OBDOBÍ KAMPANĚ: – REALIZÁTOR KAMPANĚ: Hl. m. Praha Centrum sociálních služeb Praha CÍL KAMPANĚ: Upozornit Pražany a návštěvníky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VZNIK A VÝVOJ PROJEKTU Mezinárodní festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět Projekt Vzdělávání o lidských právech s použitím dokumentárních.
Advertisements

PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
Koncepce zdravotní péče o bezdomovce
Kampaň Nahá celebrita Martin Kožíšek, Manažer pro internetovou bezpečnost.
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání.
Tisková konference Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR 12. března 2013.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
PŘÍMÁ DEMOKRACIE V PRAXI Jana Pařízková Místostarostka Prahy 1, poslankyně.
Pracovní skupina III Osoby v krizi a osoby ohrožené sociálním vyloučením.
„Podpořeno grantem z Islandu, Lichtenštejnska a Norska v rámci Finančního mechanismu EHP a Norského finančního mechanismu prostřednictvím Nadace rozvoje.
Regenerace a revitalizace Masarykova náměstí v Jilemnici
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
Lucerna VY_32_INOVACE_1A3. sedmipatrový palác z roku 1912 s převážně secesními interiéry budovou je vedena pasáž spojující Štěpánskou a Vodičkovu ulici.
MIRKA KRBOVÁ EUROPE DIRECT NOVÝ JIČÍN EVROPSKÁ UNIE.
Nechte se vtáhnout do života neziskovky.... CÍLE SDRUŽENÍ pomoc občanům bez přístřeší integrovat se do společnosti prevence bezdomovectví u sociálně znevýhodněných.
Konference a soutěže. Konference Škola a drogy 2014 pořádá SANANIM ve spolupráci s Prev-centremPrev-centrem Konference se uskuteční ve dnech října.
ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město Praha. ČESKÁ REPUBLIKA Hlavní město Praha.
(2) Doporučení odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra k realizaci vybraných projektů prevence kriminality na místní úrovni.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Průřezová témata.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Expertní panel pro GS JPD Propagace rovnosti šancí mužů a žen prostřednictvím médií - prezentace - Šance pro společnost, občanské sdružení.
Závěrečná konference k projektu
O.s. PREVENT působí v Jihočeském kraji od roku 1999 na poli protidrogové prevence a vzdělávání. Zastřešuje několik zařízení a projektů. Mezi jinými i Kontaktní.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Záměrem Moravskoslezského kraje je provést systémovou změnu v poskytování sociálních služeb Závěrečná konference k projektu „Podpora transformace pobytových.
VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 FAUST, o.s.. Statutární zástupci: Bc. Jana Hajderová Ing. Naděžda Antošová, PhD. Jiří Němec.
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Význam dané problematiky Výsledky, přínosy a pokračování Struktura práce, ukázka postupu ověřování vybrané hypotézy Nízký sociální status ► ageismus.
Centrum sociálních služeb Praha je příspěvkovou organizací Magistrátu hlavního města Prahy.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Rodina na Vysočině výsledky empirických výzkumů uskutečněných v kraji Vysočina v letech 2005 – 2010 konference Rodinná politika v centru pozornosti krajů.
„Šance pro děti v ohrožení na Vysočině.“ Příspěvek na konferenci Třebíč, dne 14.října 2014.
OBSAH Představení OP Praha Prioritní osa 3 Oblasti podpory – specifické cíle Výzvy Kontakty.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
Komunitní centrum. KOSTKA Krásná Lípa  obyvatel  nezaměstnanost 15 – 22%  nízká kvalifikace uchazečů  minimální nabídka pracovních míst  3%
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Strategie rozvoje obce – tvorba koncepčního dokumentu Strategie rozvoje města Ústí nad Labem na období fáze tvorby koncepčního dokumentu Mgr.
Kampaň Žít déle doma Informační osvětová kampaň o. s. Život 90 pro rodiny seniorů a seniory Kdy: říjen 2013 Kde: celá ČR Hlavní partner: MPSV Jak: billboardy,
UKONČENÍ ADMINISTRACE Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Tisková konference
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu Lucie Šídová Projekt Spojme se proti násilí na ženách ze sexbyznysu, č. 628 podpořila Nadace.
„Násilí věc (ne)veřejná“ představení projektu konference k průběhu implementace EHP a NF, Praha Nositel projektuSPONDEA, o.p.s. Poskytovatel komplexu služeb.
Den s Českým rozhlasem Brno 18. června 2016 MELODIE.
Řešení „psí“ problematiky v Českých Budějovicích CpKP jižní Čechy
OZNÁMENÍ (pozvánka, plakát) OZNÁMENÍ (pozvánka, plakát) prostě sdělovací styl prostě sdělovací styl Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno.
Podpora sociálních služeb, komunitního života a sociálního bydlení
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
25 / 1 / 2011.
Vodohospodářské aktuality
Andrea Doubková, Janus, z. s.
Oddělení domova se zvláštním režimem
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
XXXIII. Mezinárodní festival vojenských hudeb
Věk sám o sobě není důvodem zvýšené potřeby péče.
1.
VÁNOCE v BRNĚ 2017.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jarmila Nováková
Zkušenosti koordinátora podpory seniorů, ORP Roudnice nad Labem
ITI Ústecko-chomutovská aglomerace
„Drahá lhostejnost“ prezentace projektu prevence vandalismu
Transkript prezentace:

OBDOBÍ KAMPANĚ: – REALIZÁTOR KAMPANĚ: Hl. m. Praha Centrum sociálních služeb Praha CÍL KAMPANĚ: Upozornit Pražany a návštěvníky Prahy na složitou problematiku bezdomovectví Nevnímat bezdomovectví jen jako celkový negativní fenomén, ale také jako soubor jednotlivých individuálních životních příběhů Prevence bezdomovectví – může ohrozit kohokoliv z nás Přijetí veřejné potřeby realizace sociálních služeb pro osoby bez přístřeší Aktivizace etické složky veřejnosti – lidství, solidarita … Zvýšení aktivizační složky u osob bez přístřeší pro řešení jejich situace

PRVKY KAMPANĚ: Městský mobiliář Billboardy Koncert pod širým nebem Putovní výstava Dokumentární film Medializace na sociálních sítích Publikace s příběhy a fotografiemi Tiskové konference … ETAPY KAMPANĚ:

ETAPY KAMPANĚ „ULICE NENÍ MOJE VOLBA …“ ETAPA – , Vtažení veřejnosti do problematiky bezdomovectví Městský mobiliář, Billboardy, plochy na vozech tramvají apod. Zveřejnění fotografií osob bez přístřeší s výzvou k toleranci „… i takhle žijí lidé … a stále jsou lidmi …“ Tisková konference Oslovení veřejnosti mediálně známou tváří kampaně Koncert pro veřejnost spojený se sbírkou oblečení pro lidi bez domova Zahájení putovní výstavy autentických fotografií a příběhů lidí bez domova

ETAPY KAMPANĚ „ULICE NENÍ MOJE VOLBA …“ ETAPA – , Apel na lidskou solidaritu Městský mobiliář – doplnění o výzvu k občanům o přijetí a pochopení „… možná jsem přišel o všechno, ale stále jsem člověkem … dáte mi šanci na jiný život? …“ Kampaň na internetu a sociálních sítích – zveřejnění mediálního spotu ke kampani Medializace sociálních a dalších souvisejících služeb realizovaných v Praze pro osoby bez přístřeší Pokračování putovní výstavy autentických fotografií a příběhů lidí bez domova

ETAPY KAMPANĚ „ULICE NENÍ MOJE VOLBA …“ ETAPA – , Apel na změnu postoje veřejnosti Městský mobiliář – doplnění o výzvu k občanům o přijetí a pochopení „… nerezignovali jsme… dáte nám šanci na změnu? …“ „Dejme lidem bez domova šanci. Proč? Protože ji mohou využít …“ Premiéra dokumentárního filmu ČT o lidech bez domova a jejich snech ( – kino MAT) Křest publikace s příběhy a fotografiemi osob bez přístřeší Newsletter CSSP „Jak se žije v azylových domech“ Zhodnocení průběhu kampaně

TVÁŘ KAMPANĚ: Bohuš Matuš „Začínal jsem na ulici …“

KONCERT „ULICE NENÍ MOJE VOLBA …“ hod. Karlovo náměstí, Praha 2 Hlavní účinkující: Bohuš Matuš a Bohuš Matuš Band Hosté: Petr Novák a Agnes Heidi Janků Jiří Helekal Kampaň „Ulice není moje volba …“ se koná pod záštitou radního hl. m. Prahy Daniela Hodka Koncert se koná pod záštitou starostky Prahy 2 Mgr. Jany Černochové

PUTOVNÍ VÝSTAVA „ULICE NENÍ MOJE VOLBA …“ Výstava autentických fotografií a příběhů lidí bez domova – Magistrát hl. m. Prahy Nová radnice – velký zasedací sál a přilehlé chodby Mariánské náměstí 2 Praha 1 – Staré Město – Hlavní nádraží Wilsonova 300/8 Praha Kampaň „Ulice není moje volba …“ se koná pod záštitou radního hl. m. Prahy Daniela Hodka