30. 9. 2009 Mobilní kontaktní a koordinační centra.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kontaktní a koordinační centra
Advertisements

Projekty realizované Policií České Republiky v rámci Evropského návratového fondu Evropský návratový fond (ENF)
Strukturální fondy na MŠMT Setkání českých technologických platforem
Předpoklady poskytnutí dotace Společný technický sekretariát Drážďany.
Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/ Operační řízení útvarů Policie ČR s celostátní působností CZ.1.06/1.1.00/
Rizika, specifikace administrace na konci programového období ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
SC 4.1 Navýšení kapacity a zkvalitnění předškolního, základního a středního vzdělávání a zařízení pro poskytování péče o děti do 3 let  Datum vyhlášení.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky v období Mgr. Jan Veselský, specialista pro absorpční kapacitu DSO ORP Příbram.
1 Seminář - Koordinace řízení českých a rakouských zásahových složek při řešení mimořádných událostí - metodiky, taktické postupy, legislativa – České.
PROJEKTY PODPOROVANÉ EVROPSKOU UNIÍ V OBLASTI OCHRANY OBYVATELSTVA A KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ AKADEMIE, o. p. s. Mgr. Ing. V. Klaban.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – oblast podpory 1.1 CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 24. dubna 2014.
Biometrické snímací zařízení k VIS projekt spolufinancovaný z ročního programu 2009 Fond pro vnější hranice (FVH)
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
1 Koordinace dávek v nezaměstnanosti. Nezaměstnanost jako sociální událost Podle MOP je nezaměstnaná osoba, která se nachází v situaci, kdy práci hledá.
Regionální politika EU v období Mgr. Oldřich Hájek.
IROP předpokládaná podoba implementace.
Možnosti čerpání MAS v rámci jednotlivých OPERAČNÍCH PROGRAMŮ MAS STŘEDNÍ POVLTAVÍ z. s.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Vyhodnocení činnosti KŘP Stčk za rok 2012 tisková konference – Praha,
ÚSPORY MINISTERSTVA VNITRA, POLICIE ČR A HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČR V ROCE 2011 Ministr vnitra Radek JOHN.
Příprava Libereckého kraje na období Odbor regionálního rozvoje a evropských projektů KÚ LK
PROJEKT ISTI INFORMAČNÍ SYSTÉM TECHNICKÉ INFRASTRUKTURY VEŘEJNÉ SPRÁVY
SROVNÁNÍ PROGRAMOVÝCH OBDOBÍ A
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Bezpečí – pro někoho pocit, pro nás realita
Podpora dopravní infrastruktury z fondů EU
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
„Jednotná úroveň informačních systémů operačního řízení a modernizace technologií pro příjem tísňového volání základních složek integrovaného záchranného.
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Úřad práce České republiky
Vyhodnocení realizace IPRM v IOP
Bezpečnost pacientů v EU a ČR
Opatření k jednodušší a rychlejší administraci projektů
„IOP – šance pro váš rozvoj“
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Šablony pro SŠ a VOŠ 21. září 2017 Doksy Mgr. Lucie Ptáková
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Integrace VISION a VIS Mail do NS-VIS – VIS Mail fáze II projekt spolufinancovaný z ročního programu Fond pro vnější hranice (FVH)
Hlavní město praha a integrace cizinců
Název opory – Právní předpisy – požární ochrana
Cíle Pardubického kraje v oblasti cestovního ruchu
Další perspektiva prohloubení česko-polské přeshraniční spolupráce z pohledu regionů Výroční konference v rámci Operačního programu přeshraniční spolupráce.
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb v Olomouckém kraji pro roky
Evropský návratový fond (ENF)
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
Průběh tvorby Školních akčních plánů (ŠAP) v Libereckém kraji
DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI PRO ŠKOLY
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Národní rozvojový program mobility pro všechny (NRPM)
Prázdniny 2011 Policie České republiky
A co dál - aneb jak spolupracovat a komunikovat spolu i bez projektů
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Připravenost na nové plánovací období
Integrované operační středisko – „srdce policie“
- ČESKY SEVER Sociální podnik a OPZ •.
Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje Projekt Interreg V A č Mobilně a efektivně ve společném příhraničí Spolupráce policie.
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Mobilní kontaktní a koordinační centra

Mobilní kontaktní a koordinační centra l pplk. Mgr. Hana Fidranská 2 Obsah projektu Realizace projektu je zaměřena na:  vytvoření plně funkčních mobilních kontaktních a koordinačních center (MKKC), tzv. „front office“, která budou v případě mimořádné události poskytovat základní informace o prevenci nebo opatřeních k předcházení či eliminaci hrozících nebo vzniklých následků rizik občanům přímo na daném místě;  možnost MKKC operativně se přesouvat i dlouhodoběji působit na místě;  průběžné zpracovávání a vyhodnocování aktuálních poznatků a zajišťování koordinace vzniklé situace

Mobilní kontaktní a koordinační centra l pplk. Mgr. Hana Fidranská 3 76 speciálních motorových vozidel Jedná se o pořízení 76 speciálních motorových vozidel s moderní informační a komunikační technikou a dalším speciálním vybavením např.:  odolná výpočetní technika  kontejner první pomoci a první záchrany  osvětlovací zařízení, megafon, proměnná informační LED tabule  přístřešek, elektrocentrála  vozidlová radiostanice, mobilní telefon pro zajištění efektivní akceschopnosti Policie ČR v rámci IZS. Technologie MKKC bude plně kompatibilní s nově budovanou technologií operačních středisek IZS.

Mobilní kontaktní a koordinační centra l pplk. Mgr. Hana Fidranská 4 Rozpočet projektu Projekt je spolufinancován Strukturálním fondem EU – ERDF (Evropským fondem pro regionální rozvoj) v rámci Integrovaného operačního programu, Oblasti podpory: 3.4 – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik, aktivity e) Zřízení kontaktních a koordinačních center po celém území ČR. Cíl podpory: Konvergence 123 Celkový rozpočet projektu: 123 mil. Kč Integrovaný operační program - Evropská unie (85% alokace) Rozpočet Policie ČR - Česká republika (15% alokace)

Mobilní kontaktní a koordinační centra l pplk. Mgr. Hana Fidranská 5 Období realizace Přípravná fáze Přípravná fáze projektu: květen - srpen Zpracování a předložení žádosti o finanční podporu do hodnotícího procesu Realizační fáze Realizační fáze projektu: září 2008 – září Vyhlášení výběrových řízení, dodávky a zkušební provoz udržitelnost následujících pět let Fáze udržitelnosti projektu: následujících pět let Provozní fáze Provozní fáze projektu: užívání MKKC dle závazných předpisů EU, ČR a PČR (PŘÍRUČKA užívání mobilních kontaktních a koordinačních center, prioritně určených pro podporu v případě technologických či živelních katastrof)

Mobilní kontaktní a koordinační centra l pplk. Mgr. Hana Fidranská 6 Ilustrační nákres vozidla

Mobilní kontaktní a koordinační centra l pplk. Mgr. Hana Fidranská 7 Děkuji za pozornost. POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Kancelář projektů a evropských fondů Strojnická Praha 7