Projekt: Šance pro každého žáka

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.9 Práce a volný čas Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
Advertisements

Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost Autor: Mgr. Romana Martináková TEN DĚLÁ TO A TEN ZAS TOHLE A VŠICHNI DOHROMADY UDĚLÁME MOC!!! (J.
DĚTSKÝ DOMOV, ZÁKLADNÍ ŠKOLA, STŘEDNÍ ŠKOLA, DUCHCOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
STŘEDNÍ ŠKOLA ODBORNÉ UČILIŠTĚ HORNÍ SLAVKOV KOUNICE 613 tel.:
Chcete se něco dozvědět o naší škole? Potom …VstupteVstupte.
Rozdíl je v lidech projekt Kompetence pro život workshop, Jihlava & průběžné výsledky Kompetence pro život.
Naučit svoji mysl spolupracovat, nikoli bránit výkonu Pochopit hluboké příčiny svých úspěchů a neúspěchů a čerpat z nich Najít efektivní řešení šité na.
Základní škola a Střední škola CREDO, o.p.s. Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Výukový materiál č.: VY_32_INOVACE_107_Nebezpečí elektřiny Vypracoval:
Název školy Plavská škola Autor Mgr. Jana Kneřová Název VY_32_INOVACE_20_MA_Řešíme_slovní_ úlohy Téma Číslo projektu Anotace Ma 2 – Násobení a dělení čísly.
Kamil Plíšek Státní správa myslivosti Městský úřad Žatec.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_2301_STAV FINANCÍ Téma: Pojem F. G._ ZJIŠTĚNÍ STAVU FINANCÍ.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
PRAVĚK. DĚLENÍ PRAVĚKU nejdelší období lidských dějin pravěk dělíme podle materiálu, z jakého lidé dokázali vyrobit nástroje.
DUM - Digitální Učební Materiál TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL MLADÝ ZÁCHRANÁŘ 2012 SOUTĚŽ PRO DĚTI ZÁKLADNÍH ŠKOL HZS Ústeckého kraje.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Základní škola a mateřská škola Bukovec
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
Odborné učiliště Chroustovice
Období života člověka. Období života člověka Etapy lidského života Člověk se během života mění – roste do výšky, tloustne, učí se chodit a mluvit,
Prospěchová stipendia
STAVBA TĚLA VY_32_Inovace_09OT- 3 autor: Mgr. Tereza Olejníková
Bojíte se francouzštiny?
Název školy: Základní škola a mateřská škola, Hlušice
Zoner Callisto Ostatní manipulace s objekty II.
Domácí zvířata VY_52_INOVACE_28
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Zábava na internetu
Základní informace o poskytovateli
Autor: Mgr. Svatava Juhászová Datum: Název: VY_52_INOVACE_17_FYZIKA
Najdi jarní květinu, která se nachází jen jednou
TÉMA: Počítačové systémy
Květiny VY_52_INOVACE_08 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Reflexe učitele Aneb nejlevnější inovační program šitý na míru.
ČÍM BUDU? SPISOVATEL PRODAVAČKA ZEDNÍK VETERINÁŘ SEKRETÁŘKA LETEC
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
VY_32_INOVACE_VVP_8A_7F Rozhodování - metody Název: Škola:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.1.Bal.16_Povolání Datum:
VY_32_Inovace_4.2.9 Práce a volný čas Člověk a jeho svět 3. ročník
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_12_INOVACE_14_Teplota a čas
NÁZEV ŠKOLY : ZŠ KOLÍN V. , MNICHOVICKÁ 62 AUTOR : Mgr
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Zlata Houšková, Vít Richter
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
POVOLÁNÍ I. VY_32_INOVACE_3A_02 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
Základní škola a Praktická škola Moravské Budějovice Dobrovského11
Globální problémy současného světa 3 – Populační vývoj, negramotnost
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_32_INOVACE_19_Člověk a jeho zdraví TÉMA:
Základní škola a Mateřská škola, Baška, p. o. Baška 137, Baška
Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_20_Režim dne
Řezání vnějších závitů
Název: VY_32_INOVACE_ICT_7B_12B Škola:
Doplňovačky a dvousměrka II
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Globální problémy současného světa 4 – HIV, AIDS
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Název materiálu: PRÁCE DOSPĚLÝCH_povolání
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Třetí návštěva „Domečku“
Technika kolem nás Svět, ve kterém žijeme, se skládá z živé a neživé přírody, ale také techniky. Dokázali byste říct příklad živé a neživé přírody? Do.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJ.1.Bal.08_Význam_slov Datum:
Zákoník práce 2 – Vznik a zánik pracovního poměru
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
Transkript prezentace:

Projekt: Šance pro každého žáka Reg. číslo: CZ.02.3.61/0.0/0.0/16_012/0000595

Výsledky průzkumu u žáků zájmových kroužků (N = 194) Školní rok 2016/17

Jiné: Zábava, naučím se něco nového, zvědavost, chci pomoci zájmovému kroužku, chci přispět lepšímu ovzduší, zajímavý nápad, aj.

Abych se něco víc přiučil, chci využít svůj volný čas. Vyrábění, něco se naučím a baví mě to. Že se naučím věci, které budu dříve nebo později potřebovat. Chodit ven, získávat informace do života. Očekávám informace; když půjdu do práce, tak budu vědět, co tam budu dělat. Že se naučím vyrábět nové věci a naučím se zacházet s nářadím, také se něco přiučím. Dozvím se něco nového o městě. Ovlivňování situace v Jihlavě. / Vylepšení Jihlavy nějakým způsobem. Očekávám, že bychom mohli něco dobrého ovlivnit. Zábava. Zlepšení práce v kolektivu. Exkurze do zajímavých míst.

Co můžu uplatnit ve své budoucí práci. Můžeme rozhodovat o tom, co je tady v nepořádku; že se naučíme nebát se jednat s lidmi. Naučit se udělat věci do domácnosti. Že si tam vyrobím židličku. Naučení přesného řezání dřeva, natírání ve více vrstvách. Vidět nářadí. Zlepšení ruční práce. Od kroužku očekávám to, že si něco vyrobím a odnesu. Budu více zručnější. Zdokonalím se do své budoucí práce. Více se naučím, budu znát více znalostí, které někdy v životě použiju. Můžu být prospěšný všem. / Můžu někomu pomoci. Abych byl do budoucího ročníku více zkušenější. Chci se naučit nové věci a ráda trávím čas s přáteli. Očekávám, že se na kroužku budeme bavit a tvořit nové věci.

kuchař číšník cukrář kadeřnice květinářka automechanička opravář zemědělských strojů truhlář tesař klempíř elektrikář zedník řidič obráběč kovů (CNC) právnička veterinářka farmaceutka architekt učitelka ošetřovatelka vojenský lékař detektiv voják hasič záchranář programátor, ICT technik úřednice policista stevardka, delegátka archeolog sportovní masér chovatel koní strojní inženýr herečka vědec, filozof požární technik fotografka profesionální hráč PC her akciový makléř muzikant

Aritmetický průměr = 1,76 (N = 189) Žáci částečně stojí o to, do zájmového kroužku chodit.