MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klub UNESCO Kroměříž byl založen dne 9. září 1991 představiteli společenského, kulturního a politického života Kroměříže s cílem naplňování programu UNESCO.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Beckiland Firemní párty.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Aktivity s dětmi ve farnostech ECM v České republice 2009
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Základy projektu - rozvoj NNO ŽP Regionální centrum ČSOP Pověřenou organizací je ZO ČSOP Kněžice, celkem 18 základních organizací v kraji Koordinační.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
NOC SNŮ aneb večer plný zážitků a splněných přání pro chronicky nemocné a postižené děti.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
Národní institut dětí a mládeže MŠMT Centrum ekologické výchovy DŘÍPATKA pracoviště pro školní i mimoškolní environmentální výchovu, vzdělávání a osvětu,
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
EVVO aktuální informace z MŽP Opava, Krajská konference k EVVO 22. dubna 2010 Mgr. Miroslav Novák, MŽP.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Ústecký parlament dětí a mládeže ( ÚPDM ). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol.
Základní škola Dobrovského
Floriade 2012 je Celosvětová zahradnická výstava, která se koná v termínu 5. dubna až 7. října 2012 ve Venlo v Holandsku. Floriade Park se rozkládá.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Eko-info centrum Ostrava občanské sdružení založeno v roce 1999 Hlavní cíle v oblasti: ochrany životního prostředí a udržitelného rozvoje sociálního poradenství.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
Slavnostní otevření zrekonstruovaného stadionu ASK Slavia Praha.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
Doprovodný program k veletrhům a jiným akcím. Ruční práce, prezentace, ochutnávky a prodej tradičních trdelníků. Lákadlo, atrakce, komunikace s návštěvníky.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Žáci 3., 4. a 5. ročníku dne 21. května 2015 navštívili recyklační ekologické centrum ve Starém Městě u Uherského Hradiště, které bylo vybudováno v bývalém.
VČELY = ŽIVOT prosba o podporu
Odborná stáž - Galanta Žáci oboru Truhlář a Zpracování dřeva se zúčastnili oborné stáže na Slovensku, v malebném městě Galanta v termínu: 8.3. až
Koncept projektu Packaging Live Packaging Live je doprovodný program v rámci MSV Po úspěchu Packaging Live na EMBAX /SALIMA 2010, 2012, 2014 a.
Životní prostředí a jeho ochrana. Co je životní prostředí? Prostor, ve kterém žijeme. ŽP – přírodní (louka, les, hory, řeky…) – umělé = vytvořené člověkem.
Školní edukativní program pořádaný pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR. vznikl v srpnu roku 2008 s cílem přispět k informovanosti.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Botanické a zoologické zahrady
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Ája hledá supertalent pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina Rodinné pasy a Kraj Vysočina představují další ročník talentové soutěže.
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
Program pro celou rodinu na nedělní odpoledne
POZVÁNKA NA DĚTSKÉ ODPOLEDNE KDY: od 14:00 hod
DOMOV PRO SENIORY JEVIŠOVICE, p. o. ve spolupráci s Městem Jevišovice
pod záštitou Mgr. et Bc. Petra Krčála, radního Kraje Vysočina
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
neděle ve 14:00 v tělocvičně ZŠ Štoky
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU 3. prosince 2010
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Evropská komise VŠ finanční a správní, o.p.s.
Plzeň | náměstí Republiky
Vyjmenuj okresní města Jihočeského kraje VY_32_INOVACE_05
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Srdečně Vás zveme na 11. ročník pochodu Okolo Bohdanče, který tentokrát bude na sv. Václava září.
VSTUPNÉ: dospělí 40 Kč, děti do 15 let 20 Kč
Rybářský klub České republiky, z.s.
JUNIORSKÝ MARATON 2019.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
- První pořádnej venkovskej fesťák ve městě -
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina

DEN PŘÍRODY 21. května 2011 od 9.00 hod. POČÁTKY (okr. Pelhřimov), Valchovská alej, rekreační středisko Valcha, dětský tábor Beruška, rekreační středisko ČVÚT Praha

Své umění zde předvádí i čeští přední sochaři a řezbáři, např. Ivan „Dědek“ Šmíd, vyřezávající sochy životní velikosti motorovou pilou. Na „Den přírody“ zavítá každý rok – návštěvníků.

Akce se účastní organizace a firmy z celé republiky, jejichž činnost a produkty souvisí s přírodou. Firma EKO – KOM připravuje již tradičně Barevný den. Hravou formou učí děti správně třídit odpad.

Této akce se účastní nejlepší sokolníci ČR, kteří na své show představují celou plejádu denních i nočních dravců.

Součástí „Dne přírody“ jsou i rybářské závody na rybníku Káňovský s účastí závodníků z celé republiky.

U stanoviště počáteckých včelařů je možno shlédnout českou raritu – prosklený včelí úl.

Dalším velkým lákadlem je i lanové centrum pro děti i dospělé.

Návštěvníci akce si mohou na vlastní kůži vyzkoušet zadržení pachatele psem.

Zásluhu na renomé akce „Den přírody“ má i účast Zoologické zahrady Jihlava, která tímto láká návštěvníky k prohlídce opravdové zoo.

Nezapomenutelný zážitek nabízí Aquazorbing na jezeru Valcha.

Těšit se můžete na ukázky z dalších oborů: lesnictví, chovatelství, zahradnictví, ochrana přírody, sportovní rybolov, alternativní zdroje pro úsporu energií Další doprovodné akce a atrakce: soutěže pro děti, taneční vystoupení, živá hudba, soutěže pořádané partnerským městem Konolfingen (Švýcarsko), prodejní výstava zahradních sekaček a traktorů, agrovýstava…

NA VIDĚNOU V POČÁTKÁCH!