„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: 21. 5. 2009 Datum ukončení projektu: 28. 2. 2011 Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
EU PENÍZE ŠKOLÁM Učíme se pro život 2010 – 2013 reg. č. CZ 1.07/1.4.00/
Advertisements

Autor:Jiří Gregor Předmět/vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA PŘI SANATORIU EDEL ZLATÉ HORY
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Střední průmyslová škola, Karviná
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Pokusy ve výuce přírodovědných předmětů CZ.1.07/1.1.26/
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Program konkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
MULTIKULTURNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŠANCE PRO EVROPU. PROJEKT V OBLASTI PODPORY PRIORITNÍ OSY 1.2 – ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI VE VZDĚLÁVÁNÍ VE ZLÍNSKÉM KRAJI PODÁNO 29.
ROZPOČET PROJEKTU Kvalitní a efektivní výuka zdravotně postiženého žáka -základní krok do života Registrační číslo:CZ.1.07/1.2.33/
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
Rozvoj interaktivních způsobů výuky ve škole CZ.1.07/1.1.12/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Zš a Mš Ludgeřovice Naše logo 50 let školy.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
© Radek Maca1 Cíle SIPVZ. © Radek Maca2 Rozvoj informační výchovy ve školách Koncepce SIPVZ (UV 351/2000) Vzděláváním k informační gramotnosti – nutné.
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Rámcový vzdělávací program pro základní vzdělávání -
Učme se nově Souhrnné informace o projektu. Základní údaje Název projektu:Učme se nově Registrační číslo:CZ.1.07/1.1.04/ Název operačního programu:
RVP ZV a tvorba ŠVP Jak dojít k cíli : zpracovat efektivní
Projekt FRVŠ 2273 Hana Andrášová. Vybavení učebny PC pro studenty a učitele – umožňují práci i v náročných grafických programech.
Rámcové a školní vzdělávací programy
Výpočetní technika při výuce fyziky Jiří Tesař. VT – při výuce VT nedílná součást každodenního života, VT musí být také součástí výuky, vybavení škol.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
RÁMCOVÝ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM INFORMAČNÍ VZDĚLÁVÁNÍ
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV ERDF výzva pro vysoké školy Ing. Martin Hajnala Praha, duben 2016.
Mgr. Katarína Nemčíková, VÚP Praha Změny v kurikulárních dokumentech základního vzdělávání.
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
MAP Trutnovsko Vyhodnocení dotazníkového šetření MŠ , Havlovice MAP Trutnovsko.
Přechod žáka ze ZŠ na SŠ SPŠ Ostrov Stručný program setkání 7:30-8:30  příprava ve třídách (otázky pro diskusi, vyzvednutí prac.oděvů, poučení.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Projekt Rovná šance Číslo projektu: CZ.1.07/1.2.08/ TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Prezentace projektu EU peníze školám ZŠ Liberec, Dobiášova, příspěvková organizace Mgr. Ivo Svatoš.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
Nová témata v SCLLD Mgr. Jiří Hrubý MAS Bobrava, z.s.
SWOT 3 analýza - MAP pro ORP Kladno Verze Název projektu: Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno Projekt je spolufinancován Evropskou.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Integrovaný regionální operační program
Technické zázemí Univerzitní knihovny ZČU V Plzni
Informace o výzvě pro školy
ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ Průběh ZV RVP ZV.
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Název projektu: Ve škole po škole
Polytechnické vzdělávání v praxi
KURIKULUM V SOUČASNÉ ŠKOLE
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Modulová výuka a digitalizace
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Implementace Krajských akčních plánů rozvoje vzdělávání
IROP SC VZDĚLÁVÁNÍ Centrum pro regionální rozvoj České republiky
SOŠ a SOU Centrum odborného vzdělávání Libereckého kraje pro oblast služeb Projekt je spolufinancován Evropskou unií z Evropského fondu pro regionální.
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové výdaje projektu: ,46 Kč

Projekt financován z Evropského fondu pro regionální rozvoj

Hlavní cíle projektu zkvalitnění výuky žáků za pomoci ICT multimediální techniky, která bude začleněna do běžné výuky všech předmětů díky novému vybavení 9 učeben budou zavedeny moderní výukové metody, které umožní dětem plně rozvinout jejich dovednosti v oblasti ICT

podpoří rozvoj individuálních schopností i klíčových měkkých kompetencí, jako např. schopnost řešit problémy, kreativitu, samostatnost, schopnost myslet a učit se, zdůvodňovat a hodnotit tyto dovednosti jsou pro žáky důležité nejen při přechodu na střední školy, ale tvoří také základ pro další zdravý rozvoj osobnosti a následné uplatnění na trhu práce

zavedením těchto moderních technologií do výuky půjde o její zpestření a rozšíření napříč všemi předměty, resp. výukovými oblastmi ve smyslu RVP – Jazyk a jazyková komunikace, Matematika a její aplikace, Člověk a jeho svět, Umění a kultura, Člověk a zdraví, Informační a komunikační technologie, Člověk a svět práce začleněním animací, modelů a interaktivních schémat se výuka stane pestřejší, žákům se umožní plně rozvinout své dovednosti

Globální a specifický cíl projektu zvýšení kvality života v našem regionu budováním, modernizací a rekonstrukcí infrastruktury veřejných služeb – zlepšení materiálního vybavení škol a školských zařízení (pro modernizaci naší základní školy, která je součástí infrastruktury veřejných služeb tak bylo pořízeno moderní technické vybavení odpovídající posledním výukovým trendům) kvalitní nabídka absolventů školy při přechodu na střední stupeň podpora komunitní role škole v rámci zájmových kroužků i celoživotního vzdělávání

26 PC stanic na nových počítačových stolech 1x interaktivní tabule s ozvučením 1x software slouží k centrálnímu ovládání všech počítačů v učebně 1x vizualizér Zatemnění oken Počítačová učebna 1.stupeň

6 x PC stanice s elektronickým mikroskopem 1x interaktivní tabule s ozvučením Software pro výuku na interaktivní tabuli Zatemnění oken Učebna chemie a fyziky

1x interaktivní tabule s ozvučením 1x učitelská PC stanice Software pro výuku na interaktivní tabuli Zatemnění oken Jazyková učebna 2. stupeň

1x interaktivní tabule s ozvučením 1x učitelská PC stanice Software pro výuku na interaktivní tabuli Vizualizér Zatemnění oken Počítačová učebna 2. stupeň

1x dataprojektor s ozvučením 1x plátno 1x PC stanice Zatemnění oken Čítárna

1x dataprojektor s ozvučením 1x učitelská PC stanice Software pro výuku Zatemnění oken Jazyková učebna 1. stupeň

1x dataprojektor s ozvučením 1x učitelská PC stanice Software pro výuku Zatemnění oken Jazyková učebna 2. stupeň

1x dataprojektor s ozvučením 1x učitelská PC stanice Software pro výuku Zatemnění oken Učebna dějepisu

1x dataprojektor s ozvučením 1x učitelská PC stanice Zatemnění oken Učebna pracovních činností