Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Jaroslav Parma.  Instalace programu ABBYY Fine Reader 10 Trial  Co to je PDF soubor  Práce s PDF dokumenty  Programy pro práci s PDF dokumenty.
Advertisements

Aspe - systém pro řízení stavebně investičních projektů
K modelování realizace výstavby na počítači
Přednáška č. 3 Normalizace dat, Datová a funkční analýza
Operational Method Sheets CLEVER Soft s.r.o., Sluneční 127, Kolín II, tel.: ,
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření:
Úvod Formát SVG Aplikace sSVGui Ukázka aplikace Závěr.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky.
Časové plánování B
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Informační systém Benefit7+
Microsoft Office Project 2007 kritická cesta
Elektronická pošta Elektronická pošta ( ) je obdobou běžné pošty a umožňuje přijímat a distribuovat dokumenty v textové podobě na jednu nebo více.
Sledování realizace v ASPEONLINE Michal Hlavnička, BSc.
PROLAND Nástroj geodeta, projektanta pozemkových úprav a pracovníka pozemkového úřadu 5. listopadu 2007.
Definování prostředí pro provozování aplikace dosud jsme řešili projekt v obecné rovině aplikace bude ovšem provozována v konkrétním technickém a programovém.
Verze Modul OCENĚNÍ DaMaSk
© Ing. V. Šebek, CSc. Plánování a řízení projektů IS SW podpora pro řízení projektů  Základní funkcionalita  MS Project.
Obor informační technologie
Anotace Žák definuje aplikační SW Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže definovat aplikační software Speciální vzdělávací potřeby Ne Klíčová.
Manažerské přístupy k informačnímu systému města
Využití programu Inventor pro e-learningovou výuku předmětu Technické kreslení Pavel Velčovský.
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
POČÍTAČOVÁ GRAFIKA VY_32_INOVACE_F3-03 AUTOR: Mgr. Vladimír Bartoš
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření: Číslo DUM: VY_32_INOVACE_02_ZT_TK_1 Ročník: I. Základy techniky Vzdělávací oblast: Odborné.
KONFERENCE PROTIPOVODŇOVÁ OCHRANA – PREZENTACE VÝSLEDKŮ PILOTNÍHO PROJEKTU „ATLAS LABE NA ÚZEMÍ KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE“ Projekt je spolufinancován Evropskou.
Identifikátor materiálu: EU
Počítačová grafika a prezentace
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
Počítačová grafika.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Referát č.8 Daniela Venusová.
MS Word Hromadná korespondence v MS Word 2007.
PDF formát dokumentů Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Informační a komunikační technologie PDF Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK Studijní obor: Sociální péče Ročník: 4.
INFORMATIKA 9 Práce s daty – aplikace I. III2 – I9- 05.
Systém DESA DŮVĚRYHODNÁ ELEKTRONICKÁ SPISOVNA A ARCHIV
INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Práce v lokální síti Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
1 Průběžný tutoriál 8. – Setkání s proděkanem pro pedagogiku a informatizaci.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Mělnické podzemí 3D Historická dokumentace Nové měření Použité metody
Stanice v síti učební texty pro deváté ročníky ZŠ.
Dodavatelsko- odběratelské vztahy při realizaci stavby
Zadávací dokumentace Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Struktura podnikatelského plánu
Aspe® systém pro řízení stavebně investičních projektů.
17. KVĚTNA 2016, BRNO. Kdo jsme?  Sociální firma  Vznik prosinec 2013  Počátek – dotace z projektu financovaném z OP Lidské zdroje a zaměstnanost.
Elektronizace veřejné správy eGovernment 20. duben 2009, 10 min. nové zákony, povinnosti a možnosti pro obce CzechPOINT, datové schránky, spisová služba.
SP4 - RD PROVÁDĚCÍ v ARCHICADU ing. arch. Vladimíra Jínová 13 - TEXTOVÁ ČÁST.
TEXTOVÝ EDITOR Karin Tylšerová. Textový editor je software, kterým je možné editovat prostý text. Neobsahuje žádné informace o formátování, jako je použití.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
© Ing. Pavel Hrzina 2005 X13PES CVIČENÍ 10 Pravidla pro tvorbu dokumentace 1. část.
Logistické procesy ve stavebnictví Autor diplomové práce: Bc. Lukáš Hlaváč Vedoucí diplomové práce: Ing. Terezie Vondráčková, Ph.D. České Budějovice, červen.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Databáze MS ACCESS 2010.
Rozdělení software podle účelu 2
Textový Editor.
Textový editor Lada Juráňová.
Software Počítače Rozdělení podle účelu 2. část
Vlastnosti souborů Jaroslava Černá.
Dotační program Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2011
Administrativní záležitosti, aneb formuláře a CIP ICT PSP
Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d.
SOFTWARE II Aplikační software.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Volba PREZIDENTA REPUBLIKY LEDEN 2018
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
Jak vytvořit výstupní bezpečnostní předpis k řízení rizik
Vyhodnocení stavební zakázky
Transkript prezentace:

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Postup a způsob řešení Jako modelové zadání byly zvoleny dva objekty - Víceúčelová sportovní hala v České Lípě a Dům s pečovatelskou službou v obci Chotyně. K těmto objektům byla k dispozici převzatá projektová dokumentace (v elektronické podobě) a soupis činností s výkazem výměr. Pro dané stavby byla zpracována tři variantní řešení časového plánu a to v prostředí programu CONTEC, Microsoft Project a BUILD powerS. Srovnatelná data byla vyexportována do souborů PDF pro vzájemné srovnání. Na následujících několika snímcích je naznačeno, co obsahuje zpracovaná dokumentace. Jedná se o výstupy ve formátu PDF a JPG. K práci s daty je potřeba mít nainstalovány potřebné programy (Microsoft Project, CONTEC, BUILDpowerS) nebo použít k prohlížení výstupů (tiskových sestav) prohlížeč PDF souborů (Adobe Reader, PDF Creator). KOMPLETNÍ soubor dat je uložen na školním počítači, na záložním disku a vypálen na archivní CD. Pro potřeby výuky jsou data v pracovní verzi uložena na pracovních stanicích v počítačové učebně. Jedná se především o soupis činností s výkazem výměr a zpracované vzorové časové plány v programu Microsoft Project a CONTEC včetně výstupních sestav. Pro potřeby oponenta je možné data zaslat přes internet s využitím tzv. uložiště dat nebo na CD (poštou). Tel

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Zadávací dokumentace, přehled (Soubor PDF – první 4 strany textu)

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Průvodní a Souhrnná technická zpráva (Soubor PDF – první 4 strany textu)

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Stavební část – HALA technická zpráva + vybrané výkresy (Soubor PDF – první 4 strany textu + JPG = výkresy)

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Rozpočet (JPG + Soubor XLS – list se souborem činností omezen na 100 položek)

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Microsoft Project - Ganttův diagram (JPG – pouze 2 strany)

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě Microsoft Project – Síťový diagram (JPG – pouze 2 strany)

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě CONTEC – Technologický rozbor (JPG – pouze 3 strany)

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě CONTEC – Časový plán (JPG – pouze 3 strany)

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě CONTEC – Časoprostorový graf (JPG)

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě CONTEC – Rozpočet (JPG – pouze 3 strany)

Základní informace o projektu „Aplikace programů pro časové plánování staveb“. Projekt byl řešen v rámci projektu FRVŠ 2839/2010 F1 d. Víceúčelová sportovní hala v České Lípě BUILDpowerS – Harmonogram (JPG – pouze 3 strany)