Artisan Foods of Meath Návštěva České republiky Říjen 2005.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Advertisements

Vlastní a franšízingové prodejny … … stejné nebo odlišné kanály?
Zelené stezky Greenways
Management sportovního klubu © Nymburk 2012
Podpora inovací v Olomouckém kraji. Ekonomická situace kraje  Průměrná mzda : Kč (1.-2. čtvrtletí 2012)  Míra registrované nezaměstnanosti: 10,38.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Aktuální stav opatření V.2 zřízení Celostátní sítě pro venkov Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Český klastr přípojných vozidel a nástaveb, družstvo.
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Význam informací v podnikání
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU Zájmové sdružení právnických osob OK4EU.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
ECPCP- European Confederation of Primary Care Paediatricians Organizace, která vznikla zánikem organizace SEPA- Societé européenne de pédiatrie ambulatiore.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Bratrská jednota baptistů
PROINCOR – Inovační audit. ProIncor Inovační audit ProIncor Inovační audit analyzuje, hodnotí a stimuluje inovační proces a inovační prostředí v malých.
Místní akční skupiny a vzdělávání Horní Ředice
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
EVVO v Karlovarském kraji
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
Podpora kvality farmářských trhů a potravin z pohledu médií Lenka Krbcová.
Spolupráce, která přináší plody
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Ministerstva Zprostředkující agentury Poskytovatelé vzdělávání a kvalifikace Podnikání, obchod a zaměstnanost Forfás FÁS Skillnets Enterprise Ireland IDA.
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Ukázka struktury standardu Příloha článku Ověření standardů kvality komunitní školy − dílčí výsledky mezinárodního projektu.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Automobilové a motocyklové výstavy “ ve složení: Ing. Šípek Antonín,
OEF/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor evropských fondů.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Preferenční kritéria při nákupu potravin Preferential factors affecting food purchases.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Model strategie marketingového mixu
Personální strategie mezinárodní firmy
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Úspěchy MAS Brdy OD ZALOŽENÍ PO SOUČASNOST Mgr. Helena Kosová , Jince.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Regionální značení v České republice Tomáš Kažmierski Asociace regionálních značek, o.s.
S DRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV Nevládní a politická organizace s celostátní působností, která sdružuje a hájí zájmy obcí a měst v ČR Vznik na počátku 2008.
Služby pro členy Regionu Pošembeří Plénum 15. října 2009 Český Brod.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
Obchodní komora Navan „Jsme tu pro podnikání“. Irská obchodní komora Největší obchodní organizace v Irsku členů v 59 komorách Sociální partner.
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
Politika podpory vědy a výzkumu Politika ochrany spotřebitele Mgr. Oldřich Hájek.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Navrhování a hodnocení technického produktu z hlediska.
SLAVKOV Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Členská schůze MAS Opavsko.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
DITTRICHOVA PRAHA 2 ZELENÁ LINKA PRO EXPORT Novinky na rok 2010.
Služby Enterprise Europe Network s důrazem na design 1. prosince 2015Ing. Petr Hladík, Ph.D.
Akcelerační program CLB Písek. Kdo  SMART DIALOG  Centrum energeticky efektivních budov (CLB)  Další partneři:  Jihočeská Agentura pro podporu Inovačního.
Podnikatelský záměr STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní.
JEDNOTA SÍLA ÚSPĚCH. Co je to IFA? (Organizace irských farmářů) Organizace byla založena v lednu 1955 Aby promlouvala jasným hlasem za všechny irské farmáře.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Kateřina Čadilová konference Venkov 2016 Význam partnerství pro rozvoj lokální ekonomiky a služeb.
Centrum Veronica Hostětín Potravinová soběstačnost
InovaJET Podnikatelský inkubátor ČVUT
GéSz Gaál és Sziklás Kft. Doplněk stravy určený k distribuci 15 let stejné sídlo firmy 15 let stejný management firmy Nezadlužená, stabilní firma.
Cestovní ruch v přeshraniční spolupráci
Jak dále s duálním vzděláváním v MSK?
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Skupina Trim Tourism.
Podnikatelské koncepce
Kariérové poradenství a podnikavost
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Transkript prezentace:

Artisan Foods of Meath Návštěva České republiky Říjen 2005

Přehled Sdružení malých výrobců potravin v kraji Meath Většinou relativně nové firmy, ale i firmy zavedenější Stejně smýšlející skupina vzešlá z různých prostředí Široký výběr vyráběných potravin Všichni jsou zavázáni nejvyšším standardům kvality

Cíle Propagace produktů jednotlivých firem Společné marketingové iniciativy Zvýšit produktové a kvalitativní standardy Zajistit financování pro skupinové iniciativy Networking Výměna nápadů mezi výrobci

Organizační struktura Jednoduchá výborová struktura Volený předseda, tajemník, pokladník Skupina se schází měsíčně, aby prodiskutovala aktuální otázky a naplánovala připravované akce

Členství Aine’s ChocolatesČokoládové bonboniéry JM FoodsHotová jídla Wellfield FoodsČatní Kerrs BakeryChléb Ma’s KitchenPekárna

Financování a další pomoc Skupina spolupracovala s vládními organizacemi Bord Bia (Irská rada pro potraviny) Enterprise Ireland Skupina spolupracovala na zajištění zdrojů financování 100 % financování místního školení 80 % financování kolektivního marketingu Zajistila finance pro potravinového poradce pro pomoc všem firmám

Iniciativy a úspěchy Propagační brožura Trh Prodejní výstavy (IFEX) Školící programy Kontakty v Evropě Česká republika – LAG Pošumaví Wales – Antur Teifi, Trac Kontakty v Irsku West Cork Leader

Aktuální otázky a výzvy Zachovat jednotu skupiny Přilákat nové členy Vyhledat místní trhy pro výrobky Konkurovat předním výrobním značkám

Plány do budoucna Informační bulletin skupiny Kolektivní marketing Pojištění skupiny Prodejní výstavy