Změna názvu a loga školy od 1.1.2012 Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Střední škola automobilní Ústí nad Orlicí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
Advertisements

POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou.
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Monitor Projekt Gymnázia Nymburk podpořený z prostředků ESF.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 19. února 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem SETKÁNÍ.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
Evropský projekt koordinovaného vzdělávání učitelů odborných škol KOORDINOVANÉ VZDĚLÁVÁNÍ ODBORNÝCH UČITELŮ Cílem projektu je zvýšit kvalifikaci pedagogického.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
ZVYŠOVÁNÍ KVALITY VZDĚLÁVÁNÍ MIMOŘÁDNĚ NADANÝCH DĚTÍ NA 1. STUPNI ZŠ
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly II. CZ.1.07/1.1.32/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Zpracovala: Tvrdoňová Anna Datum: 2013.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
PARTNER PROJEKTU OBCHODNÍ AKADEMIE A STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA BRUNTÁL Ing. Ladislav Konopka Bruntál
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. PODPORA ROZVOJE MATEMATICKÉ A ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI CZ.1.07/1.2.33/
Rozvoj technického vzdělávání Strategie a hlavní cíle týmu 81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Brno, 4. dubna 2013 Předkládá: Řídící tým.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Programátor CNC strojů
Projekt „Modernizace vzdělávání – šance lepšího pracovního.
VOŠL a SLŠ Bedřicha Schwarzenberga Písek, Lesnická 55 Aktivity (zkušenosti) v oblasti EVVO.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
PŘEDMĚTOVÁ KOMISE Č.6 odborné automobilní předměty.
10. krajské setkání metodiků Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/ Partner 19 Střední škola polytechnická,
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Střední škola dopravy, obchodu a služeb.
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
VOŠ, SPŠ automobilní a technická České Budějovice © 2011.
Základní škola, Brno, Štolcova 16 Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Reg. číslo CZ.1.07/1.3.00/
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
EU peníze středním školám. Šablony Šablony – unikátní systém podávání žádostí o EU dotace Není nikde jinde v EU Velmi jednoduchý způsob - školy mají minimum.
Mgr. Libuše Přikrylová, manažer pracovní skupiny.
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
1 STŘEDNÍ ŠKOLA CENTRUM ODBORNÉ PŘÍPRAVY TECHNICKÉ Nábělkova 539 Kroměříž 12/2011 PREZENTACE PROJEKTU Střední škola – Centrum odborné přípravy technické.
EVROPSKÝ PROJEKT KOORDINOVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ Střední škola technická a dopravní Ostrava – Vítkovice p.o.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Projekt,,Šablony v SZŠ Příbram“ OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Projekt je.
EVROPSKÝ PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ VYHODNOCENÍ PROJEKTU.
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Šablony OP VVV a podpora nadání
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
Implementační projekt KAP
Aktuální informace o stavu
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
4. schůzka TS odborné vzdělávání včetně spolupráce škol a zaměstnavatelů
Stáže pedagogických pracovníků u zaměstnavatelů
Krajský metodický kabinet AUTOMOBILNÍ TECHNIKY
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Setkání kariérových poradců
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Představení projektu Implementace KAP
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Stáž Slovensko – Mechanik opravář motorových vozidel
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Změna názvu a loga školy od Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Střední škola automobilní Ústí nad Orlicí

Zkušenosti s Evropským projektem vzdělávání pedagogických pracovníků

Účast pedagogů Školení se vždy účastnili učitel odborných předmětů a učitel odborného výcviku V části Škoda – Bosch - Ing.Karel Beran-učitel odborných předmětů - Ladislav Marek-učitel odborného výcviku V části Škoda – Bosch – Scania - Pavel Zbořil Dis.-učitel odborných předmětů - Jakub Šudoma-učitel odborného výcviku

Předávání poznatků a informací Ostatní školy v regionu-pravidelná školení po absolvování stáže v Praze nebo Mladé Boleslavi pro 2-3 zástupce ostatních škol z regionu, včetně předání podkladů Pedagogičtí pracovníci školy - školení s ostatními školami v regionu - online přístup na získané materiály na školním serveru Žáci -informace od proškolených vyučujících -online přístup v dílnách a dílenských učebnách Ostatní – školení emisních techniků

Využití získaných informací ve výuce Školní vzdělávací programy oborů Autotronik, Automechanik,Autelektrikář,Karosář -zařazení nejnovějších poznatků do ŠVP -osobní a nákladní vozy v odborných předmětech Automobily Opravárenství a diagnostika Autoelektrika a Autoelektronika Klempířská technologie Odborný výcvik

Co můžeme jako škola nabídnout našim žákům… Nadstandardně vyškolený kolektiv pedagogů… Výborně vybavené areály školy a dílen… díky více než 40milionovému úspěšně realizovanému projektu z dotací EU a podpory Pardubického kraje, který mimo oprav areálů umožnil i nákup nejmodernějších technologií.

Návrhy pro další pokračování projektu… Větší důraz na praktickou část…možné propojení se školeními pořádanými pro normální servisy, kde se pedagogové seznámí i se „špeky“ z praxe