HAPPY SEVEN ZŠ Ivančická 218 Moravský Krumlov. Management Prezident minipodniku: Marek Březina Marek Březina Marketingový ředitel: Matyáš Vejvalka Matyáš.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mgr. Libuše Přikrylová ředitelka Základní školy Provaznická Ostrava
Advertisements

Mikroekonomie I Domácí produkt
HOSPODÁŘSKÝ PROCES Hospodářský proces je koloběh hospodářských činností. Zahrnuje fáze: Výroba Rozdělování Směna Spotřeba Zdroj obr. Wikimedia Commons.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bc. Martina Špačková ANOTACE Prezentace seznamuje žáky s jednoduchými pojmy z oblasti.
Tomáš Dupal Lukáš Toman Garant: Marcela Fejtová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.
OBCHOD A HOSPODÁŘSTVÍ Vyzkoušejte si samostatně obchodovat…
UČNI HRNČÍŘSKÉHO CECHU
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
ROZVÍJEJÍCÍ AKTIVITY V PROCESU VÝUKY V PRAXI
Význam informací v podnikání
Chování domácností. Úvod n Jak a čím jsou domácnosti ovlivněny.
Zuzana Hauzírková Lucie Drbalová
Podnikatelské prostředí: Mikroprostředí
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
UČÍME SE PODNIKAT Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
1 Kriteria hodnocení simulace – Balanced Scorecard (BSC) Toto metoda může být s úspěchem využita i pro stanovování cílů konkrétních projektů. Detailně.
SOCIÁLNÍ DOPADY FINANČNÍ NEGRAMOTNOSTI U HANDICAPOVANÝCH OBČANŮ Mgr. Olga Rosenbergerová předsedkyně Asociace TRIGON místopředsedkyně pro projekty a fondy.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
NÁSKOK DÍKY INFORMACÍM Creditinfo Czech Republic Poskytujeme informace dříve, než zjistíte, že je potřebujete 8.září 2011.
1.Obsah marketingového řízení
Malý hospodářský dvůr Horšov Autor: Ing. Petr Libra
Plánovací proces a druhy plánování
Elderien, s. r. o. Francouzská móda.
Hospodaření, ekonomika. hospodaření ekonomická činnost : výroba spotřeba obchod, směna vlastnosti dobrého hospodaření hospodárnost – promýšlení všech.
Zdroj: KOVANICOVÁ, D. Abeceda účetních znalostí pro každého.
Preferenční kritéria při nákupu potravin Preferential factors affecting food purchases.
Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ
z Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Petra Pilková Název šablonyIII/2.
Instrukce kinosál Výroba kartiček pro 2.A Výroba vizitek Zakončení prezentací.
„Minipodniky“ ZŠ a MŠ Bělá pod Pradědem. Na na naší škole pracují tři minipodniky:  Reklama a marketing  Ekologie  Školní časopis.
Název projektu: ICT ve výuce Označení materiálu: VY_32_INOVACE_PRA_313 Ročník: 1. Vzdělávací obor:
STUDENTSKÝ MINIPODNIK MATĚJ MAREK. firma Matěj Marek (Manufaktura Wolkerova) sídlo: Wolkerova 2941, Havlíčkův Brod,
Minipodnik ZŠ Litovel, Vítězná Členové minipodniku Ředitel –Toby Náměstek ř.- Dave Ředitel výroby – Kuba Ředitel odbytu – Nicolas Investice – Rišan.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PODNIKÁNÍ Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Evropské daňové právo Podnikatelský plán Michal Radvan
Podnik a výroba 8. – Obsah Základní ekonomické pojmy Podnik a výroba – úvod do problematiky Podniky v Evropě Obrat podniku Sociální a environmentální.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/ Partner 19 Střední škola polytechnická,
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Střední škola dopravy, obchodu a služeb.
Podnikatelský záměr Název prodejny: Sweet Cupcakes
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
MEN OF WOOD s.r.o Moravský Krumlov ZŠ Ivančická
Podnikatelský plán Vzor a struktura.
KEM / PEPL2 Finanční plán Jan Cedl Finanční plánování Finanční plánování je „formalizované rozhodování o způsobu financování (získávání kapitálu),
Inkubační funkce Inovacentra ČVUT Michaela Karlíčková.
FINANČNÍ GRAMOTNOST ZBOŽÍ, OBCHOD, SLUŽBY ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
Podnikatelský záměr STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ STŘEDNÍ ŠKOLA STAVEBNÍ A TECHNICKÁ Ústí nad Labem, Čelakovského 5, příspěvková organizace Páteřní.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_04.
Minipodnik CULERO. O nás  Jmenujeme se CULERO.  Logem podniku je fialový čuník.  Naším produktem jsou želé bonbony, které jsme nazvali Želíci.
Ing. Veronika Dostálková MBA Finance a peníze v podniku Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
FINANČNÍ GRAMOTNOST DANĚ ZŠ HejniceZ. Hyxa. DANĚ Daně a veřejné rozpočty daně jsou jedním ze zdrojů příjmů veřejných rozpočtů. Veřejné rozpočty jsou státní,
RegioTalent – Regionalisierung ohne Grenzen1 Posouzení zřízení coworkingového centra v Jindřichově Hradci Leden 2015, Vypracovaly: Božejovská Martina,
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
Prezentace fiktivní firmy Ing. Vladimíra Trnčáková
Erasmus + acidH Barcelona.
Šance pro každého žáka Základní škola a Praktická škola U Trojice
Ing. Veronika Dostálková MBA
Společnost Adventure Works Plán prodeje na rok 2008
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
FINANČNÍ GRAMOTNOST PASIVA ZŠ HEJNICE Z. Hyxa.
ROBOTTRANSFÉR Mgr. Kateřina Hořejší.
Kulatý stůl, Velehrad 21. listopadu 2018
26. května 2017, ZŠ a ZUŠ Líbeznice
VYTĚŽTE MAXIMUM ZE SVÉHO SKENEROVÉHO PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

HAPPY SEVEN ZŠ Ivančická 218 Moravský Krumlov

Management Prezident minipodniku: Marek Březina Marek Březina Marketingový ředitel: Matyáš Vejvalka Matyáš Vejvalka Výrobní ředitel: Vojtěch Vespalec Vojtěch Vespalec Finanční ředitel: Roman Vespalec Roman Vespalec Personální ředitelka: Anna Pospíšilová Anna Pospíšilová

Učebna minipodniku Učebna minipodniku

Náš tým

Náš tým při práci

Podnikatelský záměr Internetový obchod Čtyřlístek

PříjmyKč Základní kapitál_JA Czech Zisk z prodeje 477 Příjmy celkem VýdajeKč E-SHOP Vybavení a spotřební materiál Materiál pro výrobu Spotřební a obalovaný materiál Nákup výtvarných potřeb pro handicapované děti 477 Výdaje celkem Výsledek hospodařeníKč Příjmy celkem Výdaje celkem Výsledek hospodaření_zůstatek celkem 0

Protože se nám podařilo vytvořit kladný zůstatek, rozhodli jsme se, pro nákup výtvarných potřeb pro žáky s handicapem navštěvující naší školu.

Kdo chce být šťastný, nakupuje u Čtyřlístku. Děkujeme HAPPY SEVEN