» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název Heslo/motto Datum
Advertisements

Představení společnosti
Pavla Chlebounová 3MA381. Webové stránky Internetový obchod Internetová reklama Tištěná propagace.
SPORTOVNÍ PRODUKT Brigita Stloukalová.
Využití zákaznických dat v retailu pro lepší komunikaci a relevantní nabídku.
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Svatomartinská konference Trendy a vývoje soutěžního práva 2009 Michal Petr Úřad pro ochranu hospodářské soutěže Ekonomická závislost Stálo 10 let čekání.
S námi máte informační předstih!
Michal Dvouletý obor Finance a daně
Význam informací v podnikání
HESLO Fórum „HLEDÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ V EVROPĚ A ASII A MOŽNOSTI JEJICH FINANCOVÁNÍ“ Zuzana Synková CENTRUM INFORMAČNÍCH SLUŽEB 1.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
Finanční řízení podniku
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
ManagerWeb.cz » 1 Moderní řízení - jediný manažerský digest na českém trhu Moderní řízení je měsíčník poskytující výběr zahraničního i domácího know-how.
STUPŇOVITOST A METODY USPOŘÁDÁNÍ UČIVA V EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTECH
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
Z BLÁTA DO LOUŽE? ZE STROPU 27 ROVNOU DO EURA? EXPORTNÍ FORUM LISTOPADU 2014, MLADÉ BUKY Helena Horská, hlavní ekonomka Raiffeisenbank a.s.
NÁKLADY, VÝNOSY, HOSPODÁŘSKÝ VÝSLEDEK II.
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingový plán hotelu Ročník / obor studia:III.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
1 Moderní učitel CZ.1.07/1.3.00/ Vdělávání v oblasti veřejných zakázek dle postupu uvedeného v Příručce pro příjemce Ing. Jan Weigel, lektor VŘ.
ManagerWeb.cz » 1 Finanční Management - jediný časopis pro vrcholové finanční řízení firem Finanční Management je měsíčník zabývající se všemi stránkami.
ManagerWeb.cz » 1 Právní rádce - leader na trhu právních informací Právní rádce je měsíčník informující o nových právních úpravách, poskytuje výklady a.
CRM a jeho možné využití
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
STOJAN TEREZA NA CD/DVD/mini DV
Model strategie marketingového mixu
Základy firemních financí (teze seminářů - platí pro seminární skupiny 1,4,10,11) Ing. František Řezáč, Ph.D. Katedra financí ESF MU.
Projekt: Praktický průvodce ekonomikou aneb My se trhu nebojíme! Reg. č.: CZ.1.07/1.1.34/ Nové trendy v investování.
Logistika v mezinárodním obchodu a finanční služby
Komerční banka - partner pro příjemce dotací Jitka Haubová zástupce výkonné ředitelky korporátního bankovnictví KB 190. Žofínské fórum, Čerpání.
Prezentace časopisu Vydavatel: ECONOMIA a.s. – leader na trhu ekonomických a odborných periodik v ČR.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
1 Adresář exportérů. 2 Bezplatná, ale značně omezená prezentace firmy:  základní identifikační a kontaktní údaje  Anotace (max. 250 znaků)  popis činnosti.
Dopady CMU na reálnou ekonomiku a související změny ve fungování finančního trhu Rozvoj a inovace finančních produktů /2/2016.
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
ČESKO - AMERICKÁ SPOLUPRÁCE V RÁMCI MEZIVLÁDNÍ DOHODY O VTS MEZI ČR A USA.
Speciální nabídka titulů vydavatelství Economia - Zvýhodněné předplatné na nové nebo navýšené kusy.
Opatření EGAP ke zlepšení podmínek pojištění 3 EGAP založen v roce 1992 specializovaná státní úvěrová pojišťovna pojišťování teritoriálních a tržně nepojistitelných.
Adresář e xportérů Tomáš Kotiš Podpora státu českým exportérům, 14. ledna 2009.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně ÚVIS – EDIČNÍ STŘEDISKO
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Pracovní list Kalkulace neúplných nákladů. Příklad 1: Firma vyrábí kabelky –spotřeba materiálu je 415 Kč/ks, mzdy 275 Kč/ks, ostatní variabilní náklady.
» 1 FPguide - Financování katalog úvěrových a leasingových produktů a kreditních karet na českém trhu 1. ročník Charakteristika produktu:
1 Tisková konference ČLFA, 13. února 2014 Financování spotřebitelů v roce 2013 poskytnuté členy ČLFA 1.Ekonomické a právní prostředí 2.Komentář k výsledkům.
FPguide - Pojištění katalog pojistných produktů ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193, Tel.: , Tel.řed./fax: ,
Průzkum čtenářské obce časopisu Odpady (ECONOMIA a.s., listopad 2004) výzkum B2B tisk a inzerce (NFO AISA, říjen 2004) Čtenáři časopisu Odpady ECONOMIA.
Možná podpora na získání ETV certifikátu z OP PIK Ing. Radek Navrátil, září 2016.
ECONOMIA a.s. Dobrovského Praha 7 ČESKÁ REPUBLIKA Odborný časopis Moderní obec.
1 Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů.
Hospodaření obcí v roce 2016
Marketingový plán podniku
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
VSTUP NA TRH SOHO TISKÁREN - 1.segment
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
2004 – Speciální projekty Název Společný projekt časopisů
Časopis pro profesionály ve stavebnictví
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Webové portály LDS/MDS
ZADÁNÍ semestrální práce studijního předmětu Vydavatelský management
Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů 17. 3
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

» 1 Bankovnictví Odborný časopis pro profesionální finance Měsíčník je zaměřen na vyšší a top management odpovědný za řízení a tržní úspěch finančních společností, na pracovníky podílející se v těchto firmách na tvorbě produktů, jejich marketingu, podpoře prodeje, organizaci a řízení. Časopis přináší informace o situaci na kapitálových a finančních trzích, o trendech a vývoji v retailovém a investičním bankovním sektoru, o nových produktech a informačních technologiích využívaných v bankovnictví. Vychází v nákladu výtisků. Součástí předplatitelského servisu časopisu je i týdenní elektronický Newslette r – PDF informační servis s komentovanými novinkami ze světa financí a přístup ke specializovaným informacím na webové stránce Redakce časopisu Bankovnictví a ekonomického týdeníku Ekonom také každoročně připravují reprezentativní přehled výsledků finančního a kapitálového trhu České republiky TOP finance - kompletní výsledky finančního sektoru za uplynulé období včetně meziročního srovnání, komentářů, přehledných tabulek a grafů.

» 2 Profilové přílohy časopisu Bankovnictví na rok 2006 Základní údaje: Náklad: výtisků (realizace také možná pouze ve vybrané části nákladu) Čistý formát (na spad po ořezu): 210 x 280 mm Barevnost: 4 barvy Papír: uvnitř – blok Alparex 70g/m2, obálka – křída 135 g/m2 Tisk: ofset Vazba: V1 Příloha bude přiložena k časopisu Bankovnictví ze zadní strany + folie Cena výroby nadnákladu při tisku přílohy o rozsahu strany Kusycena/kscena celkem 500 ks 4,00 Kč/ks Kč 1000 ks 3,50 Kč/ks Kč dohodou Ceny jsou uvedeny bez DPH.

» 3 Ceník profilových příloh časopisu Bankovnictví na rok 2006 rozsah (počet stran vč. obálky)cena v Kč V ceně jsou zahrnuty veškeré položky související s výrobou a vložením přílohy (včetně redakční výpomoci, zlomu, korektur, tisku a expedice). Ceny jsou uvedeny bez DPH.

» 4 Kontakty Redakce: Jana Chuchvalcová tel.: fax: Inzerce: Ing. Lukáš ZítaBc. Pavel HorskýMgA. Michaela Glagoličová tel.: fax: gsm: ECONOMIA a.s., Dobrovského 25, Praha 7, ČESKÁ REPUBLIKA