ANIMACE NA HUDBU Mgr. Alena Ščuková Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Alena Ščuková. Dostupné z Metodického portálu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Advertisements

Dopravní situace 2 kruhový objezd ulic Palackého a Brandlova Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné.
Dopravní situace 1 křižovatka Komenského - Nádražní Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického.
Dopravní situace 6 křižovatka Palackého - Náměstí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 28Číslo.
Namáhání na tah a tlak Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Iveta Konvičná Dostupné z Metodického portálu ISSN , financovaného.
LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst.
Slabiky la, lo, le, lu, li Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jiřina Zorková. Dostupné z Metodického portálu
Porovnáváme povrch a objem válce a kuželu. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zbyněk Tůma. Dostupné z Metodického portálu.
Dopravní situace 16 křižovatka Jungmannova - Kollárova Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického.
Čísla – number Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
PRACOVNÍ LISTY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Fišerová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
VYŠŠÍ X NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA NIŽŠÍ UPEVNĚNÍ SLOVA VYŠŠÍ CVIČENÍ
TRÉNUJEME PAMĚŤ HRAČKY Prezentace zaměřená na trénink paměti.
LOTO – ROČNÍ OBDOBÍ Hra je určena pro čtyři hráče. Před započetím hry vystřihněte kartičky označené k vystřižení. Kartičky doporučujeme zalaminovat. Hra.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: MS PowerPoint Číslo DUM: III/2/VT/2/2/32 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast: Software.
Dopravní situace 4 křižovatka Růžová – U Parku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Dušan Nenička Dostupné z Metodického.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Finální úpravy fotografie Číslo DUM: III/2/VT/2/3/60 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Měřidla délky Číslo DUM: III/2/FY/2/1/3 Vzdělávací předmět: Fyzika Tematická oblast: Fyzikální veličiny.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Fotokoláž Číslo DUM: III/2/VT/2/3/48 Vzdělávací předmět: Pracovní výchova, Informatika Tematická oblast:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro multimédia Číslo DUM: III/2/VT/2/2/33 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
JAK NA MALOVÁNÍ ZÁTIŠÍ V PC
Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Trojúhelník - těžnice.
Třeťáci a matematika XI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PaedDr. Marie Janků. Dostupné z Metodického portálu
PLAKÁT Mgr. Alena Ščuková Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Alena Ščuková. Dostupné z Metodického portálu
ČAS Mgr. Alena Ščuková Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Alena Ščuková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Irena Čiháková Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje.
Obrazový materiál pro pracovní list – Retušování
VIZITKA aneb MÉ PORTFOLIO
SETKÁNÍ S UMĚLECKÝM DÍLEM
Obrazový materiál pro pracovní list – Kanály
POZVÁNKA Mgr. Alena Ščuková
Zrakové vnímání Variabilní hra
Obrazový materiál pro pracovní list – Kanály
Obrazový materiál pro pracovní list – Transformace
Obrazový materiál pro pracovní list – Výběr
NAMALUJEME SI STROM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michaela Holubová. Dostupné z Metodického portálu
Práva a svobody a veřejná moc
České mince Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
křižovatka Strážovská
Hledání obrázků Děti mají za úkol najít v každém listu daný počet obrázků. Po nalezení je mohou vybarvit. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
Jak to asi vypadá doma? Sleduj obrázky a povídej.
Soubor interaktivních her z matematiky I.
LOGOPEDICKÉ KVARTETO Kvarteto obsahuje sadu karet s orofaciálním cvičením. Soubor karet představuje 32 cvičení rozdělených na cvičení jazyka a úst.
Obrazový materiál pro pracovní list – Výběr
Jméno: Poznáš hudební nástroje? Doplň názvy.
Anglické výrazy a věty si můžeš poslechnout kliknutím na .
pedagogických pracovníků (NÚV).
Prezentace seznamuje děti s počasím a představuje také roční období
Obrazový materiál pro pracovní list – Transformace
PRACOVNÍ LIST Úkoly: 1) Na internetu vyhledej, ve kterém podnebném pásu se vyskytují obilniny zmíněné v prezentaci (pšenice, žito, ječmen, oves). 2) Vyznač.
Obrazový materiál pro pracovní list – Změna velikosti obrázků
Prezentace určena k opakování a upevnění pojmů více a méně.
Pracovní listy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Fišer. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Dny − days Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Nikola Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Samohlásky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zdeněk Hanzelín. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
Zrakové vnímání 6 Variabilní hra
Téma: Jaro v CHKO České středohoří Tobiášův vrch
Půjdem spolu do Betléma…
Doporučuji snímky, které obsahují vyšší počet, z počátku skrýt.
Stonek Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Renata Bachtíková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  , financovaného.
POČÍTÁME DO 5 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Mudrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: ,
Zaokrouhlování na desítky a stovky
Změna teploty vzduchu v průběhu času
České bankovky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jaroslava Strejčková. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Prezentace určena pro názornou ukázku toho, co je více a co je méně.
Transkript prezentace:

ANIMACE NA HUDBU Mgr. Alena Ščuková Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Alena Ščuková. Dostupné z Metodického portálu ISSN: Provozuje Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení a zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků (NÚV).

Jakou hudbu posloucháš? DLE ŽÁNRU Populární Rockovou Klasickou Jazzovou Relaxační Rap Techno Etnickou … Lidovou Umělou Uměleckou UKÁZKA 1

Poslechni si části ukázek … přemýšlej. Antonio VIVALDI: THE FOUR SEASONS – ČTVERO ROČNÍCH OBDOBÍ JARO LÉTO PODZIM ZIMA Co se děje se stromem v těchto obdobích? UKÁZKA 2UKÁZKA 3 UKÁZKA 4UKÁZKA 5

Vyber si jedno ze čtyř období V programu malování nakresli strom; Obrázek Ulož jako „1“ do své složky v PC; Připrav si symbol(y) období (květ, zelený list, plod, barevný list…) Vlož vždy 1–10 symbolů vhodně v kompozici; Ulož jako – postupně „2“, „3“, …; Až bude strom zcela zaplněn (min. 30 obrázků), animuj ve střihovém programu (Movie Maker, Pinnacle, …)

Animace Vlož vybrané obrázky do Movie Maker; Uprav čas přechodu snímků – stopáž na asi 0:00:00,16; Vlož hudbu; Titulky Uzavři projekt; Ulož do své složky; Prezentuj společně se svými spolužáky. UKÁZKA UKÁZKA video

ZDROJE Vlastní Hudba. In: Wikipedia: the free encyclopedia [online]. San Francisco (CA): Wikimedia Foundation, 2001 [cit ]. Dostupné z: UKÁZKA 1 – Castout888: Beethoven's 5th Symphony. In: YouTube [online] [cit ]. Dostupné z: UKÁZKA 2 – ViBach9: Spring. Antonio Vivaldi. In: YouTube [online] [cit ]. Dostupné z: ViBach9https:// UKÁZKA 3 – caballerohorus: Vivaldi Summer The Four Seasons High Quality. In: YouTube [online] [cit ]. Dostupné z: caballerohorushttps:// UKÁZKA 4 – caballerohorus: Vivaldi Autumn The Four Seasons High Quality. In: You Tube [online] [cit ]. Dostupné z: caballerohorushttps:// UKÁZKA 5 – SimonSAlba: ANTONIO VIVALDI - L 'Inverno (Winter - full version ). In: You Tube [online] [cit ]. Dostupné z: SimonSAlbahttps:// UKÁZKA video Alena Ščuková: JARO 2. In: You Tube [online] [cit ]. Dostupné z: Alena Ščuková

1 Zvol nástroj štětec; Kresli linie – tlustší čarou; Přidej linie tenčí čarou; Doplň kořeny …; Ulož jako „1“. Obr. Vlastní 1 ZPĚT

2 Obr. Vlastní 2 Soubor Ulož jako A postupně přepisuj čísla ZPĚT

3 Obr. Vlastní 3 ZPĚT

4 Obr. Vlastní 5 Pomocí nástroje volný výběr obkresli kytičku – Ctrl C (Vkopíruj do obrázku stromu); Vlož na strom …; Hlídej si při kreslení obrázek – kreslit průhledně! Obr. Vlastní 1 Obr. Vlastní 7 Obr. Vlastní 8 Obr. Vlastní 7 ZPĚT

5 Obr. Vlastní 4 … „1“ „2“ „12“ ZPĚT

6 Obr. Vlastní 6, 9, 10 ZPĚT