ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
S námi máte informační předstih!
PORTÁL ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Volnočasové projekty a EU financování
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
Absolventská práce 2002 Aplikace XML rozhraní v prostředí krajského úřadu Autor : Marek Cop Vedoucí : Ing. Petr Pavlinec 2002.
3.1 – Rozvoj urbanizačních center Příjemci podpory
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu, Projekt Matra – Solón Solón Matra.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
SOLÓN elektronická publikace pro pracovníky veřejné správy a návštěvníky knihoven Vydavatel: Triada, spol. s r. o. Ing. Barbora.
NÁSTROJE LOKÁLNÍHO a REGIONÁLNÍHO ROZVOJE
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Moderní zdroj statistických informací.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
Ekonomika veřejného sektoru
Praha 8. září 2015 NOVELA STAVEBNÍHO ZÁKONA Žofínské fórum.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Městský úřad Odolena Voda má následující odbory Odbor tajemníka ( administrativa a organizace činnosti úřadu, právní služba města, správa Základních.
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o. XXI. Seminář STMOÚ, Ostrava května 2011 T-MAPY spol. s r.o.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Speciální nabídka titulů vydavatelství Economia - Zvýhodněné předplatné na nové nebo navýšené kusy.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Veřejné finance Mgr. Oldřich Hájek. Financování veřejné dopravy Význam a charakteristika dopravy: Propojuje všechna odvětví hospodářství Propojuje všechna.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
Plán rozvoje vodovodů a kanalizací Olomouckého kraje (PRVKOK)
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Ekonomika veřejného sektoru František Svoboda, Konzultační hodiny: čtvrtek, 13-15, kancelář 414
Analýza potřeb venkova Josef Bezdíček místopředseda Svazu měst a obcí ČR Předseda Komory obcí 22. června 2012 Senát PČR, Praha.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Integrovaný plán rozvoje města Hodonín Seminář pro žadatele
Průzkum čtenářské obce časopisu Odpady (ECONOMIA a.s., listopad 2004) výzkum B2B tisk a inzerce (NFO AISA, říjen 2004) Čtenáři časopisu Odpady ECONOMIA.
» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
PLÁN ČINNOSTI plán činnosti ČKA na období 05/2017–04/2018
Michal Kubáň Martin Nečaský Tomáš Pecha 31. března 2017
Rozpočet obce Černovice
2004 – Speciální projekty Název Společný projekt časopisů
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
odbor politiky bydlení
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Ekonomika veřejného sektoru
Setkání kariérových poradců Louny –
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Setkání kariérových poradců Chomutov –
V. Setkání se starosty obcí
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec

Odborný časopis pro veřejnou správu Moderní obec poskytuje zejména odborné informace z oblasti právní, finanční, hospodářské a podnikatelské. Zabývá se rovněž problematikou malého a středního podnikání i komunálních technických služeb. Publikuje témata z oblasti legislativy, ekonomiky, životního prostředí, odpadového hospodářství, bytové výstavby a regenerace panelových domů, rekonstrukce městských památkových rezervací a zón, managementu, informačních systémů, internetu, veřejného pořádku, místní kultury, volného času včetně zahraničních zkušeností. 2 ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Součástí předplatitelského servisu časopisu je elektronický Zpravodaj - PDF informační servis s aktuálními novinkami z veřejné správy, který vychází 2 x měsíčně – a neomezený přístup na specializovaný web

Ediční plán časopisu Moderní obec na rok Fondy EU (nabídka porad. a konzult. služeb) Drobná komunální technika (údržba a čištění veř. ploch) Auta a nástavbyRekonstrukce panelových domů a revitalizace sídlišť Finanční produkty pro komunální sféru Informační systémy a telekomunikace Rekonstrukce městských památkových rezervací a zón Stavební veletrhy Technická infrastruktura (vodovody, kanalizace…) Audit a účetnictví Veřejné stavby (výstavba, rekonstrukce, údržba…) Obce a odpady Městská zeleň a veřejná prostranství Hasičská a záchranná technika Komunální technikaElektronická komunikace Příloha/ SPECIÁLTéma měsíceUzávěrka inzerceDatum vydání Financování municipálních projektů Marketing měst, obcí a krajů (podpora reg. turistiky) Územní plánováníModerní úřad Číslo CyklostezkyMěstský mobiliář Komunální energetikaObce a lesy

4 Ceník inzerce časopisu Moderní obec na rok 2005

Ceník inzerce zpravodaje Moderní obec na rok 2005 ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Zpravodaj Moderní obec Periodicita: 2x měsíčně Rozsah: dvě a více stran Distribuce: ve formátu pdf, počet odběratelů Zpravodaj je distribuován předplatitelům časopisu Moderní obec jako součást jeho informačního servisu.

Kontakty Redakce: Mgr. Lýdia Stoupová tel.: fax: Inzerce: Bc. Petr Pfleger tel.: fax: gsm: ECONOMIA a.s., Dobrovského 25, Praha 7, ČESKÁ REPUBLIKA