DOPLŇUJÍCÍ VOLBY Z ŘAD STUDENTŮ DO AS FAPPZ A AS ČZU.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond, a.s. „Finanční a servisní organizace pro český venkov“
Advertisements

Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova Název materiálu VY_32_INOVACE_20_ Volba povolání Autor Motejlková Věra.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
, Brno doc. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D. Studijní programy a obory Studijní programy a obory nabízené Agronomickou fakultou Mendelovy univerzity.
JAZYKY. Základní prostředek dorozumívání mezi lidmi. Co to je jazyk ? Zdokonalováním mnoha generacemi uživatelů velmi rozrůznil a stal se jedním z hledisek.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Integrovaná prevence v resortu MZe. IPPC – integrovaná prevence a omezování znečištění  IPPC = integrovaná povolení (IP) a integrovaný registr znečištění.
ONDŘEJ FOUS Současná krajinářská architektura SEMINÁRNÍ PRÁCE Vypracovala: Lenka Martinátová Obor:AMZO 2. ročník LS 2015/2016.
Studentské aktivity ZSF JU 2010/2011 Anna Staníková místopředsedkyně AS ZSF JU místopředsedkyně SR JU studentka 3 RPBP.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s. (Olomouc, 19. února.
Ministerstvo zemědělství ČR ČZU v Praze, FAPPZ, katedra rostlinné výroby Pelero CZ (svaz pěstitelů a zpracovatelů léčivých rostlin ) XII. ODBORNÝ SEMINÁŘ.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/17 Osmileté studium.
Název prezentace Podpora vědy a výzkumu v Moravskoslezském kraji 2010 Ing. Zuzana Bardoňová Datum:
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ, T. G. MASARYKA 4 Pracovní právo.
STUDIE A ANALÝZA ŽIVOTNÍHO STYLU A ZDRAVÍ MLÁDEŽE V KRAJI VYSOČINA MUDr. Stanislav Wasserbauer Zdravá vysočina, o.s. a Státní zdravotní ústav ve spolupráci.
11 Doktorské studium na FLD doc. Ing. Tomáš Kušta, Ph.D.
Setkání se studenty přijatými na FCHT Petr Zámostný proděkan pro pedagogickou činnost.
Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra právních oborů, řízení a ekonomiky Kolegium děkana 2. června 2009.
Základní škola Jindřicha Matiegky Mělník, příspěvková organizace Pražská 2817, Mělník tel.: EKOLOGICKÝ PŘÍRODOPIS Tématický.
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Setkání zástupců 1. ročníků
MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů
Úvod do studia němčiny I.
Automatické zakládání šroubů na Agregátovou paletu
Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE
Montessori dětské skupiny
Tisková konference Informovaný spotřebitel
Úřad práce České republiky
Německý jazyk Gymnázium Jírovcova 8 Prezentace německého jazyka
PREZENTACE K VĚDECKÉMU KOLOKVIU I, II, III
Projekt zaměřený na zdravý životní styl adolescentů
Vnitropodniková komunikace ve vybraném subjektu
Bojíte se francouzštiny?
Ekonomická geografie Geografie zemědělství
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SIPZ Rovnocenné vzdělání v - ekonomické oblasti - zdravotnické oblasti - technické oblasti Reakreditace: letos ve 2. ročníku (tj. celé studium) - 1. semestr:
Mezinárodní hotelnictví
Studentský klub obchodu a konkurenceschopnosti
Speciální metody fyziologie živočichů Bi 5611c
Lidstvo a jeho dějiny (1) – Časová přímka
Staff Mobility Erasmus+ Fachhochschule Burgenland
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
Program celoživotního učení Comenius
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a praktická škola Arkadie o. p. s.
VY_32_INOVACE_62.
AKADEMICKÝ SENÁT FAPPZ KANDIDÁTA NA FUNKCI DĚKANA
Pozemkové úpravy.
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
VOLITELNÉ VYUČOVACÍ PŘEDMĚTY ve 4. ročníku šk. roku 2018/19
VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola
BASKETBAL DÍVKY
Obchodní akademie Dr. Edvarda Beneše Slaný, Smetanovo nám. 1200
Ekologie a životní prostředí
SČLP – KULATÝ STŮL Vojtěch Malý 7. března 2018.
Soběslavská růže listopadu 2016 se Anička Patková z druhého ročníku, Michal Kanči a Kačka Charvátová z třetího ročníku oboru zahradník zúčastnili.
Využití regionálních surovin jako zdroje antioxidantů pro zvýšení zdravotní prospěšnosti potravin (projekt NAZV, Qj ) Farmářská burza –
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
„IS není složitý, IS je pouze obsáhlý.“
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Zemědělské družstevnictví Družstva za první republiky a dnes
Ekologie a životní prostředí
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské unie, Veřejné finance, Firemní.
Akreditace NMS Podklady Poděbrady
Název vzdělávacího materiálu Úvod do organické chemie
Nábor z ČR do celého světa
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Transkript prezentace:

DOPLŇUJÍCÍ VOLBY Z ŘAD STUDENTŮ DO AS FAPPZ A AS ČZU

HARMONOGRAM DOPLŇUJÍCÍCH VOLEB Z ŘAD STUDENTŮ DO AS FAPPZ A AS ČZU Zveřejnění kandidátů: – Volby: – (15 h.) Vyhlášení výsledků voleb:

Kandidáti do AS ČZU narozen v Nymburce od r doktorské studium na FAPPZ, katedra pedologie a ochrany půdy, obor: Využití a ochrana přírodních zdrojů 2006 – 2007 Ecole National Supérieur Agronomique de Toulouse, France (ERASMUS) francouzština a angličtina (komunikativní úroveň) Ing. Miroslav Fér

Kandidáti do AS ČZU narozen v Ústí nad Labem od r doktorské studium na FAPPZ, katedra agroenvironmentální chemie a výživy rostlin (obor Obecná produkce rostlinná) od listopadu 2008 – členství v kolejní radě ČZU v Praze od prosince 2007 šéfredaktor studentského časopisu Pupen FAPPZ ČZU v Praze - v současnosti zástupce šéfredaktora Ing. Lukáš Kaplan

Kandidáti do AS ČZU narozen do současnosti – doktorské studium na katedře rostlinné výroby; téma disertační práce „Nové způsoby agrotechniky brambor v systému ekologického zemědělství “ 2006 – viceprezidentem studentské ekologické organizace ÚESS-SPODEK francouzština, angličtina Ing. Jaroslav Tomášek

Kandidáti do AS FAPPZ narozen současnost doktorské studium na katedře zoologie a rybářství se zaměřením na ekologii rekultivovaných území únor- srpen 2009 studijní pobyt a spolupráce s K.U. Leuven v Belgii, zaměření: biodiverzita a ekologie půdní fauny anglický, německý, španělský jazyk Ing. Jakub Hlava

Kandidáti do AS FAPPZ narozena ve Vrchlabí 2008 – současnost doktorské studium na katedře speciální zootechniky, obor Speciální zootechnika anglický, německý jazyk Ing. Vladimíra Charvátová

Kandidáti do AS FAPPZ narozen v Ústí nad Labem od r doktorské studium na katedře agroenvironmentální chemie a výživy rostlin (obor Obecná produkce rostlinná) od listopadu 2008 – členství v kolejní radě ČZU v Praze od prosince 2007 šéfredaktor studentského časopisu Pupen FAPPZ ČZU v Praze - v současnosti zástupce šéfredaktora Ing. Lukáš Kaplan

Kandidáti do AS FAPPZ narozen v Jilemnici 2008 – současnost FAPPZ Mgr. studium (5. roč.), obor Reprodukční biotechnologie 2009 – současnost studium souběžného pedagogického studia na IVP ČZU (2. roč.) Bc. Jan Nevoral

Kandidáti do AS FAPPZ narozen ve Strakonicích 2009 doktorské studium na katedře rostlinné výroby, téma disertační práce: Biologizace ochrany máku setého (Papaver somniferum L.) angličtina (aktivně) Ing. Petr Vlažný