerční sféře
Transformace systému práce s ohroženými dětmi a rodinami Tisková konference MPSV a MŠMT 30. dubna 2009.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Postakviziční integrace Jaké kroky se mají učinit po podpisu kupní smlouvy Pavel Seeman.
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci Armovna a ohýbárna betonářské oceli Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj, Pováží v SK MANAG, Pozemní.
Implementace systému flexibilních benefitů
Příručka jakosti Ing. Zdeněk Aleš, Ph.D.
Představení klubu manažerů
Firemní komunikace Obsah 1.Pojem firemní komunikace 2.Tvorba podnikové komunikace 3.Komunikace formou marketingových aktivit 4.Podniková kultura 5.Otázky.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
P. SHRNUTÍ DOBRÉ PRAXE ZE ZAHRANIČÍ Lenka Hrkľová Odborný garant mezinárodního projektu Péče o děti jako mezigenerační most Nikola Křístek odborný expert.
Vstup na zahraniční trhy při výrobě v domácí zemi
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Řízení obchodu Pro IT, a.s. Ing. Zbyněk Sonnek … průzračnost, která je vidět.
RNDr. Jana Sýkorová SOŠ a SOU technické, Třemošnice, Sportovní 322
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
marketingové poradenství
MARKETINGOVÝ MIX.
... umění optické komunikace PROFiber Networking s.r.o. se jako bývalá divize Vláknové optiky MIKROKOM s.r.o. opírá o tradici 15tiletého působení v oboru.
Marketingová politika a výběr pracovníků. Produktové skupiny, segmentace, teritoria Určení hlavního produktového a teritoriálního rozdělení a stanovení.
Kulatý stůl- Hodonín, Nástroje pro-rodinné politiky a jejich využití v oblasti lidských zdrojů a budování dobrého jména firmy Blanka Brabcová.
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Návrh legislativních změn v oblasti náhradní rodinné péče (výstupy projektu) PhDr. Miloslav Macela Praha, 16. června 2015.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Vstřícný zaměstnavatel Kritéria soutěže. 1. Organizace práce Vstřícnost a reálné možnosti využívání flexibilních forem práce Další úpravy pracovního režimu.
Centrum pro rodinu a sociální péči o.s. 1.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Struktura podnikatelského plánu
Personální strategie mezinárodní firmy
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
Chování kupujících  Chování kupujících je složitý proces, který ovlivňuje řada vnitřních i vnějších činitelů a marketingový odborníci mohou znalost.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Důvody sestavování podnikatelského piánu Struktura podnikatelského plánu poskytuje podnikateli užitečný kontrolní prostředek pro zpracování informací.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
1 HR ve věku změn: výzvy trhu práce a Průmysl 4.0 Bohdan Wojnar, člen představenstva ŠKODA AUTO
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
„SLAĎUJEME V JIHOMORAVSKÉM KRAJI“ Ing. Jaromíra Vítková
1 Školka ve VFN v Praze Tisková konference,
Nerovné odměňování žen a mužů – příčiny a současná situace v ČR Mgr. Veronika Šprincová.
FIREMNÍ SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST SKUPINY ČEZ 5. prosince 2014 JUDr. Michaela Chaloupková, M B A člen představenstva ČEZ, a. s.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Marketingový plán podniku
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Audit rodina & zaměstnání ve VÚHŽ a.s.
„Jsme rovnocenní partneři“
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
Slučitelnost zaměstnání a rodiny
Rodinná politika Sociální politika II.
LET ZAPOJENÝCH DĚTÍ PROJEKTŮ 6 15 KOL PROJEKTU ROZHLED.
Welfare state Sociální zabezpečení Zabezpečení rodin s dětmi
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Transkript prezentace:

Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika Mgr. Erika Bartúnková HR manažer pro Českou republiku a Slovensko

Představení společnosti Henry Schein, Inc. Největší světový poskytovatel služeb a distributor zdravotnického materiálu, léků, spotřebního materiálu a techniky pro lékaře, kliniky, laboratoře se specializací na humánní, stomatologickou a veterinární péči, založená v roce 1932 775 000 zákazníků, 96 000 produktů privátní značky, 110 000 produktů jiných značek 25 krajin světa, 8,9 bilionů dolarů (2012), růst 17% od roku 1995 15 000 zaměstnanců

Rodina v Henry Schein, Inc. Celosvětové obchodní standardy Odpovědnost vůči zákazníkům, akcionářům, trhu, veřejnosti a členům týmu Henry Schein Rodina jako hodnota Odpovědnost jednotlivců i společnosti Široká podpora rodiny Poskytování a podpora zdravotní péče Důchodový plán Ochrana příjmů a průzkumy mezd Průzkumy kultury a spokojenosti Asistenční linka Vytváříme a podněcujeme prostředí s cílem poskytovat zajímavé příležitosti pro osobní a profesní růst a jednáme se vzájemným respektem a důstojností.

Představení společnosti Henry Schein, Česká republika Historie Henry Schein Česká republika Akvizice Gaudent Sanitaria a S-dent 2004 Fúze společností Gaudent Sanitaria a S-dent 2010 – Henry Schein Dental s.r.o. Akvizice Noviko s.r.o. – 2009 Fúze společností Henry Schein Dental s.r.o. a Noviko s.r.o. 2013 – Henry Schein s.r.o.

Henry Schein, Česká republika - struktura Veterinární divize Dentální divize Oddělení 2012 2013 Rozdíl Obchod 14 16 114% 9 167% Logistika 60 67 112% Telemarketing 5 4 80% Doprava   Administrativa 3 75% Nákup 10 12 120% Vedení 1 100% Marketing 2 150% IT - interní IT vývoj Prodej techniky 6 83% IT software Technici 19 47% Lidské zdroje 200% Celkem 48 41 94% Finance 111% Vedení a administrativa 8 7 88% Údržba 125 154 116%

Henry Schein, Česká republika – struktura pohlaví 88 63 22 19 Veterinární divize Dentální divize

Rodina v Henry Schein Česká republika Podpora před odchodem na mateřskou Úprava náplně práce Knižka: Informace pro nastávající maminky (jednotlivé dokumenty, informace o dávkách a povinnostech, zapracované vzory formulářů, kde a kdy se co vyřizuje)

Rodina v Henry Schein Česká republika 2. Komunikace během mateřské dovolené Narození dítěte – interní oznámení, dar Pomoc s dokumenty při přechodu na rodičovskou Zapojení do firemním aktivit – interní noviny, akce pro zaměstnance 3. Komunikace a zapojení zaměstnance během rodičovské dovolené Pravidelná komunikace – nabídka spřátelené školky, společné akce rodičů Zapojení do firemních aktivit – interní noviny, akce pro zaměstnance Zapojení do práce formou práce na dohodu

Rodina v Henry Schein Česká republika 4. Zaškolování před návratem do práce Dle pozice – 2 týdny až 2 měsíce před nástupem 5. Podpora rodičovství Spolupráce se školkou Home office v době prázdnin ve školce Dětský koutek v době prázdnin na firmě pro starší děti Den otevřených dveří pro děti zaměstnanců – poznání práce rodiče a co to vše obnáší Brigády a praxe pro děti zaměstnanců

Rodina v Henry Schein Česká republika Dotazy? Děkuji za pozornost.