Univerzální čistící pěna pro profesionály i domácnosti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění
Advertisements

7krát efektivnější čištění
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Odborný výcvik Tematická oblast: Prací.
Měšťanský dům Arkadia Olomouc Bytová jednotka A ,1 m kk + galerie 112,6 m2 (+ 25,5 m 2 galerie) Kč Bez DPH 5% BONUS - zdarma 5m2.
TIME TO DELIVER... Aplikace Pokojová hygiena TIME TO DELIVER... … osvědčený a úspěšný systém Room Care Room Care speciálně vyvíjený pro použití především.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.20 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
/ Kerstin Wagner ELEGANCE / Kerstin Wagner ELEGANCE Zrcadlové skříňky 500 mm 700 mm 950 mm 1200 mm.
VY_32_INOVACE_G Voda Opakovací otázky
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Iva Šrámková zpracováno:1.
Soustavné, pravidelné a příležitostné práce Pracovní vyučování 8. ročník.
POČÍTAČOVÁ MYŠ Společně s klávesnicí slouží jako spojovací prostředek mezi PC a uživatelem. Toto polohovací zařízení převádí informace o svém pohybu po.
Anotace Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název VM:
Vypuklé zrcadlo Erik Bambušek Ondřej Pavelka.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.17 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Digitální učební materiál
VY_52_INOVACE_ZB03_2464TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
JD Advantage Čištění - podlahy.
Chemie 8. ročník Kovy.
VY_52_INOVACE_ZB03_0764TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Mýdla Mgr. Lenka Fasorová.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Kovy Mgr. Helena Roubalová
Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Šablona/číslo materiálu:III/2 VY_32_INOVACE_BI614 Jméno autora:Mgr. Lucie Křepelová Třída/ročník3. ročník.
PERIFERNÍ ZAŘÍZENÍ ZOBRAZOVACÍ JEDNOTKY OLED – technologie Ing. Petr Bouchala Střední škola, Havířov-Šumbark, Sýkorova 1/613, příspěvková organizace Tento.
Složka sady EUIII/2 č. 13 VY_32_INOVACE_Rv_7. Název: Ekologie – Člověk a zdraví (odpadky) Autor: Šárka Vodrlintová Předmět(oblast): Člověk a zdraví – Rv.
Amoniak.
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
E K O L A N univerzální, ekologicky nezávadný, odmašťovací a čistící prostředek pro průmysl a všeobecné použití (úklidový prostředek) Prezentace produktu.
NEJNOVĚJŠÍ TECHNOLOGIE NOVÁ ARCHITEKTURA V KOREI.
Čistění interiéru JD Advantage.
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Počítačová sestava – Základní hardware I.
VY_52_INOVACE_ZB03_0964TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
PROSTORY SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Zenit,spol.s r.o. Pražská 162, Čáslav strana1 …když úklid dává smysl.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Urbášek Dostupné z Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA Přáslavice.
Nejpoužívanější kovy na Zemi Železo, měď, hliník Autor: Mgr. Vlasta Hrušová.
HLAVNÍ ZMĚNY U NOVÝCH SPORÁKŮ Nová mřížka STABIL PLUS Nová sjednocená grafika (panel, sklokera. deska) Nová 3D rukojeť Nové lesklé sklo dvířek.
NÁZEV ŠKOLY:ZŠ Dolní Benešov AUTOR: Hartošová Krista NÁZEV:VY_32_INOVACE_015:Přírodověda 5.ročník TEMA: výroba plastů ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jitka Valentová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN , financovaného.
VY_32_INOVACE_Slo_I_13 Voda 2 ppt. Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4.
Řešení Vašich problémů s lepením, tmelením a spárováním.
VODA vodárna a čistírna odpadních vod Jaké existují druhy vod dle obsahu nečistot? pitná - musí být zdravotně nezávadná - získává se z podzemí či úpravou.
© Ing. Petr Kvíz TŘÍDA Údržba klávesnice.
VY_32_INOVACE_14_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Myčka. Myčka Úvod Je zařízení pro čištění nádobí. Nacházejí se jak v restauracích, tak v soukromých bytech. Myčka nádobí je připojena na vodovod,
Úklid hotelového pokoje
AMONIAK Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření této práce. VY_32_INOVACE_20_26.
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
Úklidové čistící prostředky I.
Gastronomická zařízení – prostředky pro úklid a sanitaci
Rowenta žehlička na vlasy Ultimate styler Ref. č. : SF6020D0
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
Gastronomická zařízení – Vybavení kuchyní– nádobí a náčiní
Mytí, smáčivost, emulgace I.
Informační a komunikační technologie
SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná Autor: Mgr. Eva Burdová
ADSORPCE na fázovém rozhraní pevná fáze-plyn.
Tělesa a látky NÁZEV ŠKOLY
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Chemie 8. ročník
Hygienické předpisy v gastronomii
ADSORPCE na fázovém rozhraní pevná fáze-plyn.
3.2 Není voda jako voda Vodu člověk využívá k nejrůznějším účelům. Podle toho rozlišujeme vodu na pitnou, užitkovou a odpadní. PITNÁ VODA - zdravotně.
Čistící úklidové prostředky II
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_12_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Pracovní činnosti VY_32_INOVACE_15_08_bezpečnost a hygiena provozu domácnosti, údržba, úklid.
Transkript prezentace:

Univerzální čistící pěna pro profesionály i domácnosti

Čím se FOAM7 liší - pěna na vodní bázi - nenaleptává povrchy a materiály, na které je aplikovaná - leští hladké povrchy - neobsahuje abraziva - odmašťuje

Vlastnosti - čistí a rychle odstraňuje mastnotu - leští kovové a pokovené či pochromované části bez zanechání šmouh - odstraňuje zbytky hmyzu ze skel a oken - čistí nábytek, koupelnové předměty a doplňky bez poškrábání - čistí kůži, koženku, autočalounění - čistí smaltované i kovové povrchy - je příjemně parfemovaná

Použití - profesionální úklidový prostředek pro řemeslníky - veškeré úklidové práce v domácnosti (koupelny, kuchyně, nábytek, okna) - čištění vnitřků automobilů, včetně palubních desek, autočalounění apod. - odstraňování mastnoty a nečistot z al.disků automobilů - údržba a čištění zahradního nábytku - údržba a čištění jízdních kol, motocyklů a jejich součástí - čištění a údržba sportovního nářadí a náčiní - čistí TV obrazovky, PC a klávesnice (čistit vždy vypnuté)

úklid po řemeslnících...

čištění nástěnné klimatizační jednotky

špičkově odstraňuje saze....

Lze použít na většinu povrchů jako na okna, dveře, zrcadla, nábytek, kůže a koženka, smalt, umakart, ocel, dlažba, koberce atd.