Czechpoint, bezdlužnost a záznam v trestním rejstříku

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ivan Langer stínový ministr vnitřních věcí červen 2006
Advertisements

Přístupné dokumenty veřejné správy Moderní dokument s moderními vlastnostmi pro moderní veřejnou správu.
Ivan Langer Ministr vnitra Zdeněk Zajíček Náměstek ministra vnitra Tisková konference
Zapojení do projektu Czech POINT. Základní informace Nejdřív! Smlouva s ČUZK (katastr nemovitostí)! •Výstupy z katastru nemovitostí jsou zpoplatněny 50,-
AUTORIZOVANÁ KONVERZE
IS Datových Schránek Zákon a jeho důsledky 26. listopadu 2009
Informační Systém Datových Schránek IS Datových Schránek 9. října 2009 Webseminář na téma ISDS Jiří Pejčoch Zákon a jeho důsledky.
Přístup k Základním registrům prostřednictvím projektu Czech POINT
Základní legislativa v oblasti eGovernmentu
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola
Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál.
Strategie implementace
Czech POINT Pohodlná komunikace.
Czech POINT Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Seminář Plzeň Luděk Šafář Projektový manažer.
Czech POINT (CzP) Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Czech POINT je garantovaná služba pro komunikaci uživatele se státem prostřednictvím.
Czech POINT Tereza Šístková xsist02.
Statutární město Karlovy Vary
Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy Praha, 11. června 2012.
Přístupné dokumenty veřejné správy Moderní dokument s moderními vlastnostmi pro moderní veřejnou správu
Vypracovaly: Nikola Dreslerová, Eva Šenkeříková
Konference „10 let eGovernmentu v ČR“ Ivan Langer Praha, Senát Parlamentu ČR, 8. dubna 2010.
Jeden cíl, společná cesta Ministerstvo vnitra České republiky Postup projektu CZECH POINT.
Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy Praha, 11. června 2012.
Základní vztahy mezi subjekty v e-Businessu
DRMS Forum září GINIS ® Registr Autorizovaných Konverzí.
„Od Czech Pointu přes Jednotné kontaktní místo, Jednotné inkasní místo až k Jednotnému kontrolnímu místu“ Konference „PODNIKÁNÍ JAKO ZÁKLAD PROSPERITY“
Registrace poskytovatelů sociálních služeb Odbor sociální péče a zdravotnictví MHMP.
Otázky a odpovědi k zákonu č. 300/2008 Sb. Zpracoval: Mgr. René Pleva Datum:
Návrh zákona o elektronických úkonech, osobních číslech a autorizované konverzi dokumentů Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra Vladimír Smejkal Legislativní.
Vaše jistota na trhu IT INTEROPERABILITA V PRAXI Josef Sedláček, ICZ a.s. 08/03/2007, Praha.
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) II. část Právnická fakulta MU Brno říjen 2011 zpracoval: Petr Průcha.
602XML formuláře a Czech POINT a úřad Pavel Nemrava Software602 a.s. ISSS 2008.
Informační systém veřejné správy
Živnosti Právnické a fyzické osoby Čtyři typy živností
Základní moduly portálu Czech POINT
Martina Lakomá Tereza Wzientková Radek Zapletal
Datové schránky a konverze dokumentů Zákon o eGovernmentu
Vydávání výstupů z informačních systémů veřejné správy
Vazba IS Munis a aplikace Czech POINT
Výstupy z informačních systémů veřejné správy Hradec
Czech Point na poštách ISSS Mgr. Pavel Kolář náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu.
Jiří Průša E-Government Jiří Průša
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Státní správa – Czech POINT VY_32_INOVACE_09 Sada 12 Základní.
Zákon o eGovernmentu ► Návrh zákona o elektronizaci některých procesních úkonů v oblasti orgánů veřejné moci a o změně některých zákonů ► Některé problémy.
government Zpracovali: Petra Vilímová , Monika Vatrtová,
Czech POINT ve službách České pošty aneb Česká pošta ve službách Czech POINTU Petr Stiegler náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment.
E - government Hana Válková Lucie Švestková Karel Volný Tereza Dvořáková.
ZÍSKÁNÍ ŽIVNOSTENSKÉHO OPRÁVNĚNÍ. Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO_1178 Ročník:1. Vzdělávací obor:Ekonomika podniku Tematický okruh:Právní formy.
Obecné základy práce s portálem Czech POINT Vzdělávání v eGON centru Třebíč Tento projekt je financován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního.
EGon Centrum ORP Nový Bydžov Czech POINT 1 – 4 moduly Ing. Martin Kořínek.
Základní legislativa v oblasti eGovernmentu Ing. Martin Kořínek eGoncentrum ORP Nový Bydžov.
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
Seminář pro organizace zřizované krajem Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji 19. a KrÚ Pk, sál Zastupitelstva Pk 9:00 hod.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
KONVERZE DOKUMENTŮ. 2 KONVERZE – LEGISLATIVA Zákon o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů č. 300/2008 Sb. (účinný od 1. července 2009)
Co je to Czech POINT garantovaná služba pro komunikaci se státem prostřednictvím jednoho univerzálního místa možnost získání a ověření dat z veřejných.
Základy práce s portálem CzechPOINT. 2 Úřad na cestě k lidem Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál Asistované místo výkonu veřejné správy.
Vzdělávání v eGovernmentu v Pardubickém kraji Ing. Kristýna Benešová.
„CZECH POINT e-shop – výpisy poštou“ Petr Stiegler – náměstek generálního ředitele pro veřejnou správu a eGovernment Tisková konference,
Workshop 3. června 2008, Praha Rozvoj služeb eGovernmentu v ČR a elektronizace zadávání veřejných zakázek Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor veřejného.
Systém základních registrů. Zákony a nařízení vztahující se k problematice základních registrů Zákon č.111/2009 Sb. o základních registrech v aktuálním.
DATOVÉ SCHRÁNKY Ing. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
EGonovi tluče srdce!!!.
EGONovi tluče srdce! Ivan Langer ministr vnitra.
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) II. část
Systém správy dokumentů
Elektronizace veřejné správy; transparentnost veřejné správy a diskrétnost ve veřejné správě MP313K Úvod do studia veřejné správy 12. přednáška
Elektronizace veřejné správy; transparentnost veřejné správy a diskrétnost ve veřejné správě MP313K Úvod do studia veřejné správy 12. přednáška
Ivan Langer stínový ministr vnitřních věcí červen 2006
Transkript prezentace:

ZDROJE: CzechPoint oficiální web, Práce.cz web, Ministerstvo vnitra ČRCzechPoint oficiální webPráce.cz webMinisterstvo vnitra ČR

Czech P. O. I. N. T. Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál To znamená úřad, který:  Slouží jako asistované místo výkonu veřejné správy  Univerzální místo, kde se dají získat data z oficiálních i neoficiálních zdrojů  Ulehčuje komunikaci se státem  Plánuje v budoucnu možnost vyřizování úředních záležitostí přes internet

Pobočky Czech Pointu  Po celé České republice  V zahraničí také na většině Českých ambasádách  Např:  Velvyslanectví ČR v Arabských Emirátech, Velvyslanectví ČR v Lotyšsku  Městský úřad Prahy 18 (Letňany)

Co poskytuje Czech Point?  Výpis z Katastru nemovitostí  Výpis z Obchodního rejstříku  Výpis z Živnostenského rejstříku  Výpis z Rejstříku trestů  Výpis z Rejstříku trestů právnické osoby  Potvrzení o bezdlužnosti  Žádost o výpis nebo opis z Rejstříku trestů podle novely zákona č. 269/1994 Sb., o Rejstříku trestů  Výpis z bodového hodnocení řidiče  Vydání ověřeného výstupu ze Seznamu kvalifikovaných dodavatelů  Podání do registru účastníků provozu modulu autovraků ISOH  Výpis z insolvenčního rejstříku  Datové schránky  Autorizovaná konverze dokumentů  Centrální úložiště ověřovacích doložek  Úschovna systému Czech POINT  Základní registry  Výpis z Veřejných rejstříků  Aktuální dostupnost služeb

Co to znamená? Výpis z rejstříku trestů  Pouze na základě písemné žádosti  Nutný platný doklad totožnosti  Stojí 100 korun  Je potřeba v pracovním pohovoru (čistý) Potvrzení o bezdlužnosti  Písemný doklad dokazující platební bezúhonnost  Může o něj žádat jak fyzická, tak právnická osoba