OKAPOVÉ DEŠŤOVÉ ŘETĚZY Vyrobeno z čisté mědi. Druhy Druhy řetězů 1 2 3 4 Dešťový řetěz s kroužky Dešťový řetěz s okénky Dešťový řetěz zvoneček Dešťový.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TECHNOLOGIE VÝSTAVBY OBJEKTŮ
Advertisements

Materiál, výrobky.
Systém kování s originálními vlastnostmi
Ideový závěr Co si mám z přednášky odnést (+ komentáře k užití statistiky v biologii)
Tato prezentace byla vytvořena
Sklo historie – viz text výroba skla
Řízení jakosti Číslo předmětu: Na cvičení je nutno nosit: - vlastní přezůvky, -kalkulačku se základní statistikou Cvičení budou v laboratoři.
Materiály Materiály pro staveništní omítky Voda - Druhy omítek Výztuž, nosné konstrukce a lišty Upevňovací prostředky - Podložky.
Průvarové bodové svařování
Lipidy estery alkoholů a vyšších mastných kyselin.
Presents premium diving lights. Kvalita za dobrou cenu Svítilny FINN LIGHT jsou kvalitativně a technologicky na špici trhu s potápěčskými svítilnami.
 Běžné používání  Ochrana proti padělání  Základní vlastnosti bankovky 500,- Kč a další zajímavosti  Dozor nad vydávání peněz do oběhu Zdroj: Petr.
Tork BusinessSchool Produktové školení Tork Posílení díky znalostem.
Rozdělení dekorace porcelánu podle nanášení na glazuru a pod glazuru
Nové razítko pro velké zakázky razítko s otiskem Printy 4911, 4912 a 4913 za cenu, kterou znáte…
Hydrofobní impregnace
Chemie 8. ročník Kovy.
Kovy Mgr. Helena Roubalová
Speciální dveře - s požární odolností, - vchodové dýhované,
Obsah Vnější omítky Nátěry Obklady. Varianty povrchových úprav fasád, výběr optimálního řešení z hlediska užitné hodnoty a ceny.
MULTIEXPO spol. s r.o.: Nové trendy v tisku
Látka, těleso 6. A 2. hodina.
Kovy Z prvních 92 prvků (po uran) je 70 kovů a pouze 22 polokovů a nekovů. Nejrozšířenějším kovem v zemské kůře je hliník, následovaný železem.
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42) Článková otopná tělesa Ing. Vladimíra Straková.
KRESLENÍ NA POWERPOINTU
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: LIBOR VOSÁHLO Název materiálu: VY_32_INOVACE_08_MATERIÁL.
Rozklad světla optickým hranolem
POVRCHOVÁ ÚPRAVA VY_32_INOVACE_7_1_08_Povrchová úprava
ProgeCAD Modifikace prvků.
STAVEBNICTVÍ Vytápění Otopná tělesa – rozdělení (STA 42)
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV:VY_32_INOVACE_121_Předmět chemie AUTOR: Igor Dubovan ROČNÍK, DATUM: 8., 5.
Digitální učební materiál
Epoxidová podlaha Epotec Pu System - pro parking
Luk je vhodný na larp a dřevárny, ale i na rekreační střelbu.
Hydroizolace plochých střech použitím střešních fólií - Sikaplan
DŘEVĚNÉ PODLAHY Kontrola TDI
LÁTKY A TĚLESA.
Confidential Modernizace 1 › Řada ROBUST › Nízký vývin tepla › Vysoké rychlosti › Materiály › Použití speciálních ocelí (SHX, EP) a keramických materiálů.
SE ZVLÁŠTNÍMI VLASTNOSTMI
Lisované spojení Autor: Vojtěch Rozsíval Lisované spojení Lisované spojení je možné použít na měkké, polotvrdé a tvrdé měděné trubky. K dispozici je.
 Společnost EuroJaP Slovakia s.r.o. je exkluzivním partnerem belgické výrobní společnosti BOPLAN bvba pro prodej, instalace, návrhy řešení a komplexní.
Přehled materiálů pro vodovodní potrubí vnitřních vodovodů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavel Šmíd. Dostupné z Metodického.
Vytápění Materiály potrubí ve vytápění. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Přehled materiálů pro kanalizační potrubí Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Pavel Šmíd. Dostupné z Metodického portálu
Spoje lisované Jde o poměrně novou instalační metodu potrubních nerozebíratelných spojů. V dnešní instalatérské praxi hojně využívanou. Autorem materiálu.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru tesařské práce. Prezentace obsahuje výklad problematiky plastů ve stavebnictví. všechny.
STROPNÍ PODHLEDY – VARIANTY A JEJICH OCEŇOVÁNÍ
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Název školy: Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola zdravotnická Karlovy Vary Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Vzdělávací materiál: Zuby.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 2. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
Materiály a technologie Mechanik elektronik 1. ročník OB21-OP-EL-MTE-VAŠ-M Charakteristické vlastnosti kovů a slitin.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad pracovního postupu venkovních omítek.
MATEMATIKA Mocniny v praxi. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo.
ELEKTROTECHNICKÉ MATERIÁLY. Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: Střední.
OBAL VÝROBKU Obal je u některých výrobků jejich nedílnou součástí je u některých výrobků jejich nedílnou součástí slouží především k ochraně výrobku.
TEXTILNÍ GALANTERIE – TVRDÁ
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633
SUCHÝ TRILAMINÁTOVÝ OBLEK AGAMA EXTRA
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
firenze – žehlící prkno
AUTOR: Mgr.DANUŠE LEBDUŠKOVÁ
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně Libochovice
TLO – vložka s možností dočasného vymknutí (Temporary Lock-Out)
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně Libochovice
Zpracování plechu II Podstavec pod hrnec
Materiály a technologie
VLASTNOSTI NEROSTŮ Opakování na test.
VY_52_INOVACE_12 Základní škola a Mateřská škola, Chvalkovice, okres Náchod cz. 1.07/1.4.00/ „Blíže k přírodním vědám“ Mgr. Markéta Ulrychová ŽELEZO.
Transkript prezentace:

OKAPOVÉ DEŠŤOVÉ ŘETĚZY Vyrobeno z čisté mědi

Druhy Druhy řetězů Dešťový řetěz s kroužky Dešťový řetěz s okénky Dešťový řetěz zvoneček Dešťový řetěz Zvon

Dešťový okapový řetěz s kroužky - Ruční práce z čisté mědi - Úhledné hrany - Silné háčky a kroužky - Snadná instalace a demontáž - Přibližná délka- 2,6 m

Dešťový řetěz s okénky - Ruční práce z čisté mědi - Úhledné hrany - Silné háčky a kroužky - Snadná instalace a demontáž - Přibližná délka- 2,6 m

Dešťový řetěz zvoneček - Čistá měď, klasický design - Hladce zaoblený tvar - Silné háčky a kroužky - Snadná instalace a demontáž - Přibližná délka- 2,6 m

Dešťový řetěz zvon - Vyrobeno z čisté mědi, větší kalíšek - Hladce zaoblený tvar, krásný design - Silné háčky a kroužky (mohou být snímatelné) - Snadná instalace a demontáž - Přibližná délka- 2,6 m

Systém zadržování vody Chrlič Dešťový řetěz Okap Svod Klasický systém zadržování vody se skládá z krásných složek, které dodávají budově důležitou a spolehlivou funkci

Možnosti uchycení dešťového řetězu Hlava spojena s vodičem Loketní uchycení Klasické uvázání

Barevné variace V současné době máme na výběr tři barevné variace dešťových řetězů. Barva se může časem měnit v závislosti na světle.

Garance kvality materiálu Všechny naše dešťové řetězy jsou opatřeny ochranným nátěrem. Jedná se o ochranu proti oxidaci. Ta má za cíl udržet barvu na co nejdelší dobu. Přírodní změna barvy mědi je přípustná. Materiál je odolný vůči mrazu i korozi. Zkouška lepení Zkouška tvrdosti Zkouška tloušťky Zkouška odolnosti vůči soli Kontrola leskuZkouška odchylky barevOdolnost vůči nárazůmDalší testy

Další druhy dešťových řetězů Chcete vědět víc? Neváhejte se na nás obrátit!

Děkujeme! Kontaktujte nás:  Kontaktujte nás: Akcept CZ a.s. Libušská 10/ , Praha