2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PowerPoint - hudba na pozadí prezentace
Advertisements

Bezpečnější a účinnější provoz jeřábů
Elektrický obvod III..
Co lze změnit pro nové období Vše musíte ve staré firmě 2008 před definitivním převodem •Klienti –Identifikátor klienta (záložka Další údaje) –Název adresy.
iHC-MA iNELS Home Control pro smartphony s OS Android
minimalizace pomocí Karnaughovy mapy, hystereze
PRÁCE S KATALOGEM Kódy a jejich význam. -typ korpusu s typem elektrické výzbroje Příklad: 1201 – svítidlo H 152 osazené dvěma 15W úspornými zářivkami.
Radiofrekvenční řízení budov
Prezentace informačního systému pro malé a střední pekárny
Solární Střešní solární elektrárna Informace pro investory.
Systém inteligentní elektroinstalace INELS řídí provoz Vašeho domu od regulace vytápění a klimatizace, ovládání osvětlení, rolet a jiných spotřebičů až.
Ovládací jednotka AZJ 530 Přepínač „FUNKCE“ Osvětlení
BUĎTE CHYTŘÍ, CHRAŇTE PŘÍRODU A PLAŤTE MÉNĚ SNÍŽENÍ SPOTŘEBY ELEKTRICKÉ ENERGIE
Návod k použití Zesilovač NEOM NDK & NDK
Elektrické přístroje STYKAČE a RELÉ
Rekuperace pro rodinné domy a byty. Hana Zemanová 02/2011
Model: CS 05 • ELEGANTNÍ OVLÁDACÍ PANEL
Jak se na boji proti klimatickým změnám můžete podílet vy sami? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Změna klimatu.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 3.1 (Práce se snímky)
Návrh a realizace autonomního robota Jan Čermák.
Ovládání prezenčního systému Auly. Ovládání pomocí touch panelu Celý prezentační systém se ovládá pomocí dotykového displeje (touch panelu) viz.foto.
DOMINTELL.
GSM Lift Watch.
Využití Smart Meteringu při řízení spotřeby energie
Inteligentní instalace
GSM Lift Watch. Požadavky zákazníka – Snadná komunikace z kabiny výtahu – Bezdrátové spojení z kabiny výtahu – Dálkové nastavení a ovládání pomocí SMS.
WEB-HOME Ovládání topení pomocí počítače přes internet nebo mobilním telefonem S použitím WEBHOME™ mohou vaši zákazníci snadněji sledovat, měnit a předem.
VY_32_INOVACE_B3 – 15 Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Firewall Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Elektrické a elektronické spotřebiče v domácnosti
Světelná technika Automatizace světla.
DAITEM - BEZDRÁTOVÝ INTERCOM, OVLÁDÁNÍ BRÁNY A BRANKY
OKHE smart Nová generace chytrých ohřívačů z DZD
Inteligentní křeslo Sběr a vizualizace dat Aplikace Simulátor křesla Informační infrastruktura Aplikační studie Psota Jiří Musial.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Cyklovače, ostřikovače Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových.
Název SŠ:SOU Uherský Brod Autor:Ing. Jan Weiser Název prezentace (DUMu): Autoalarm II. Tematická oblast:Speciální elektrická zařízení motorových vozidel.
VY_32_INOVACE_EP_14 SADA Elektrické přístroje. Historický stěrač.
Animace zapojení asynchronního motoru
Monitor neinvasivního měření krevního tlaku & digitální pulsní oxymetrie Rychlý průvodce.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
Charakteristiky síťových topologií OB21-OP-EL-KON-DOL-M Orbis pictus 21. století.
Indukční varné desky. Indukční desky Typ *509 a *510 Konfigurace ploten Přístup do režimu konfigurace: 1.Odpojte varnou desku od zdroje napájení na dobu.
Ivanovické náměstí 3, Brno1 Ivanovické náměstí č. 3, BRNO Obchodní zástupce: Jiří Derganz.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Č.projektu : CZ.1.07/1.1.06/ Portál eVIM Fotosyntéza.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
Radiofrekvenční řízení budov
Světelná technika Automatizace světla.
MIREL verze 3 ZSSK Svoboda, rev
Zapnutí a vypnutí počítače
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Jednoduchá evidenční pokladna s EET
DE’LONGHI KÁVA EN80.B INISSIA KAPSLOVÝ ESPRESSO KÁVOVAR TECHNICKÁ DATA
Ochlazování trouby a dvířek
Tefal parní generátor Effectis Easy GV6770
DE’LONGHI KÁVA EN80.CW INISSIA KAPSLOVÝ ESPRESSO KÁVOVAR
Trouby Tf / Tp a Td.
DOMÁCÍ SPOTŘEBIČE F34522CZ FRITÉZY COOL-ZONE TECHNICKÁ DATA COOL-ZONE
Krups plnoautomatické espreso EA8107
AUTOMATICKÉ ZAPÍNANÍ SVĚTEL MOTOROVOVÉHO VOZIDLA
INTELIGENTNÍ MOTORICKÝ ZÁMEK
Vzduchové clony DoorMaster Comfort C a D
Ostatní přístroje nízkého napětí
Akumulátor a dobíjecí soustava
Výroba elektrické energie - obecná část
Akumulátor a dobíjecí soustava
CI642C 60 cm Vestavná indukční deska šíře 60 cm
2 bezpečnostní skla dvířek
Společnost Tesla Motors a autonomní řízení elektromobilů
Transkript prezentace:

2 MOŽNOSTI AKTUALNÍ NABÍDKAPROBLÉM Ovládání odsavače přes varnou desku Propojení není automatické Propojení odsavače a varné desky s omezenými funkcemi Systém pracuje jen na bázi akce a reakce INTUITIVNÍ PRODUKT Který vám zjednoduší život a ubere starosti Nové možnosti přichází s novou generací propojených spotřebičů Gutmann. CO CHYBÍ NA TRHU? 1 2

3 INOVACE Inteligentní systém, který propojí dva nejdůležitější spotřebiče ve vaší kuchyni: varnou desku a odsavač par GUTMANN PŘEDSTAVUJE KONEKTIVITU

4 CO TO ZNAMENÁ? Odsavač a varná deska jsou chytře propojené, což umožní jejich nejefektivnější spolupráci 1)Varná deska pošle signál 2)Odsavač jej přijme 3)Odsavač jej zpracuje 4)Odsavač reguluje intenzitu odsávání

5 JAK TO FUNGUJE? 1 Přenos Přenos informací Počet aktivních zón Výkon jednotlivých zón Pozice jednotlivých zón Příkon 2 Příjem Přenos informací Množství výparů 3 Nastavení Zpracování informací Senzor analyzuje kvalitu výparů z vaření podle druhu vaření – vaření, smažení, pečení 4 Vypnutí

6 AUTOMATICKÝ REŽIM 1 PRVOTNÍ NASTAVENÍ SENZORU Pozor: před prvním použitím automatického režimu je nutné provést kalibraci senzoru po zapojení odsavače to elektrické sítě. Zmáčknutím tlačítka T7 aktivujete kalibraci. Všechna tlačítka začnou blikat. Kalibrace trvá cca 5 minut. Poté tlačítka zhasnou. Odsavač je připraven! A Stiskněte tlačítko T7 pro aktivaci automatického režimu. Tlačítko se rozsvítí. B Zapněte varnou desku a nastavte výkon. Světla na odsavači se sama rozsvítí. Došlo k propojení. Světla můžete kdykoli vypnout a zapnout pomocí tlačítka T6.

7 AUTOMATICKÝ REŽIM T7 C CHYTRÉ VAŘENÍ! Na základě intenzity používání varné desky a množství výparů z vaření si odsavač sám reguluje svůj výkon. a) První stupeň se aktivuje při prvních výparech z vaření. b) Druhý stupeň se aktivuje při plném výkonu jedné varné zóny. c) Třetí a intenzivní stupeň se aktivují se zapnutím dalších varných zón. d) Při snížení výkonu vaření se odsavač sám přepne na nižší stupně. Pozor: i při automatickém režimu je možné ovládat odsavač par manuálně. Po 5 minutách se opět přepne do automatického režimu. Pozor: doběhová funkce a upozornění na čištění filtru [T5] jsou během provozu automatického režimu deaktivovány. Po vypnutí varné desky se motor odsavače vypne po cca 5 minutách.

8 VÝHODY 1 Konektivita varné desky a odsavače par Odsavač reaguje podle toho jak vaříte 2 Jednoduché použití Vše je pod kontrolou jednoho tlačítka 3 Odpadá manuální ovládáníČistění a údržba je jednodušší 4 Úspora energieSystém optimalizuje spotřebu