Využíváme ICT ve výuce.  Akademie Hotelnictví a cestovního ruchu 2 Využíváme ICT ve výuce Název výzvy: Žádost o finanční podporu z OPVK – IPo – Oblast.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BEZPEČNĚ A ZDRAVĚ DO ŽIVOTA - rozvoj kompetencí v základním a středním vzdělávání Realizace – Určeno: ZŠ, SŠ, SVČ/DDM.
Advertisements

II. Metodický výklad výzvy. Cíl oblasti podpory 1.3 Zlepšení kompetencí pedagogických i nepedagogických pracovníků škol a školských zařízení. Výzva č.
, Olomouc, konference globální granty Ing. Andrea Závěšická, ředitelka PhDr. Jan Další vzdělávání pracovníků v Jeseníkách: rozvoj soft-skills.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_05.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Moderní IT infrastruktura na školách pro využití mobilních zařízení Petr Nepustil – K-NET Jan Mondek - Kernun.
Plzeň Integrovaný operační program Název materiálu2 Co je to IOP? Tematický operační program financovaný z ERDF pro období 2007-
SC 4.1 Navýšení kapacity a zkvalitnění předškolního, základního a středního vzdělávání a zařízení pro poskytování péče o děti do 3 let  Datum vyhlášení.
Projekt Národního technického muzea V technice je budoucnost Projekt „V technice je budoucnost“ (reg. číslo CZ.1.07/1.1.32/ ) je finančně podpořen.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Radmila Beránková NÁZEV: VY_32_INOVACE_116_ČJ_SLABIKOTVORNA_PISMENA TEMA: Slabikotvorná.
Projekt: Cesta rozvoje středních škol v JmK CZ.1.07/1.3.10/ název operačního programu: OP VK číslo prioritní osy: 7.1 název prioritní osy: Počáteční.
Seminář: Využití ICT ve výuce třída 2.C SŠZP Klatovy hlavní pořadatel: Karel Rejthar Microsoft Certified Profesional ostatní přednášející: Václav.
Klíčová aktivita 2 Systém vzdělávání Mgr.Regina Jonášová Praha
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Evropské jazykové portfolio v praxi TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_07.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Škola porozumění“ Základní škola Kladno,
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_07.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.3 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. dubna 2013.
E-NEBEZPEČÍ PRO UČITELE Nebezpečné komunikační jevy pro učitele se zaměřením na kyberšikanu, kyberstalking, kybergrooming a další sociálně-patologické.
Základní škola a Mateřská škola, Jilemnice, Komenského 103, příspěvková organizace Autor: Mgr. Zdeňka Kobrová Název: VY_32_Inovace_2A_01_Geometrické tvary.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ.
Matematická gramotnost v realizovaných projektech
Obchodní akademie Náchod
Výzva OP VVV 02_16_034 Implementace krajských akčních plánů I.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Členská schůze MAS Nepomuk,
„IOP – šance pro váš rozvoj“
ICT kompetence Cíle KAP MSK v oblasti ICT kompetence
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
Implementace Krajského akčního plánu Jihočeského kraje I
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Projekty MŠMT na podporu pedagogů
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE  4/11
Kvalitní řízení vede k úspěchu
Vznik pracovního poměru
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE IROP, OP VVV, PA/ŠAP Kristýna Žižková
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_07-13
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Průběh čerpání - Šablony pro SŠ/VOŠ I..
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
MATEMATIKA Aritmetická posloupnost Příklady 2.
Výnosy CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Jak na strategické plánování v MŠ a ZŠ Přehled o dotací
Výzva pro samosprávné celky OPZ odbor regionální politiky duben 2017
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní škola Ústeckého kraje Podnik VY_32_INOVACE_40_811 Projekt.
BEZPEČNOSTNÍ PLÁN - OBECNÁ ČÁST
Setkání kariérových poradců
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Na podporu PEK PEK - Písemná a elektronická komunikace je předmět na Obchodních akademiích Jeho obsahem je naučit žáky psát desetiprstou technikou (námaha.
Krajský metodický kabinet MATEMATICKÉ GRAMOTNOSTI
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“
Luděk Šantora Správa informačních technologií města Plzně
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 2_35
Řezání vnějších závitů
Euroškola Česká Lípa střední odborná škola s.r.o.
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Ochrana spotřebitele v počátečním vzdělávání Praha
Počítačové sítě Úvodní přednáška
- CESKY SEVER Seminář výzva č. 5 MAS.
Setkání kariérových poradců
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
Transkript prezentace:

Využíváme ICT ve výuce

 Akademie Hotelnictví a cestovního ruchu 2 Využíváme ICT ve výuce Název výzvy: Žádost o finanční podporu z OPVK – IPo – Oblast podpory 1.3 – Výzva č. 51 Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Žadatel projektu: Bezpečnostně právní akademie Plzeň, s.r.o. střední škola, Nade Mží 1, Plzeň Partner projektu A02: Akademie hotelnictví a cestovního ruchu – střední škola, s.r.o., Nade Mží 1, Plzeň

 Akademie Hotelnictví a cestovního ruchu 3 Využíváme ICT ve výuce Projekt se zaměřoval na vzdělávání pedagogických pracovníků (zvýšení a rozšíření kompetencí) v oblasti používání nových ICT technologií se specifickým zaměřením na praktické využití ve výuce. Dotyková zařízení pro pedagogy: Yoga Tablet 2 – 1050L 32GPT-CZ

 Akademie Hotelnictví a cestovního ruchu 4 Využíváme ICT ve výuce Školení na využití tabletů ve výuce: , 6 pedagogů, školící místnost Akademie hotelnictví a cestovního ruchu s.r.o., Nade Mží 1, Plzeň moderní trendy využívání ICT ve výuce, praktické využití dotykových zařízení, základy cloudových řešení, sociální sítě, rozvoj dovedností, další školení pomocí e-learningu Praktické využívání tabletů ve výuce: propojení s počítači, notebooky, mobilními zařízeními, interaktivní tabulí a projektory