I T A L I E MADONNA CORONA REGIONE VENETO SVATYNĚ MADONNA della CORONA UNIKÁTNÍ SKALNÍ CHRÁM SE NACHÁZÍ V LOKALITĚ CAPRINO VERONESE V MASIVU MONTE BALDO.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNĚ
Advertisements

Auto výlet na Českomoravskou vysočinu
SRÍ LANKA SIGIRIYA.
Památky Unesco Česká republika.
MALÍŘSTVÍ S KŘESŤANSKÝMI MOTIVY V ČESKÉ REPUBLICE
Znojmo
Křižánky Vítejte u nás.
I T A L I E ASSISI (Umbrie).
VÝLET DO MORAVSKÉHO KRASU
Návštěva areálu Podskalní mlýn ….. Návštěva areálu se uskutečnila Areál se nachází na okraji Brna v pěkné přírodní lokalitě.
N Ě M E C K O B A M B E R G 2.
SÝRIE SIDNÁJA - MÁALULA K l i k.
Aiguille du Midi Chamonix - Francia.
Montserrat. Montserrat je vápencové horský masiv západně od Barcelony. Je známý svými bizardními sklaními útvary (například „Zdvižený prst“), samotně.
I T A L I E MONTECASSINO LAZIO.
ITALIE Ř Í M 2.
Druhá část Rok 2013 ……. Snímky navazují na první část kostelů a kaplí z minulého roku. Tyto byly pořizovány v jednotlivých městských částech Brna, ve.
Expedice Lago d´Idro ( Itálie ) –
KOSTELY A KAPLE V MĚSTSKÝCH ČÁSTECH BRNA Foto grafie pořízeny v roce 2012 První část-střed města.
Památky UNESCO v ČR V České republice je do Seznamu
ČESKÉ DĚDICTVÍ UNESCO Jan Janeček.
Kulturní dějiny 23. března 2011 Mgr. Ondřej Kunc.
BEZDĚZ.
Prezentace Martin Procházka 5.B. Pražský hrad byl odedávna sídlem českých panovníků a nyní v něm sídlí prezident republiky. Byl založen v 9. století.
S Ý R I E SAMAAN.
POZNÁVÁME PLZEŇ A JEJÍ PAMÁTKY „Medzinárodní pátrači“ = „Mezinárodní detektivové“
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení s místním regionem, se vznikem.
Mistr z Urbina „Mladík s velkým srdcem a mimořádným talentem“
JORDÁNSKO 2. PRŮVODCE PETROU Petra (πέτρα petra = „skála“, البتراء ‎ Al-Butrā) je skalní město a archeologické naleziště v Jordánsku. Od roku 1985 je.
Památky UNESCO v České republice
Krajinou Vysočiny, ZŠ Stonařov
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
PRAHA – hl. město ČR Mgr. Ivana Antonová.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech Regionální dějepisně zeměpisný katalog Třeboňska Gymnázium, Třeboň, Na Sadech 308 Zpracováno.
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, p ř ísp ě vková organizace Č ÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU Šablony – Gymnázium Tanvald Č.
Výlet autem do Mikulova a Valtic ÚVOD Naše první zastavení bylo v Pasohlávkách s prohlídkou areálu AQUALAND MORAVIA. Další zastavení byla návštěva.
ICT VL Naše okolí 5.R.  Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět  Vzdělávací obor: Člověk a jeho svět  Tematický okruh: Místo, kde žijeme  Anotace:
JORDÁNSKO PRŮVODCE PETROU PETRA VZNIKLA KOLEM ROKU 1000 př.n.l.
Znáš Víš, které to jsou ? PAMÁTKY UNESCO V ČR
USA NP YOSEMITE (stát KALIFORNIE).
Ubytování v hotelu na Lido di Jesolo, 40 km od Benátek.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
Lanovka byla postavena v roce 1955 a byla po dvě desetiletí nejvýše položenou lanovkou na světě. Stále je ale lanovkou překonávající největší převýšení.
Vodní elektrárny Dlouhé Stráně.
USA NP GRAND CANYON stát ARIZONA.
I T A L I E VILLA ADRIANA TIVOLI VILLA ADRIANA = HADRIÁNOVA VILA MEZI R. 118 – 138 N.L. JI DAL VYBUDOVAT ŘÍMSKÝ CÍSAŘ HADRIANUS NEDALEKO DNEŠNÍHO MĚSTA.
Jan Blažej Santini Architektura. klášterní kostel Nanebevzetí P. Marie a sv. Jana Křtitele, Sedlec u Kutné Hory.
Uhlířský vrch u Bruntálu Vítáme Vás, Vítáme Vás, seznámit se s lokalitou Uhlířského vrchu Vám pomůže naučná stezka se svými pěti zastaveními. Počátek.
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
ITÁLIE Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Simona Stránská Název: VY_32_INOVACE_12_A_15_Itálie Téma: Vlastivěda -Evropa Číslo.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: V/2 Inovace a zkvalitnění výuky v oblasti přírodních věd VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Člověk a jeho svět.
VY_32_INOVACE_Vac_III_12 Památky UNESCO v ČR Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Uherský Brod. Informace Okres: Uherské Hradiště Kraj: Zlínský PSČ: Starosta: Patrik Kunčar Části města: Havřice Újezdec Těšov Maršov.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola, Police nad Metují, okres Náchod Autor: Mgr. Květoslava Kuchtová Název VY_32_INOVACE_12C_14_Litva Téma: Zeměpis.
ZA PRAMENEM RADBUZY Pramen Radbuzy Bělá nad Radbuzou Poběžovický zámek
Putování po českých krajích.
Název školy: Základní škola Chomutov, Písečná 5144 Název materiálu: VY_22_INOVACE_13_Lago di Garda_hz1 Číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Autor: Mgr.
VY_32_INOVACE_43_Ochrana přírodního bohatství
GOTIKA název gotika je podle Gótů
I T A L I E ALPY DOLOMITY.
I T A L I E ALPY DOLOMITY.
Hrad Bezdez zvuk mono.
Královské město Rakovník
SVÉDSKO 1.
Digitální učební materiál
Kateřina Maznová egypt Pohřbívání.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

I T A L I E MADONNA CORONA REGIONE VENETO

SVATYNĚ MADONNA della CORONA UNIKÁTNÍ SKALNÍ CHRÁM SE NACHÁZÍ V LOKALITĚ CAPRINO VERONESE V MASIVU MONTE BALDO NEDALEKO JEZERA LAGO di GARDA. PRVNÍ KOSTEL ZDE BYL POSTAVEN V R PO NĚKOLIKA PŘESTAVBÁCH BYLA POSLEDNÍ REKONSTRUKCE UKONČENA V R CHRÁM NAVŠTÍVIL V R.1988 PAPEŽ JAN PAVEL II.

POHLED NA KOMPLEX MADONNA della CORONA Z ÚDOLÍ

KRAJINA KOLEM MONTE BALDA

Z OBCE SPIAZZI VEDE K CHRÁMU 14 ZASTAVENÍ KŘÍŽOVÉ CESTY V ŽIVOTNÍ VELIKOSTI

VSTUP DO AREÁLU CHRÁMU VEDE SKALNÍM TUNELEM

LEVOU STĚNU CHRÁMU TVOŘÍ SKÁLA

PAMĚTNÍ DESKA JANA PAVLA II.

INTERIÉR SKALNÍHO CHRÁMU

SOŠKY PANNY MARIE SEM POSÍLAJÍ LIDÉ Z CELÉHO SVĚTA

V PODZEMÍ CHRÁMU JSOU ULOŽENY MUMIE MNICHŮ

MAKETA CHRÁMU

ODCHÁZÍME VEČER

Cestování zdar Soubor 244