Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Finanční mechanismy EHP / Norsko Celková alokace pro ČR 105,850 mil. € Evropský hospodářský prostor - 46,600 mil. Eur Norsko - 59,252 mil Eur.
Advertisements

Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Programová konference ČSSD Michal Hašek Předseda Asociace krajů ČR a hejtman Jihomoravského kraje , Hradec Králové Silné, samostatné a spravedlivé.
Aktivita číslo 5 Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje.
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a Zdraví 21 v kraji Vysočina.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
Sektorové dohody Ing. Zdeněk Liška generální ředitel Svazu průmyslu a dopravy České republiky.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Krajská agrární komora kraje Vysočina ing. Karel Coufal
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
OP LZZ vybrané priority pro regionalisty Velká část OP LZZ obsahuje podporu v oblastech, které známe z OP RLZ: adaptabilita, aktivní politika zaměstnanosti,
Regionální operační program NUTS II Severozápad 2007 – 2013 veřejné projednání
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
Motivační aktivity projekt KRUH Partneři: ABS WYDA, s.r.o.; Žďár nad Sázavou Hospodářská komora; Jihlava AIVD ČR Institut vzdělávání dospělých; Jihlava.
1 PORADA ŘEDITELŮ DĚTSKÝCH DOMOVŮ ZŘIZOVANÝCH MORAVSKOSLEZSKÝM KRAJEM A CÍRKEVNÍMI SUBJEKTY ODDĚLENÍ SPRÁVY ŠKOL 4. června 2009.
Rekordní počet přihlášených obcí v Královéhradeckém kraji - 50 Hodnotitelská komise10 členů Termín návštěv obcí – Čas na jednu obec90.
Půl na půl – rovné příležitosti žen a mužů Vzdělávání zaměstnavatelů v oblasti rovných příležitostí žen a mužů TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM.
Seminář školních metodiků prevence okresu Liberec Kateřina Gruntová, DiS.
Sněm RVŠ - bod 4.1 RVŠ Sněm RVŠ - bod 4.2 Základní informace: Bilanční a hodnotící zpráva RVŠ za funkční období
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Cíle územního plánování „vytvářet předpoklady pro výstavbu a pro udržitelný rozvoj území soustavným a komplexním řešením účelného využití a prostorového.
Zapojení se do "evropských" procesů a diskusí o sociálním začleňování Sociální inkluze ve světle současného vývoje a nového programovacího období Seminář.
Projekt Zdravé město a místní Agenda 21 Ing. Soňa Krátká
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
1. Zkvalitnění služeb státních organizací pomocí strukturálních fondů příklad Technologické agentury ČR Marie Stehlíková vedoucí Projektové kanceláře.
Integrovaná rozvojová strategie cestovního ruchu Rožnovska.
CENA UZS ČR ZA INOVACI V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH 2009 / 2010.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2010 pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky předsedy Senátu Parlamentu České republiky a senátora za Liberecko.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Technologické inovační centrum s.r.o., Vavrečkova 5262, Zlín (budova 23)
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Projekt „Váš kraj, Váš rozpočet“  Běžná praxe: občané mají možnost vyjádřit se k návrhu rozpočtu až ve fázi, kdy je návrh rozpočtu.
Regionální akční plán Jihočeského kraje Ing. Jaromír Slíva, MBA.
Regionální potravina. Projekt Regionální potravina podpora malých a středních producentů potravin cílem je představit to nejlepší z potravinářské produkce.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Regionální akční plán Libereckého kraje Inovační platforma pro Strategii inteligentní specializace 6. března 2015, science centrum iQLANDIA.
Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010.
JUDr. Ing. Robert Szurman ředitel odboru předseda Rady kvality ČR 8. Národní konference kvality ve veřejné správě, Praha Národní konference.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Rady pro rozvoj lidských zdrojů - komunikace a koordinace Kamil Ubr, OŠMS Krajského úřadu kraje Vysočina.
Litomyšl přátelská rodině 8. dubna od hod. Rodinné centrum Litomyšl.
Národní cena ČR za jakost 2006 Pavel Ryšánek – listopad 2005.
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
Pracovní setkání 28. června 2007
Tel: U Nisy 745/ 6a , Liberec 3 - Jeřáb Tel: 
Společenská odpovědnost a školy
„Jsme rovnocenní partneři“
„Váš kraj, Váš rozpočet“
LIBERECKÝ PAKT ZAMĚSTNANOSTI
SOUTĚŽ VESNICE ROKU v Královéhradeckém kraji v roce Setkání orp
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Závěrečná konference projektu
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Sociální práce TEĎ a TADY II
Program švýcarsko-české spolupráce Zlín
NNO partner pro rozvoj kraje
Zapojení JMK do kampaně „Dost bylo plastu“
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Transkript prezentace:

Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost

 KDO  cenu uděluje Kraj Vysočina (zásady schválené zastupitelstvem kraje - Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro udělení Ceny hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost ze dne č. 04/15)Zásady Zastupitelstva Kraje Vysočina pro udělení Ceny hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost  KOMU subjektům  působícím v Kraji Vysočina  které jsou aktivní v oblasti budování a rozvíjení vztahů společenské odpovědnosti organizací Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

 CÍL  zvýšení povědomí o problematice společenské odpovědnosti  zvýšení prestiže organizací orientující se na tuto problematiku  místní a regionální sounáležitost  sociální odpovědnost  odpovědnost k životnímu prostředí, přírodním zdrojů Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

 ZÁŠTITA  Sdružení pro oceňování kvality  držitel ochranné známky registrované Úřadem průmyslového vlastnictví  poskytovatel know-how (principy, zkušenosti)  zajištění externích certifikovaných hodnotitelů (návrhy hodnocení pro hodnotící komisi) Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

 ZÁSTŘEŠUJÍCÍ ORGANIZACE, VÝZNAMNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI  Vysočina Education  Krajská hospodářská komora Kraje Vysočina  Unie školských asociací ČR  KOUS Vysočina Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

 KATEGORIE, PODKATEGORIE a) soukromý sektor: a1) zaměstnavatelé a jiné soukromé osoby vyvíjející ekonomickou aktivitu do 250 zaměstnanců včetně a2) zaměstnavatelé nad 250 zaměstnanců b) veřejný sektor: b1) obce b2) ostatní Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

 HODNOCENÍ  zajistí hodnotící komise (prostřednictvím externích certifikovaných hodnotitelů)  složení hodnotící komise  dva zástupci Kraje Vysočina  jeden zástupce Vysočina Education  dva zástupci Sdružení pro oceňování kvality  výběr vítězných organizací – zastupitelstvo kraje Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

 OCENĚNÍ  z každé kategorie 3 organizace v pořadí 1., 2. a 3. místo  udělení ceny se osvědčuje listinou (diplomem) a je spojeno s předáním upomínkového předmětu  všem zúčastněným bude vyjádřeno poděkování, bude spojeno s prezentací na medializované výsledkové listině a s předáním děkovné listiny (diplomu) Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

 HARMONOGRAM (2. ročník) Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

 INFORMACE K PŘIHLÁŠENÍ  hlásit se bude možné prostřednictvím přihlášky a dotazníku, jejichž aktuální verze pro ročník 2016 budou umístěny na krajských webových stránkách   vyplněná přihláška a dotazník se zasílají v listinné podobě na adresu: Krajský úřad Kraje Vysočina Oddělení řízení lidských zdrojů Žižkova 57, Jihlava. Obálku je třeba označit heslem: „Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost“ Cena hejtmana za společenskou odpovědnost

Děkuji vám za pozornost.