1 2 3 4 5 6 7 8 9 … 32 Základní informace ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ - ÚK tel.: +420 5 4114 3230 fax: +420 5 4114.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mechatronika Informace o studijních oborech Mechatronika
Advertisements

Inovace výuky CAD na naší škole
Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
KATEDRA SKLÁŘSKÝCH STROJŮ A ROBOTIKY
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Automatizační a měřicí technika (B-AMT)
Bakalářský studijní program Softwarové technologie a management (STM) Prof. Ing. Jiří Žára, CSc.
Studijní obor Informační a automatizační technika www. fsid. cvut
Automatická tvorba výkresů rotorových lopatek – CAD Medusa
Ondřej Andrš Systémy CAD I. Základní informace  Autor: Ing. Ondřej Andrš  Školitel: doc. RNDr. Tomáš Březina, CSc.  Název tématu studia: Optimalizace.
Stavba výrobních strojů a zařízení
Vysoké učení technické v Brně
Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Computer Agency o.p.s. ESOCAET II Vzdělávací projekt pro zaměstnance průmyslu a středoškolské pedagogy se zájmem o CAE technologie Josef Šesták, Barbora.
 New Technologies for Mechanical Engineering – Centrum nových technologií pro strojírenství  regionální výzkumné a vývojové centrum  založeno na kvalitní.
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Podmínky spolupráce univerzity a průmyslu v oblasti fotovoltaiky Ondřej Hégr 1,2, Radim Bařinka 1 1 Solartec s.r.o., Televizní 2618, Rožnov pod.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
OBOR ENERGETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
CZ.1.07/1.1.04/ „Digitální projektování ve strojírenství“ Střední průmyslová škola strojnická, Olomouc „Tento projekt je spolufinancován Evropským.
ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ 2006 Získejte znalosti, které určují směr…
Doc. Ing. Miroslav PÍŠKA, CSc. FSI VUT v Brně zodpovědný řešitel „Inovace studijních programů bakalářského, magisterského a doktorského studia.
Tato prezentace byla vytvořena
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
prof. Ing. Hartl Martin, Ph.D.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Počítačová podpora konstruování
CAD a parametrické modelování
1 Inovace studijních programů strojních oborů Konstruování automobilových dílů (CAD) Problematika termoplastů Prezentace a obhajoba semestrálních prací.
Inovace výuky a její implementace v oborech Fakulty bezpečnostního inženýrstvíCZ.1.07/2.2.00/ Se zvyšováním technologické a technické úrovně průmyslu.

Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)
Univerzitní centrum VŠCHT Praha – Unipetrol: Úspěšná spolupráce vysoké školy s průmyslem Zdeněk Bělohlav, prorektor TECHNODAYS květen 2015.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
Počítačová podpora konstruování
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE
Ústav pedagogických věd Mostní Zlín Tel: Fax:
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Studijní obor AUTOMATIZACE a ŘÍDICÍ TECHNIKA Bc.Ing. Bc. a navazujícího Ing. studijního programu Chemické a procesní inženýrství PROČ? Automatizace a řídicí.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
KVALITA PRODUKTU Ekonomické složky UŽITNÉ VLASTNOSTI Funkční Bezpečnostní Spolehlivostní Ergonomické Estetické ODBOR KVALITY, SPOLEHLIVOSTI A BEZPEČNOSTI.
HLAVNÍ CÍL PROJEKTU Zlepšit podmínky pro výuku strojírenských oborů.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
2D A 3D CAD Systémy CAD. CAD CAD – Computer Aided Design (počítačová podpora konstruování). Počítačová podpora konstruování v oblastech: - Strojírenství.
PARAMETRICKÉ MODELOVÁNÍ A KONSTRUOVÁNÍ. Úvod Školy EDU licence jsou určeny pro výukové a školící účely a může ji zakoupit pouze vzdělávací instituce.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
ČVUT Fakulta elektrotechnická
„Řemesla s techniky začneme od píky“ Veletrh technických povolání
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
Grafické systémy II Kubín Tomáš.
Matematické inženýrství
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
Studijní obor Fyzioterapie
Podpora technického nadání na Základní škole Ostrava, Matiční 5, přísp
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Geografické informační systémy
Transkript prezentace:

… 32 Základní informace ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ - ÚK tel.: fax: FSI VUT v Brně Ústav konstruování Technická 2896/ Brno Česká republika

… 32 Zajištění výuky VÝUKOVÁ ČINNOST Bakalářské studijní programy, I. stupeň Strojírenství, tříletý, profesní a obecný typ studia Průmyslový design ve strojírenství, tříletý Aplikované vědy v inženýrství, tříletý Magisterské studijní programy, II. stupeň Obor Aplikovaná mechanika – specializace Počítačová podpora konstruování Obor Konstrukční inženýrství Obor Průmyslový design ve strojírenství Doktorský studijní program Obor Konstrukční a procesní inženýrství Obor Průmyslový design

… 32 Výběr předmětů z magisterského studia VÝUKOVÁ ČINNOST Předmět Průmyslový design Kurz je zaměřen na 3D modelování pomocí křivek a obecných ploch. Studenti se seznámí s designérskými postupy a nástroji. Prakticky jsou seznámeni s programem Rhinoceros. CAD I a II Předmět seznamuje posluchače se základy počítačové grafiky a počítačové podpory konstruování. Prakticky se výuka orientuje na produkty Autodesk Inventor, ProEngineer a CATIA. Znalost CAD produktů je nutná pro uplatnění v praxi a kvalitní zpracování diplomové práce.

… 32 Výběr předmětů z oboru STUDIJNÍ OBOR KONSTRUKČNÍ INŽENÝRSTVÍ CAD: Autodesk Inventor, SolidWorks, CATIA, ProEngineer Design: Rhinoceros MKP: Ansys, Ansys Workbanch, nádstavbové moduly v CAD systémech Diagnostické systémy: LabView, Mathcad Mikro a nanotechnika Rapid Prototyping a Reverse Engineering Technicko - právní problematika Součástí studia jsou exkurze do oborově zaměřených firem

… 32 Ukázky diplomových prací STUDIJNÍ OBOR PRŮMYSLOVÝ DESIGN Traktor budoucnosti Lehký terénní nákladní automobil Dopravní technika