Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Radmila Beránková NÁZEV: VY_32_INOVACE_116_ČJ_SLABIKOTVORNA_PISMENA TEMA: Slabikotvorná.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Radmila Beránková NÁZEV: VY_32_INOVACE_116_ČJ_SLABIKOTVORNA_PISMENA TEMA: Slabikotvorná."— Transkript prezentace:

1

2 NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Radmila Beránková NÁZEV: VY_32_INOVACE_116_ČJ_SLABIKOTVORNA_PISMENA TEMA: Slabikotvorná písmena - Č ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07./1.4.00/21.2257

3 Anotace Materiál je určen k výuce na 1. stupni, pro žáky praktické i speciální školy s využitím interaktivní tabule k výuce českého jazyka Využití pro nácvik i opakování čtenářských dovedností, upevňování synteticko-analytické metody čtení a rozvoj fonematického sluchu se zrakovou kontrolou Při výuce ve vyšších ročnících využijeme dělení slov na slabiky a čtení jednoslabičných slov, stavba věty, počet slov ve větě

4 Slabikotvorná písmena Č č

5 Slabiky – spoj čarou ča če či čo ču čumák časopis čepice čokoláda činely

6 Slova – přečti ča če či čo ču čaj čep čipera čolek čarovat čich čekat čumák

7 Věty – přečti Čenda čeká na Káju. Róza pije černý čaj. Míša umí na činely.

8 Slabiky – slož slova

9 Použité zdroje Open Clipart Library [online]. Dostupné z: http://openclipart.org/


Stáhnout ppt "NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s. AUTOR: Mgr. Radmila Beránková NÁZEV: VY_32_INOVACE_116_ČJ_SLABIKOTVORNA_PISMENA TEMA: Slabikotvorná."

Podobné prezentace


Reklamy Google