Diakonie Církve bratrské celocírkevní sbírka 2016.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrh komunitního plánu na rok
Advertisements

Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociální služby SOZ.
Přinášíme světlo do života potřebným
Zařízení a služby sociální péče ve městě Brně pro osoby v nepříznivé sociální situaci Brno říjen 2007.
Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Náš domov. Pojďte s námi na prohlídku Bezbariérový vstupVede k hlavnímu vchodu.
Zákon o sociálních službách
Sociální politika 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Sociální reforma 2011 Zákon o pomoci v hmotné nouzi  Převedení rozhodování o dávkách pomoci v hmotné nouzi z obcí na Úřad práce ČR  Posílení sociální.
Plánovaný rozvoj služeb
Farní charita Prachatice
Plánování sociálních služeb v Třinci. „Pověz mi a já zapomenu, ukaž mi a já si vzpomenu, ale nech mne zúčastnit se a já pochopím.“ Konfucius.
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Studie zjišťující potřebnost denního stacionáře pro cílovou skupinu – lidé po ukončení povinné školní docházky s tělesným a kombinovaným postižením Zadavatel:
Protidluhové poradenství Most, Duchcov CZ.1.04/3.2.01/
2014.
Fakultní nemocnice Ostrava
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE (NNO)
PODPOROVANÉ AKTIVITY PROJEKTŮ Programu švýcarsko-české spolupráce
KONFERENCE Program obnovy rodiny MALENOVICE
SOCIÁLNÍ SLUŽBY V ČR. SOCIÁLNÍ SLUŽBY Pojem sociální služby je používán v odborné literatuře ve dvou úrovních: jako forma sociální pomoci poskytovaná.
Sociální politika 2. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
1 Budoucnost komunitních služeb v ČR Zuzana Jentschke Stőcklová náměstkyně ministryně pro sociální a rodinnou politiku.
ROZVOJ ICT V PŘÍSPĚVKOVÝCH ORGANIZACÍCH KRAJE VYSOČINA Poskytování finančních prostředků.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
Poradenství v sociálních službách. Sociální poradenství Základní Odborné.
Sociální péče o OZP. Krom již zmíněné sociálně právní ochrany OZP spočívá hlavně v poskytnutí: A) sociálních služeb B) Sociálních dávek C) Kompenzačních.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Kritéria sociálních služeb komunitního charakteru a kritéria transformace a deinstitucionalizace Seminář pro žadatele k 49. výzvě v IROP, Praha
Prezentace služeb OPORA V roce 2014 poskytoval spolek OPORA občanům města Roudnice nad Labem tyto registrované sociální služby: Pečovatelská služba Odborné.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
Diakonie Církve bratrské PREZENTACE O Diakonii CB » Vznikla v roce 1994 jako nestátní nezisková organizace s celostátní působností. » Zřizuje ji.
Diakonie Církve bratrské KONTAKT: Michaela Veselá Koněvova 151/24, Praha 3 – Žižkov tel.: ,
Komunitní plán sociálních služeb města Žatce na roky Mgr. Petr Antoni Dne
Domovy se zvláštním režimem. poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu:  chronického duševního onemocnění  závislosti.
Vyhlašuje veřejnou sbírku na pomoc obětem nepokojů Ukrajině Pomoc Charity bude zaměřena na podporu zdravotnických zařízení a následnou pomoc lidem, kteří.
Sociální prostředky rehabilitace zdravotně postižených JUDr. Pavel Ptáčník, MPSV.
Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.
Domov Sue Ryder, o.p.s. „Šance pro důstojné stáří“ Mgr. Michaela Hronová, Domov Sue Ryder, o.p.s. Michelská 1/7, Praha 4 Tel:
Středisko křesťanské pomoci v Praze Představení SOS centra Diakonie ČCE – SKP v Praze Mgr. Helena Šašková KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH.
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
Sociální pomoc Mirka Wildmannová.
Analýza potřebnosti rozvoje sociálních služeb v Brně pro další osoby ohrožené sociálním vyloučením Dílčí odborná studie pro tvorbu 5. Komunitního plánu.
SDRUŽENÍ NERATOV,z.s.
DialogCB z.s. Riegrova 51, České Budějovice,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
16., 21. a , 9:00 Krajský úřad Ústeckého kraje
My na zázraky nevěříme, my na ně spoléháme!
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Sociální pomoc Mirka Wildmannová.
DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ
ETIKA V DOMOVĚ SENIORŮ Z POHLEDU SESTRY
Konzultační proces k tématu „Nová „druhologie“ sociálních služeb a souvisejících konceptů změn“ Chotoviny, květen, 2014 Mgr. Jan Vrbický.
Chráněné bydlení Luhačovice Mlýnská Luhačovice
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
Náš domov.
SDRUŽENÍ NERATOV,o.s.
Projekt Evaluace sociálních služeb v Moravskoslezském kraji
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace
Financování sociálních služeb
Pomoc Diakonie Církve bratrské na Podkarpatské Rusi
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Diakonie Církve bratrské celocírkevní sbírka 2016

O Diakonii CB » Účelové zařízení Církve bratrské. » Spravuje 3 střediska: » Bethesda – domov pro seniory » Xaverov – chráněné bydlení » Černý Most – centrum denních služeb, osobní asistence a chráněné bydlení » Součástí Diakonie CB je 11 poboček se samostatnou právní subjektivitou, které jsou rozeseté po celé České republice. » Základní činnost: » Sociální služby; » Poradenství pro sbory CB a pobočky Diakonie CB; » Pořádání rekreací pro seniory a přátele DCB; » Humanitární pomoc – potravinová a materiální pomoc; » Misijní a pastorační práce.

Celocírkevní sbírka pro Diakonii V roce 2015 se vybrala částka: ,-Kč Aktuální potřeby v roce 2016: OBNOVA NÁBYTKU POKOJŮ KLIENTŮ V POBYTOVÝCH SLUŽBÁCH; VYBAVENÍ NOVÉHO CHRÁNĚNÉHO BYTU PRO VOZÍČKÁŘE; DOFINANCOVÁNÍ PROVOZU U SLUŽEB, KTERÉ DOSTALY NÍZKÉ DOTACE; ROZVOJ PROJEKTŮ NA UKRAJINĚ.

Bethesda – domov pro seniory » Využití sbírky: » OBNOVA INVENTÁŘE POKOJŮ KLIENTŮ » ZASKLENÍ JEDNÉ LODŽIE PRO JEJÍ CELOROČNÍ VYUŽÍVÁNÍ – dlouhodobý plán » NÁKUP NOVÝCH KOMPENZAČNÍCH POMŮCEK

Xaverov – chráněné bydlení » Využití sbírky: » OBNOVA INVENTÁŘE 2 POKOJŮ KLIENTŮ – nákup a instalace skříní a poliček » NOVÉ VYBAVENÍ SPOLEČENSKÉ MÍSTNOSTI

Černý Most – chráněné bydlení osobní asistence centrum denních služeb » Využití sbírky: » ZŘÍZENÍ DALŠÍHO BYTU PRO 2 KLIENTY » DOFINANCOVÁNÍ PROVOZU SLUŽEB

Ukrajina – misijní a humanitární práce » Využití sbírky: » MATERIÁLNÍ POMOC NEJCHUDŠÍM – VDOVÁM, VÍCEČETNÝM RODINÁM » FINANČNÍ POMOC PRO LÉKAŘSKÉ ZÁKROKY A OŠETŘENÍ

Fond rozvoje Diakonie CB » Využití sbírky: » PODPORA DIAKONSKÉ PRÁCE v nejširším pojetí pojmu diakonie » Fond rozvoje je určen pro: » SBORY CB » POBOČKY DCB

© DIAKONIE CÍRKVE BRATRSKÉ 2016 více na: přispět můžete: ÚČET /0300