Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Skupina Trim Tourism.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Skupina Trim Tourism."— Transkript prezentace:

1 Skupina Trim Tourism

2 ZALOŽENÍ Skupina, založená v březnu 2004, sdružuje poskytovatele ubytovacích služeb ve městě Trim Town a jeho nejbližším okolí.

3 Záměr Převzít odpovědnost za iniciativy skupinou považované za velmi důležité v oblasti propagace cestovního ruchu v okolí města Trim. Zajistit nezbytné zdroje pro realizaci a financování místních inciativ.

4 Cíle Prvním cílem bylo připravit pro město Trim turistickou marketingovou brožuru. Současným a novým cílem je zajistit cestu pro pěší podél břehů řeky Boyne po pamětihodnostech města.

5 Zdroje K dnešnímu dni skupina úspěšně financovala turistickou brožuru pro město Trim. 50 % finančních zdrojů poskytla společnost Meath Leader. Zbytek zdrojů byl získán díky příspěvkům místních firem ve městě Trim a jeho okolí.

6 Vztahy s ostatními subjekty
Skupina spolupracovala se zastupitelstvím města Trim, Meath Tourism a MERTA. Všechny strany významně přispěly k úspěchu marketingového úsilí. Vedoucí pracovníci významně přispěli ke konečnému vydání brožury.

7 Proč místní marketingová skupina tohoto charakteru?
Svépomoc je velmi vhodným způsobem jak dosáhnout úspěchů. Ostatní subjekty mají mnoho různých cílů a to, co je považováno za důležité v místním kontextu, pro ně nemusí být prioritou. Díky místním prioritám se skupina zaměřuje na úkoly, jejichž dosažení by jinak trvalo léta.

8 Proč místní marketingová skupina tohoto charakteru?
Malá pracovní skupina může dosáhnout cíle rychle a bez konzultací s nadřízenými organizacemi. Nadřízené organizace všeobecně vítají zakládání velmi lokalizovaných akčních skupin. Toto jsou naše zkušenosti k dnešnímu dni...


Stáhnout ppt "Skupina Trim Tourism."

Podobné prezentace


Reklamy Google