Praha6.cz Elektronické aukce. eAukce Shodné GUI i logika s osvědčeným eTržištěm Cílová skupina – 1907 registrovaných dodavatelů Až 5 hodnotících kritérií.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Veřejné zakázky v ČR – co říkají data o chování zadavatelů? Tým řešitelů: Filip Pertold Pavla Nikolovová, Ján Palguta, Jan Soudek, Mário Vozár.
Advertisements

Elektronizace ZŘ a e-aukce, dva elektronické systémy v organizaci Ing. Jan HAVLÍK Městský úřad Žďár nad Sázavou Ostrava listopad 2009.
Veřejné zakázky elektronicky Statutární město Děčín.
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Úspěšné podání nabídky a obrana při vyloučení zadavatelem
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Systém ELEKTRONICKÉ AUKCE Lukáš Urbančík. Jaké cíle si klademe jako majitelé firem ? Snížit náklady Zvýšit tržby.
Prezentační manažer Kapitola 3.0 (Úvodní práce v programu)
Praha6.cz Nové trendy v e-publishingu Statické stránky, mapa stránek, menu a fulltextové vyhledávání.
Elektronické učebnice Ing. Zdeněk Pavlík. Hlavním cílem tvorby elektronických učebnic je zlepšení podmínek pro výuku technických oborů, včetně zvyšování.
17.Tabulkový procesor (filtrování a řazení dat, formuláře, podmínky a podmíněné formátování, export a import dat) Barbora Skoumalová 4.A.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Plzeň České Budějovice.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Nový systém elektronických nákupů z pohledu provozovatele E-tržiště
ZD - změny, registrace Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Referát č. 17 Tabulkový procesor
Elektronické aukce jako on-line výběrová řízení
Business novýma očima Elektronické tržiště veřejné správy CenTrade Ing. Michal Rosenbaum konference ISSS
MS OFFICE - WORD VYTVOŘENÍ TABULKY Ing. Petr Hanáček
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
Tento text upravíte v menu: Zobrazit / Záhlaví a zápatí1 Zkušenosti s dobrovolnou transparentností zadávání veřejných zakázek Mgr. Jan Farský starosta.
Magistrát města Zlína.
Výběr dodavatelů - příklad
PREZENTACE JAK NA TO?.
Formuláře 2012 O. Kánský. Strojopisný formulář Elektronické formuláře pro respondenta pochopitelné přehledné, estetické pro zpracovatele pohodlné – výběr.
Nástroj na plánování reklamních kampaní.  Výběr regionů, kanálů a cílových skupin  Výběr typů událostí ◦ Časová pásma, části dne, reklamní bloky  Nastavení.
Elektronizace veřejného zadávání Mgr. Veronika Krajíčková Kontakt:
E-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE. Kdo je eCENTRE, a.s. ? Společnost eCENTRE, a.s. působí na trhu již od roku 2006, kdy začala prostřednictvím sdružování poptávky.
Způsob financování sociálních služeb v rámci projektu „Služby sociální prevence v Olomouckém kraji“ Ing. Pavel Poles Odbor strategického rozvoje kraje.
Praha6.cz Správa moderního portálu. Praktické detaily Ochrana ů před roboty.  Formát např.: „jméno{zavináč}praha6{tečka}.cz“  Účinné a praktické,
Elektronické prodejní aukce Elektronizace veřejných zakázek Praha, Ing. Jakub Caska, Ph.D. Vojenské lesy a statky ČR, s.p.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR E-tržiště České pošty.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Autoři: Ing. Martin Polák Výhody e-tržišť z pohledu dodavatele.
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
PROVÁDĚCÍ PŘEDPISY transparentní novela zákona Vlastimil Fidler 1.
Pravidla pro zadávání zakázek v IOP a OP LZZ zvláštní část Závazná postupy pro zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných ze zdrojů.
Elektronický nástroj vortalGOV © All rights are reserved Ing. Lukáš Zazvonil.
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Zadání projektu Kupr Jaroslav. Zadání: Vytvoření fiktivního programu pro jednodenní akci. Prezentace Prezentace projektu na cvičení ve stanovený termín.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Mgr. Jan Sixta Veřejné zakázky od 1.dubna 2012 zásadní změna k lepšímu?
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ a IOP Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek ( Příloha OM OP LZZ D9) Závazné postupy pro.
Pravidla pro zadávání veřejných zakázek pro přímo řízené organizace na MZ ČR Ing. Mgr. Zdeňka Zatloukalová.
Praha6.cz Administrace portálu. Struktura informací Hlavní strom  Stránky se statickým textem automatické oživení ( , web, tel., RMČ/ZMČ) textové.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Zastoupení zadavatele – ano - ne Konference: Elektronizace veřejných zakázek Pořadatel QCM s.r.o. Hotel Barcelo, Praha, Ing. Miroslav Jeništa.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Sdružení E-TENDERS el. tržiště veřejné správy.
Pokyn NKM k VZMR financovaných z EHP a Norských fondů Česko-norský výzkumný program CZ09 Czech-Norwegian research programme CZ09 Ministerstvo.
Kraj Jihočeský / okres Písek Obec s rozšířenou působností Milevsko Město Milevsko.
Nejčastější chyby v zadávací dokumentaci Podporujeme Vaši budoucnost Seminář pro příjemce ve výzvě č. 89 OP LZZ, Praha – Hotel.
Postup při zadávání VZ - Příspěvkové organizace Kompetence k rozhodování o nákupu věcí, služeb a stavebních prací Rozsah Číslo usnesení Rady ÚK z
ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OP VK Seminář pro příjemce 10. ledna 2012.
PROBLÉMOVÁ MÍSTA PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK V RÁMCI OP VK 15. prosince 2011.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Metodický pokyn pro zadávání veřejných zakázek (Příloha.
Město Třebíč - Elektronizace veřejných zakázek. Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek je upraveno: –Zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Anotace Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru M/01 PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu Informační a komunikační technologie, inovuje.
Postup při uveřejňování smluv prostřednictvím formuláře
Tisková konference Informační kampaně státu kvalitně a efektivně: „Metodické kuchařky“ pro veřejné zakázky na komunikaci a marketing 2. března 2017.
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část
Pravidla pro zadávání zakázek v OP LZZ zvláštní část
Zkušenosti se zpřístupněním českých e-knih (Flexibooks) po roce
KIV/ZD cvičení 5 Tomáš Potužák.
Korupce při veřejných zakázkách v ČR a SR
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Název školy: Základní škola Městec Králové Autor: Mgr. Petr Novák
Praha6.cz Nové trendy v e-publishingu
Nejčastější chyby v zadávací dokumentaci
Přednáška č. 10 Hodnocení veřejných zakázek - druhá část
Elektronická komunikace při zadávání veřejných zakázek Mgr. Jakub Váňa
Transkript prezentace:

Praha6.cz Elektronické aukce

eAukce Shodné GUI i logika s osvědčeným eTržištěm Cílová skupina – 1907 registrovaných dodavatelů Až 5 hodnotících kritérií Oslovování dodavatelů em 3 samostatná aukční kola kde se dodavatel snaží nabídnout lepší podmínky než ostatní Zveřejnění výsledků včetně textů nabídek a cen Maximální transparentnost Kvalitní zabezpečení

Zadání nové eAukce Předdefinované texty platebních podmínek a podmínek účasti Dodavatelé se oslovují dle zvolených dodavatelských kategorií Lze nastavit až 5 hodnotících kritérií Volba důležitosti, jednotek i smyslu řazení hodnot každého kritéria Zadání trvání jednotlivých kol (min. 1 den) Rozesílání ů po každém kole

Vyhodnocení Výsledková tabulka po každém kole Po třetím kole automatické vybrání vítězů Zadavatel zkontroluje nabídky a potvrdí výsledky Každou nabídku lze doplnit komentářem (odešle se v u dodavateli) Rozeslání ů (i v případě zrušení eAukce)

Dodavatelé Snadná registrace Přehledné ovládání Maximální informovanost Podrobná nápověda

eAukce V provozu od října 2010 Za první tři měsíce:  15 eAukcí  objem 3,5 mil. Kč  ušetřeno ,- Kč Maximální transparentnost Velmi pozitivní ohlas Prezentace ke stažení na: …konec

ÚMČ Praha 6 eXterLess webový informační a publikační systém Radek Pilát