Ivo Krsička Jedinečné spojení znalostí obchodu a distribuce energií.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JEDNÁNÍ MONITOROVACÍ SKUPINY projektu Podpora procesů v soc. službách dne
Advertisements

Kogenerace Soběslav-Svákov Zkušenosti s výstavbou, optimalizací a provozem nového kogeneračního zdroje Ing. Ivan Tůma. Ph.D. (E.ON Energie, a.s.) 6. Mezinárodní.
RWEStrana 1 Zemní plyn v dopravě - řešení pro čistá města Staňte se jedničkou v CNG společně s námi OSA – SDP ČR , Monínec 9/22/2016.
O společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšují ceny a hlavně spotřeba energetických komodit (voda, elektřina, teplo, zemní plyn) v celé Evropě a každý.
zadávání veřejných zakázek v resortu MV Centralizované zadávání veřejných zakázek v resortu MV Ministerstvo vnitra, srpen
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Mgr. Jiří Šimon Odbor práva veřejných zakázek a koncesí Praha, Nová směrnice EU pro zadávání veřejných zakázek v kontextu společensky odpovědného.
Na co se v bance neptají…. Představení společnosti Alexiss Group s.r.o. Po mnoha letech působení na českém finančním trhu jsme se rozhodli v létě roku.
1 „Fungování energetických trhů v ČR a EU“ Teplárenství v ČR: možnosti a překážky dalšího rozvoje Miroslav Krejčů.
Kulatý stůl II. Nový Šaldorf-Sedlešovice MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Právní subjektivita – s.r.o. Výhoda spočívá v omezeném ručení za závazky společnosti. Relativně nízké hodnotě min. základního jmění. Malé administrativní.
PRŮZKUM TRHU základy. 1. Odběratelé (zákazníci) Dotazníky nejdůkladnější způsob zjišťování potřeb, názorů a zvyklostí zákazníků.
Integrovaná prevence v resortu MZe. IPPC – integrovaná prevence a omezování znečištění  IPPC = integrovaná povolení (IP) a integrovaný registr znečištění.
Procesy ve veřejné správě Ivo Vašíček Proces veřejné správy Získávání zdrojů dané, poplatky, pokuty Vnitřní a vnější bezpečnost Správa zdrojů Údržba.
 2006  Ministerstvo průmyslu a obchodu Příprava aplikace zákona č. 179/2006 sb. o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání do působnosti Ministerstva.
Systém správy dokumentace akreditované zkušební laboratoře Bc. Jan Randl, 4912.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Mgr. Bedřich Myšička vrchní ředitel sekce ekonomické Sekce ekonomická 10. dubna 2014.
Téma 1. Charakteristika finančního řízení 1. Cíle finančního řízení 2. Hlavní oblasti finančního managementu 3. Finanční rozhodování podniku 4. Finanční.
JAN FABIANEK, CS-PROJECT spol. s r.o. Konference Centralizované zadávání veřejných zakázek Praha, VYUŽITÍ ČÍSELNÍKU NIPEZ.
Podnik ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední odborná.
Ministerstvo vnitra ČR, leden 2012 Centrální nákup v resortu MV.
ZÁKLADNÍ HLEDISKA A CÍLE PŘI ZPRACOVÁNÍ NÁVRHU STÁTNÍ ENERGETICKÉ KONCEPCE HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY.
Setkání starostů zlínského kraje
PROJEKT ISTI INFORMAČNÍ SYSTÉM TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY VEŘEJNÉ SPRÁVY
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Ústav technicko - technologický ZHODNOCENÍ EFEKTIVNOSTI DOTAČNÍCH TITULŮ.
Aplikace nástrojů marketingového mixu ve vybrané společnosti
Tematicky zaměřený kulatý stůl
Malé a střední podnikání
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE DIPLOMOVÁ PRÁCE
Z-Uhlí, s.r.o. Výroba biouhlí pomocí hydrotermální karbonizace.
RASC Standardy řízení služeb
Podpora krajského akčního plánování
Společenská odpovědnost ve školství
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
STANDARDY KVALITY V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH „SKSS“
ČSOB Leasing : Tržní podíl celkem : 1 –
Povinnosti provozovatele střešních instalací při dodávkách přímým vedením
Snížení nákladů na vytápění budov
Realizace obchodního případu ve vybrané společnosti
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Benefit7.
Ivana Francová, SOU Liběchov
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Pozemkové úpravy.
Obec Pstruží pro občany
ÚPDI - Úřad pro přístup k dopraní infrastruktuře
Energetický management
Srovnání plánovaného a skutečného stavu SZ
Portál naměřených dat 13. – , Říčany u Prahy Josef Mádlo.
Školení – představitelé příspěvkových organizací
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Praha – 31. květen 2011 Petr Šobotník – Prezident KAČR
Principy fungování spolku BISON
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Projektové řízení výstavby podle PMBOK 2. Řízení rozsahu
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Elektronické aukce – trumf v rukou občanů
Prodeji produktu nebo služby
Logistický systém ve společnosti Těžké strojírenství Plzeň a.s.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Praktické přínosy WEP pro české podniky
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Život bez střeva , Praha.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Připravované změny vyhlášky o kvalitě dodávek elektřiny a vyhlášky o Pravidlech trhu s elektřinou a další požadavky na „lokální“
Transkript prezentace:

Ivo Krsička Jedinečné spojení znalostí obchodu a distribuce energií

Služby v obchodu Zaručujeme profesionální přístup, odborné znalosti, více jak 25 let praxe v oboru Zkušenosti v komplexním řízení firemní energetiky pro maloodběratele i velkoodběratele. Orientace na trhu s energiemi, vždy aktuální znalost cen komodit a možností efektivních nákupů Znalost dodavatelů, jejich aktuálních nabídek, obchodních podmínek a jednání Orientace ve smluvním právu a platné energetické legislativě Dle specifických potřeb našich zákazníků zajišťujeme výběrová řízení, zadávání podmínek k veřejným zakázkám a nezávislý výběr dodavatelů energií

Služby v distribuci Komunikace se stávajícím distributorem a dodavatelem po celou dobu trvání smluvního vztahu Průběžná kontrola dosahovaných hodnot všech měřených složek odběru Sjednávání plánů odběru a odběrových diagramů, upřesňování sjednaných hodnot, práce s portály dodavatelů a distributorů Spolupráce s účetními - kontrola a schvalování dodavateli fakturovaných položek Zkušební provozy, nahlašované bezproudí, plnění sjednaných regulačních stupňů dle vyhl. o stavu nouze v elektroenergetice, kompenzace jalové energie, regulace odebíraného výkonu Znalost připravované energetické legislativy a jejího dopadu na zákazníka

Přínosy Výrazná finanční úspora nákladů za komoditu a distribuci Permanentní dohled odborníků na chod energetiky a řešení všech potřeb v této oblasti Vždy aktuální informace o situaci na trhu a cenách komodit Posouzení investic a zamezení zbytečným nákladům Odborné vedení komunikace s dodavateli komodit a distributory Efektivní jednání, úspora času, výběr nejlepších řešení Dosahované úspory: elektřina – %, plyn % z ceny komodity + distribuce

Návrh postupu - Aero Cluster Osobní schůzky s vedením jednotlivých společností, sběr dat Analýza stávající situace energetiky a potřeb jednotlivých společností v rámci Aero Clusteru Navržení optimálního postupu pro společný agregovaný nákup komodit Odsouhlasení společného postupu Realizace dohodnutých kroků