EGovernment a související projekty 2.6.2009 Brno KrÚ JMK.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
F INANČNÍ PLÁNOVÁNÍ Jakub Novotný 3. září 2009 Hranická rozvojová agentura, z.s.
Advertisements

Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
Statutární město Karlovy Vary
STUDIE PROVEDITELNOSTI
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2012.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
Studie proveditelnosti datového skladu KrÚ Vysočina - zhodnocení
Aktuální informace o Regionálním operačním programu regionu soudržnosti Střední Morava Ing. Zdeněk Bogoč Úřad Regionální rady.
Aktivita číslo 5 Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje.
EKONOMICKÉ STUDIE A STRUKTURÁLNÍ FONDY EU Ing. Patrik Sieber KPE VŠE Praha
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
1 „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací projektu z PRV“
Zpracování záměru projektu a jeho příloh Ing. Hana Kuželková, NVF, o.p.s.
Program švýcarsko – české spolupráce Fond na přípravu projektů Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka (NKJ)
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
„Dopady spuštění základních registrů na subjekty veřejné správy“
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
Postup při podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2015.
Jednotný programový dokument pro Cíl 2 regionu soudržnosti Praha na období 2004 – 2006 Ing. Hana Veselá Magistrát hl. m. Prahy Odbor fondů Evropské unie.
Chyby a doporučení při předkládání projektů do SROP – opatření říjen 2005 Liberec Helena Kubíčková Sekretariát Regionální rady NUTS II Severovýchod.
Vzdělávání eGon Zajištění vzdělávání v eGovernmentu Jana Třísková
Strategie příprav obcí, mikroregionů a dalších subjektů na zpracování projektů Mgr. Michal Jarolímek Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Program semináře: 1)Úvod, obecné informace o JPD 2 a výzvách (Mgr. Jakub Benda) 2)Změny ve 4. Výzvě (Mgr. Jakub Benda) 3)Informace o Prioritě 1 (Ing. Johana.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
 ELEKTRONICKÁ ŽÁDOST ELZA Speciální verze pro 2. kolo výzvy → ke stažení na webových stránkách Plzeňského kraje.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Projekt: Praktický průvodce ekonomikou aneb My se trhu nebojíme! Reg. č.: CZ.1.07/1.1.34/ Nové trendy v investování.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Krajský Akční Plán rozvoje vzdělávání 11. prosince 2015.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Seminář k „Výzvě na technologická centra a elektronické spisové služby“ Oblast podpory: 2.1 Zavádění ICT v územní.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Analýza poskytovatelů sociálních služeb na území Ústeckého kraje s důrazem na problematiku související s absorpční kapacitou prostředků EU jako součást.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Městský úřad Nový Bydžov Ondřej NEUMAN, 1. června 2011 Spisová služba, Spisová služba, TC ORP a eGON centrum ORP Nový Bydžov.
Základní informace o KAP a MAP 10. března Přehled důležitých zkratek Evropské strukturální a investiční fondy (ESI fondy = ESIF) Krajské akční plány.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Postup pro podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO na rok 2017.
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016) Výzva Dodatečných aktivit.
1 Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů.
Postup při podání žádosti o poskytnutí peněžních prostředků z rozpočtu SMO „Program na podporu vzdělávání a talentmanagementu v oblasti technických.
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Dotační program Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2011
odbor politiky bydlení
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Dočasná síť sociálních služeb v Jihomoravském kraji od roku 2017
Odkaz na webové stránky města : ostrava
Program B2B a zapojování soukromého sektoru do rozvojové spolupráce Ludmila Leškovská, Česká rozvojová agentura Praha,
Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů 17. 3
Lenka Kšanová, Marta Mlejnková (Praha, duben 2016)
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2012
Transkript prezentace:

eGovernment a související projekty Brno KrÚ JMK

Czech POINT Projekt Czech POINT získal ocenění na evropské konferenci European Identity Conference 2009, která se konala května 2009 v Mnichově. Ocenění bylo uděleno v kategorii „Nejlepší IAM / GRC projekt B2C“ O jeho úspěšnosti hovoří i statistiky zveřejněné na tualni

Nicméně přes jeho úspěšnost a prospěšnost se potýká s problémy v oblasti administrace výzvy. Pro velký počet (více jak 5200) žádostí došlo na MV, odboru strukturálních fondů ke zpoždění administrace. Protože již nebude možné stihnout termín dokončení uvedený ve výzvě. Proto musí obce zaslat vyplněný formulář: „Oznámení o změně projektu/ukončení projektu“ umístěný na stránkách s výzvou. ramci-integrovaneho-operacniho-programu.aspx Je nutné odeslat v listinné podobě a to co nejdříve.

Termíny pro prodloužení jsou závislé od termínu podání žádosti: –podání žádosti do prodloužení do –podání žádosti prodloužení do –podání žádosti prodloužení do

Technologická centra a elektronické spisové služby v území Výzva je vypsána pro podání žádostí o dotaci v termínu od do Povinnou přílohou žádosti o dotaci je studie proveditelnosti, její osnovu najdete na stránkách výzvy individualnich-projektu-v-ramci-integrovaneho- operacniho-programu.aspx Studie proveditelnosti ORP musí navazovat na studii proveditelnosti Kraje. V této oblasti bude nutná spolupráce. Podmínkou žádosti o dotaci pro ORP jsou podepsané Partnerské dohody s obcemi – vzor jejich legislativního minima je uveden na stránkách s výzvou.

ZÁVAZNÁ OSNOVA STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKTY, KTERÉ ZAHRNUJÍ TECHNOLOGICKÉ CENTRUM Kapitola 1: Úvod Kapitola 2: Rekapitulace výsledků studie: Kapitola 3: Současný stav a historie projektu: Kapitola 4: Analýza poptávky a koncepce marketingu: Kapitola 5: Materiálové vstupy potřebné k projektové činnosti: Kapitola 6: Lokalita a okolí: Kapitola 7: Technické řešení: Kapitola 8: Organizace a režijní náklady: Kapitola 9: Lidské zdroje, vlastníci a zaměstnanci: Kapitola 10: Realizace projektu, časový plán: Kapitola 11: Finanční analýza projektu, finanční plán: Kapitola 12: Ekonomická analýza projektu: Kapitola 13: Analýza rizik: Kapitola 14: Udržitelnost projektu: Kapitola 15: Závěr: shrnutí výsledků vyjádření k realizovatelnosti a finanční rentabilitě projektu popis postupu návazných projektů závěry a doporučení

ZÁVAZNÁ OSNOVA STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKTY /KAPITOLY OSNOVY STUDIE PROVEDITELNOSTI/, KTERÉ ZAHRNUJÍ ELEKTRONICKOU SPISOVOU SLUŽBU 1: Úvod 2: Současný stav a historie projektu: 3: Funkční požadavky na vybrané spisové služby 4: Poptávka a nabídka, Analýza trhu – nabídka služeb: 5: Organizace a režijní náklady: 6: Lidské zdroje, vlastníci a zaměstnanci: 7: Realizace projektu, časový plán: 8: Finanční analýza projektu, finanční plán: 9: Analýza rizik v investiční a v provozní fázi a opatření pro jejich řešení či zmírnění 10: Udržitelnost projektu: 11: Závěr: vyjádření k realizovatelnosti a finanční rentabilitě projektu závěry a doporučení

Odkazy na informace