Výsledky dotazníkového šetření v obci Lípa nad Orlicí (prosinec leden 2016) ZPRACOVATEL VÝSLEDKŮ GROSSMAN AGENCY S.R.O.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
S UBJEKTIVNÍ VNÍMÁNÍ KVALITY ŽIVOTA OBYVATEL H ORŠOVSKÝ T ÝN JáRobin.
Advertisements

• Žákovské zastupitelstvo Újezd nad Lesy •
Vyhodnocení dotazníkového šetření Podklad pro strategický plán obce Libenice Zpracovala Jana Buřičová ve spolupráci s Ivetou Minaříkovou z MAS Podlipansko,
Anketa se konala při zahájení kampaně Město Stromů v Krnově na podzim 2008 Anketa o vztazích občanů k životnímu prostředí.
Dopady CR na rezidenty, případová studie Lipno nad Vltavou Pavlína Kubů 1.
Společnost pro trvale udržitelný život – diskusní seminář Praha
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Prezentační dovednosti Jiřincová M.. Dobrá prezentace závisí na:  Kvalitním obsahu  Dobrém přednesu  Dobře sestavené prezentaci (v Power Pointu, v.
KRÁSNÁ LÍPA – NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV KRÁSNÁ LÍPA - NÁŠ BEZPEČNÝ DOMOV Město KrásnáMěsto Krásná Lípa se v roce 2007 zapojilo do projektu Ústecko – živý.
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
Aktualizace Programu rozvoje města Dobřany Ukázka postupu zapojení veřejnosti do procesu strategického plánování Vojtěch Černý Agora Central Europe, o.p.s.
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
SCLLD MAS Pobeskydí ve verzi návrhu Ostrava,
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
Venkov: podmínky rozvoje, společenský život Tomáš Havlíček Miroslav Marada Příspěvek vznikl za podpory projektů WD Regionální diferenciace venkovského.
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
Spolupráce, která přináší plody
Shrnutí nebezpečných míst v Kravsku s fotkami. Místo mezi dvěma autobusovými zastávkami před školou Na takto důležitém místě chybí přechod pro chodce.
Rozbor celkové úrovně vzdělávání na ZŠ Olbramovice po ukončení celkové rekonstrukce školy (ve školních letech 2012/2013 a 2013/2014) Vyhodnocení dotazníku.
Žákovské zastupitelstvo Újezd nad Lesy
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Využívání služeb e-governmentu jednotlivci ISSS 2007, Hradec Králové Andrej.
Výsledky Účast na anketě Z 86 rozdaných dotazníků bylo odevzdáno 76, tzn. 67% oslovených respondentů se ankety zúčastnilo, 33% nikoli.
Škola Vinoř Anketa březen 2015.
MARKETINGOVÝ VÝZKUM TABÁKOVÝCH VÝROBKŮ Monika Ferdová Radka Hejzlarová Petra Stádníková Kristýna Voborníková VSRR 3. ročník, cvičení - středa 15:45hod.
Spolupráce obcí a málotřídních škol v České republice Dana Knotová, Kateřina Trnková Ústav pedagogických věd FF MU Brno.
VOLEBNÍ PROGRAM Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA Komunální volby 2014 Drahelčice.
Poznámky k průzkumu.
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
1 NÁZORY MAMINEK A DĚTÍ NA REKLAMU doc.PhDr. Dušan Pavlů, CSc UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2011.
Program rozvoje obce Hvožďany VEŘEJNÉ PROJEDNÁNÍ 24. ČERVNA 2015.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
E-názor Výsledky 1. vlny Kamenice nad Lipou Podzim 2015.
Komunitní plánování sociálních služeb na Podlipansku Výsledky dotazníkového šetření v obci Tatce.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2010.
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Vyhodnocení preferencí občanů v rámci dotazníku Hlasování občanů probíhalo od do formou internetového.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro oblast obcí Brzánky, Hoštka, Račice, Štětí a Záluží.
Nová šetření výskytu a podob šikany Centrum sociálních služeb Praha – Pražské centrum primární prevence.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností 2013.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty Program zasedání Bilance volebního období 2006 – 2010 Vodovod + kanalizace Předškoláci – kam s nimi Hospodaření.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
ANKETA OBČANŮ OKŘEŠICE KVANTITAVNÍ UKAZATELE POČET DISTRIBUOVANÝCH DOTAZNÍKŮ 143 POČET ODEVZDANÝCH DOTAZNÍKŮ 85 PRÁZDNÉ NEBO NEPLATNÉ DOTAZNÍKY.
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Černěves, Dobříň, Dušníky, Krabčice, Kyškovice, Libkovice.
Spokojenost občanů Kladna s bezpečností Sonda veřejného mínění Statutárního města Kladna – stručný souhrn Již sedmým rokem je realizována sonda.
Litoměřice 20. října 2016 Energeticky soběstačné obce.
Výsledky dotazníkového průzkumu Průzkum názorů obyvatel v obci Křoví proběhl v září 2008 v rámci shromažďování podkladů pro tvorbu Strategického plánu.
Sčítání lidu, domů a bytů 2011 a některé výsledky 2001 Pardubický kraj.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
PROGRAM ROZVOJE OBCE TUPESY NA OBDOBÍ 2017–2024 Úvodní informace
Sčítání lidu, domů a bytů 2011
Řízení vztahů se zákazníky ve vybraném podniku
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností
Plán rozvoje obce Jenštejn
dotazníkové šetření KLIMA ŠKOLY
Spokojenost občanů Kladna s místním společenstvím a bezpečností
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Role SVAZU při podpoře městské mobility
Naplňování indikátorů udržitelného rozvoje Kladno 10/2008
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Strategický plán rozvoje obce pro období
V. Setkání se starosty obcí
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Transkript prezentace:

Výsledky dotazníkového šetření v obci Lípa nad Orlicí (prosinec leden 2016) ZPRACOVATEL VÝSLEDKŮ GROSSMAN AGENCY S.R.O.

Účast v anketě - celkem bylo odevzdáno 113 dotazníků, což je 26 % obyvatel nad 15 let, z toho 61 žen a 51 mužů, jedna osoba pohlaví neuvedla respondentů trvale žije v obci, 3 jsou chataři a 1 respondent neuvedl odpověď

Věková struktura respondentů

Vzdělanostní struktura respondentů

Otázka č. 1 – kvalita života v obci

Otázka č. 2 – S čím jste nejvíce spokojeni ?

Otázka č. 2 – S čím jste nejvíce spokojeni - muži nejvíce oceňují kulturní akce a vzhled obce - ženy také oceňují kulturní akce a dále dobře fungující školu a školku - respondenti ve věku 15 – 24 let oceňují dostatek kulturních akcí - respondenti ve věku 25 – 39 let si nejvíce cení školy a školky a kulturních akcí - respondenti ve věku 40 – 59 let oceňují práci paní starostky a vzhledu obce - respondenti ve věku také oceňují vzhled obce a školu a školku

Otázka č. 3 – S čím v obci nejste spokojeni ?

Otázka č. 3 – S čím v obci nejste spokojeni - muži jsou nejméně spokojeni se vztahy mezi lidmi v obci a kouřem a zápachem během topné sezóny - ženám vadí četnost a cena za popelnice a také vnímaní špatné vztahy v obci - respondentům ve věku 15 – 24 let se nic výrazného neobjevilo - respondenti ve věku 25 – 39 let si nejvíce stěžují chybějící chodníky a kouř a zápach - respondenti ve věku ve 40 – 59 let výrazně pociťují špatné mezilidské vztahy v obci - respondentům ve věku 60+ nejvíce vadí svoz popelnic, rušení nočního klidu a rychle projíždějící auta - 51 respondentů je spokojeno se vším

Otázka č. 4 – Priority obce

- napříč pohlavím a věkem všichni respondenti nejvíce preferují vybudování přechodu pro chodce na I/11 - muži dále preferují parkoviště u ZŠ, ženy chodník na Dlouhé Louce - respondenti ve věku 15 – 24 a 25 – 39 let preferují výstavbu parkoviště u ZŠ a rekonstrukci dětského hřiště - respondenti ve věku ve 40 – 59 let za nejdůležitější považují péči o obecní budovy - respondentům ve věku 60+ preferují opravu komunikace a chodníku na Dlouhé Louce

Otázka č. 5 – Vzkaz pro vedení obce a další podněty - poděkování paní starostce za její práci a nasazení ve prospěch obce - pevné nervy pro zastupitele a hodně dobrých nápadů další jinde nezmíněné podněty: - pronájem Obecní hospody - snížení rychlosti u Motorestu - zavedení informačního newslettru

Poděkování Za společnost Grossman Agency s.r.o. Vám chceme poděkovat za velmi dobrou spolupráci při tvorbě strategického dokumentu.