Apple Firma vyrábějící mobily,tablety,MP3,notebooky.....

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
APPLE STORE PRIMA, S. R. O.
Advertisements

Apple iPhone 3G David Sommer-1IT Menu Infografika Vzhled Ovládání Zprávy Internet iPod GPS Navigace Ukon č it prezentaci.
Logo společnosti Apple - Apple -americká firma založena v roce 1976 v Silicon Valley, navrhuje a prodává spotřební elektroniku, software a osobní počítače.
Apple Markéta Kučerová, 5.A. Obecně Americká společnost založená Stevem Jobsem Specializace na hardware a software Mezi nejznámější produkty patří iPhone,
Tablety (mobilní zařízení)
Historie výpočetní techniky, druhy počítačů
Apple Michaela Vodičková 5. A.
 Mobilní telefony umožňují spojení s pevnou telefonní sítí přímo volbou telefonního čísla na vestavěné klávesnici. Nejnovější mobily používají kombinaci.
Záznamová média Paměti VnitřníVnější. Vnější záznamová média Jedná se o přenosná záznamová média Často je nazýváme přenosné paměti. Z hlediska udržení.
S MARTPHONE Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Android SPŠ a VOŠ Jana Palacha Kladno Miroslav Hladík EP
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA:III/2 TÉMATICKÁ OBLAST:Informační a komunikační technologie.
 Vzdělávací mobilita jednotlivců podporuje mobility v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a mládeže, rozsáhlé akce Evropské dobrovolné služby a sdílené.
Název školy: Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín Autor: Mgr. Alena Černá Název: VY_32_INOVACE_Z_07_Český průmysl Číslo.
IMac 27“ Martin Čollák. Obsah Výrobce HW – procesor – grafická karta a display – disk – komunikace SW Pohled uživatele.
T ABLET Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Mobilní aplikace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jitka Vlčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
DEN ZEMĚ –orientační závod Autor: Mgr. Ivana Tesařová.
 MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) je operační systém firmy Microsoft, který patří do rodiny mnoha podobných a kompatibilních DOS systémů pro.
Práce, výroba ZÁKLADY EKONOMIKY. NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a mateřská škola Bohdalov ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ ŠABLONA: III/2 VZDĚLÁVACÍ.
Český internet.  Současnou podobu českého internetu vytvořili z 99 % Češi, i když je dodnes většinou považován za něco mezinárodního nebo globálního.
Skotský mechanik,fyzik Zajímal se o různé přístroje a různé mechanické pomůcky W=1J Zemřel ve svém domě.
Předcházení vzniku odpadů Jana Blecherová Říjen 2015.
Název školyZákladní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm Číslo projektuCZ / / Číslo materiáluVY_32_INOVACE_225 AutorMgr. Romana Rybiařová.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy Gymnázium Česká a Olympijských nadějí, České Budějovice, Česká 64 Název materiálu VY_32_INOVACE_IVT_1_KOT_13_APPLE.
BZUK team vyhlašuje nominované modeláře v anketě.
Úvod do ICT Autor: Mgr. Jan Duchek VY_32_INOVACE_08_Úvod_do_ICT Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_07_16_nejpoužívanější programy.
iPhone je produkt společnosti Apple, který v sobě spojuje funkce mobilního telefonu s digitálním fotoaparátem, multimediálního přehrávače (iPod) a zařízení.
Název školy Střední škola hotelová a služeb Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Ing. Zdenek Laski Název šablonyVY_32_INOVACE INF Název.
Internetový prohlížeč
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
Svobodný software Alternativy ke komerčním produktům Operační systémy
Interaktivní tabule, USB disky, paměťové karty, záložní zdroj
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Způsoby připojení k internetu
SOFTWARE Operační systémy.
Počítačová síť,LAN,WAN,PAN
Nový Zéland.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
POPTáVkA po VÝROBNÍCH Faktorech
Obchodní akademie Náchod
Č í n a Velmoc 22. století. Č í n a Velmoc 22. století.
Mobilní aplikace nebo web?
MICROSOFT WINDOWS.
Jednotný vizuální styl firmy Popiš to
Čím chci být, až vyrostu Pavel Prusek.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Pavla Balejová Název materiálu: VY_12_INOVACE_ČJS.2.Bal.36_Volný_čas Datum:
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Kancelářské balíky Stropek Jan.
PŘÍJMY – NEROVNOST, DISKRIMINACE, CHUDOBA
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Základy ekonomie TNH 1 – 1. seminář
Seminář 1. Předmět ekonomie
Pracovní list Bod zvratu.
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VY_32_INOVACE_578_ Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_579_ Jatky a masná výroba Test Název školy: Masarykova střední.
vařečka - klaun VY_32_Inovace_03MD-2
Kalkulace nákladů pro více výrobků
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Prezentácia z informatiky
Lexikon veřejné správy ČR
ZÁBAVNÍ A VESMÍRNÍ ROBOTI
1. světová válka.
Roboti Andrea Tichá.
prezentace informačního systému
Software Mgr. Václav Chvál.
ZÁBAVNÍ A VESMÍRNÍ ROBOTI
Obrat V literatuře často užívaný výraz pro růst firem – jak roste obrat Obrat je širší pojem než tržby Obrat uvedený ve Výsledovce – poslední řádek.
Transkript prezentace:

Apple Firma vyrábějící mobily,tablety,MP3,notebooky.....

Úvod Firma nejprve zaujala počítačové nadšence stavebnicí počítače Apple I, který byl následován velmi úspěšným modelem Apple II. V 80. letech tuto řadu technologicky překonala nová řada Macintosh (později Mac). Těžištěm obchodu Applu je vývoj a výroba počítačů, u nichž firma pracuje na vývoji softwaru i hardwaru. Většinou je přímo vyrábí.

Apple ale také vyvíjí a zavádí produkty v jiných oblastech. V poslední době je úspěšná řada multimediálních přehrávačů iPod, který se stal s více než 100 miliony prodanými kusy nejprodávanějším MP3 přehrávačem na světě. V lednu 2007 Apple představil mobilní telefon iPhone a roku 2010 tablet iPad.

konec