Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Advertisements

ŽÁK SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI Z HLEDISKA LEGISLATIVY
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost • V roce 2012 se Střední odborné učiliště zapojilo do Operačního programu Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
Kariérové poradenství
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Hodnocení
Hodnocení škol a školských zařízení
VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOL A HODNOCENÍ ČŠI
Personální informační systém
PORADENSTVÍ ŠKOLA POVOLÁNÍ PŠP Zdokonalení diagnostického a poradenského systému v oblasti vzdělávání a volby povolání.
PhDr. Jitka Kendíková ZŠ J. Gutha-Jarkovského
VLASTNÍ HODNOCENÍ ŠKOLY z pohledu ČŠI "Cesta ke kvalitě"
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Projektový záměr IPn Kariérní systém učitelů
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
Podniková ekonomika Personální činnost.
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
1. Co upravuje?  Předpoklady pro výkon PP  Pracovní dobu PP  Další vzdělávání  Kariérní systém Na koho se vztahuje?  PP škol a ŠZ zapsaných v rejstříku.
REGIONÁLNÍ ŠKOLSTVÍ V PLZEŇSKÉM KRAJI. Počet škol a školských zařízení v Plzeňském kraji zřizovaných obcemi 385 zřizovaných krajem 98 soukromých 17 církevních.
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
ICT VE ŠKOLE LIDSKÉ ZDROJE listopad 2006 (c) Radek Maca.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Minimální preventivní program školy
PŘÍSTUP K VLASTNÍMU HODNOCENÍ ZE STRANY ZŘIZOVATELE ŠKOLY konference projektu „Cesta ke kvalitě“ 4. listopadu 2009 Hotel v Klášterní.
Program – – 9.30 → základní informace o studiu
Ing. Eva Bartoňová, náměstkyně ministra, skupina finanční, právní a správy úřadu, MŠMT.
Financování regionálního školství
Speciální školství v roce 2006 (a věřme, že i v dalších letech) Jiří Pilař
Vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami
Bc. Lektorství cizích jazyků
Odměňování pedagogických pracovníků
Téma 8 Mzdový systém podniku a jeho tvorba
Školní speciální pedagog. Diagnostika speciálních vzdělávacích potřeb žáka Provádění, event. zajištění krátkodobé i dlouhodobé individuální práce se žákem.
Management pro vychovatele PaedDr. J. Šťáva, CSc. katedra pedagogiky tel
2. ročník(4. semestr) NMgr. studia LF LF:MPSM101
Řízení výchovných a vzdělávacích institucí PaedDr. J. Šťáva, CSc. katedra pedagogiky tel učitelství odborného výcviku a praxe.
Efektivní řízení lidských zdrojů a zavádění moderních metod řízení na Městském úřadu Bruntál CZ.1.04/4.1.01/
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Novelizace školského zákona Lucie Macků, Praha,
„JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ KONFERENCE „JAK NA SPOLEČNÉ VZDĚLÁVÁNÍ“ Karlovy Vary 8. Února 2016.
Přínos projektu VIP Kariéra II – Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Jiří Vojtěch, hlavní manažér projektu, vedoucí oddělení pro.
Ekonomické a organizační problémy ve školství Pk v 1. Q 2009 Ing. Ladislav Forman vedoucí odboru školství, kultury, památkové péče a tělovýchovy
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Projekt Rozvoj školských poradenských pracovišť v číslech Analýza měsíčních výkazů o činnosti školních psychologů/speciálních pedagogů a pracovníků Poradenské.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 1.1 – Zvyšování kvality ve vzdělávání.
ZÁKONY & VYHLÁŠKY PhDr. Lenka Gajzlerová MI3DC_DSP Speciální pedagogika OP3DC_DSP Speciální pedagogika.
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
ŠPP - ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ČLENOVÉ ŠPP  Výchovné poradkyně Ing. Milada Chamillová, Mgr. Pavlína Chovancová  Metodičky prevence Ing. Jana Josefíková,
STŘED O.S. CENTRUM PREVENCE A POMOCI Projekt podpořený z OP VK – IP oblast podpory 1.2.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
Kariérové poradenství v českém středním školství
9. Tvorba individuálního plánu
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Porada s řediteli škol a školských zařízení
Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
9. Tvorba individuálního plánu
Výzva k předkládání žádostí
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Pedagogický management 2005 J. Šťáva katedra pedagogiky tel
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
Návrh rozpočtu kapitoly MŠMT na rok 2019 v Kč ve stavu projednaném vládou dne bez podílu výdajů od EU   Vládní návrh rozpočtu MŠMT na rok.
8. Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Digitální učební materiál
Digitální učební materiál
Transkript prezentace:

Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP) za dlouhodobě dosahované velmi dobré pracovní výsledky nebo plnění většího rozsahu pracovních úkolů než ostatní zaměstnanci - odměna (§ 134 ZP) - odměna (§ 134 ZP) za úspěšné splnění mimořádného nebo zvlášť významného pracovního úkolu za úspěšné splnění mimořádného nebo zvlášť významného pracovního úkolu

Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Motivační složky mzdy (soukromé a církevní školy a školská zařízení) - formy motivačních složek mzdy vyplývají z vnitřního mzdového předpisu každého zaměstnavatele - formy motivačních složek mzdy vyplývají z vnitřního mzdového předpisu každého zaměstnavatele

Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 MŠMT připravuje rozvojový program na rok 2009 „Zvýšení nenárokových složek platů a motivačních složek mezd pedagogických pracovníků s ohledem na kvalitu jejich práce“

Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Navržená kritéria rozvojového programu pro rok 2009 s ohledem na realizaci KURIKULÁRNÍ REFORMY Hlavní kritérium: míra účasti na tvorbě, inovaci nebo evaluaci školního vzdělávacího programu nebo koordinaci těchto činností, míra účasti na tvorbě, inovaci nebo evaluaci školního vzdělávacího programu nebo koordinaci těchto činností, Doplňková kritéria: míra účasti na tvorbě, koordinaci nebo řízení vzdělávacích projektů vedoucích k dosahování klíčových kompetencí dětí, žáků a studentů, míra účasti na tvorbě, koordinaci nebo řízení vzdělávacích projektů vedoucích k dosahování klíčových kompetencí dětí, žáků a studentů,

Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 uplatnění moderních a efektivních metod ve výchovně vzdělávacím procesu a při poskytování školských služeb, zejména pokud vyplývají z účasti pedagogických pracovníků v dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, uplatnění moderních a efektivních metod ve výchovně vzdělávacím procesu a při poskytování školských služeb, zejména pokud vyplývají z účasti pedagogických pracovníků v dalším vzdělávání pedagogických pracovníků, výkon činnosti výchovného poradce, metodika informačních a komunikačních technologií, metodika prevence, výkon činnosti výchovného poradce, metodika informačních a komunikačních technologií, metodika prevence,

Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 výkon činnosti ředitele školy nebo školského zařízení, pokud jsou zároveň naplněna kritéria uvedená v předchozích bodech, výkon činnosti ředitele školy nebo školského zařízení, pokud jsou zároveň naplněna kritéria uvedená v předchozích bodech, uplatnění moderních a efektivních metod ve výchovně vzdělávacím procesu a při poskytování školských služeb, které jsou využívány při práci ve třídě, skupině či oddělení s individuálně integrovanými dětmi, žáky a studenty se sociálním a zdravotním znevýhodněním či zdravotním postižením. uplatnění moderních a efektivních metod ve výchovně vzdělávacím procesu a při poskytování školských služeb, které jsou využívány při práci ve třídě, skupině či oddělení s individuálně integrovanými dětmi, žáky a studenty se sociálním a zdravotním znevýhodněním či zdravotním postižením.

Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Pokud ve škole nebo školském zařízení probíhá příprava, nebo realizace reformy, využije ředitel školy a školského zařízení přednostně hlavní kritérium a další kritéria použije až následně jako kritéria doplňková.