Počítačové hry vs REALITA. První hra MinecraftRealita.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Lidice.
Advertisements

Přítel je osoba, se kterou se odvažujete být sami sebou
Naučil jsem se....
Příběh ZKUŠENÉHO ???? podnikatele
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Struktura dat v počítači
Citáty O LÁSCE.
Zvolený jako nejlepší mail roku. Jestli si myslíš, že nejsi šťastný, podívej se na ně...
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
SOFTWARE operační systémy
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Vypracoval: Václav Fichtner. Na tomto obraze je jasně vidět malířova nespoutaná ruka. Hlavně barevné přechody jsou výrazné a barvy jsou hodně syté.
Counter Strike - Source
Prezentace o zvířátkách a lidech
MOUDRA.
OTČE Centrum pro katechezi Olomouc, Modlitba Páně při mši svaté „Když jsme byli pokřtěni, nepřijali jsme ducha otroctví, abychom se znovu báli,
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá.
Svět mýma očima Názor – základ osobnosti. Obsah jak stránek, tak hlavy Co se u mě dočtete? Co uvidíte? Na co se připravit? A na co raději zapomenout?
PEK ELNĚ SE SO USTŘEĎ PEXESO V neděli pořádala jihlavská ROSKA ve Ville Eden v Jihlavě od 14.hodin pexesový turnaj za účasti „zahraničních“,
Vytvořila: Kristina Thielová
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
ČESKÉ ADVENTNÍ ZVYKY 3. ročník
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Počítačová verze hry pro Windows
32. Mojžíš se svým bratrem žádá faraona, aby propustil Izraelity z Egypta.
Složení počítače Informatika 5. třída.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Cesta a význam dó, tao Staří válečníci se vydávali dokonale připraveni na krvavou cestu života Ani dnes to není jiné, stačí např.nasednout do automobilu…
Chtěl bych být jako voják.
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
Vzhůru Jakub Dybowicz. -K aždý den se najde člověk který je k počítači, televizi nebo podobným přístrojům, připojen imaginárním řetězem. Každý takoví.
MaSo podzim O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Sedmé MaSo, 49 družstev.
Counter - Strike Global Offensive
Technologie.
Vynálezy.
MaSo jaro O soutěži MaSo Co je to MaSo? ◦ dvakrát za rok ◦ ne jako ve škole, soutěž družstev  spolupráce, komunikace Osmé MaSo, 49 družstev z 28.
Hledat lásku. Nesmysl - říká rozum. Směšné - tvrdí hrdost
Ať se stane cokoliv, jakkoliv zlé se to zd á, život jde dál a zítra bude lépe život jde dál a zítra bude lépe.
Jaký je naše tělo Kontrola
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Nic není tak snadné ale zároveň tak nedůstojné člověka jako klamat v lásce.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Virtuální realita.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
závislost na internetu
SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Uvedení autoři, není-li uvedeno jinak, jsou autory tohoto výukového materiálu a všech jeho částí. Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
Naučil jsem se....
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Za jednoho chladného rána se zastavil jeden mladík v metru ve Washingtonu a začal hrát na housle. Během 45 minut zahrál 6 skladeb, všechny od Bacha. Odhaduje.
Specifika a požadavky těchto skupin
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Počítačové hry vs REALITA

První hra MinecraftRealita

Rozebrání Minecraft Při obrázku pokáceného stromu v minecraftu jste mohli vidět, že strom levituje. Když na začátku hry chcete získat dřevo, tak nemáte po ruce žádnou sekeru, proto vám nezbývá nic jiného, než ho pokácet rukou.. Jak nelogické -_- Realita V realitě je to trošku jinak.. spíš úplně jinak. Strom v realitě nejde pokácet rukou. Jde jen sekerou (nebo motorovou pilou). Když se strom pokácí, tak spadne a nelevituje jako v minecraftu.

Druhá hra střílečka (counter strike) Realita

Rozebrání Hra Tato hra měla neopravenou verzi (tu jsem hrála). Byla v ní hodně divná chyba. A chyba byla ta, že když se střílelo z té pistole co je na obrázku, tak to střílelo asi 1000 nábojů za sekundu… divné, že? :D V této střílečce je možné,že se zastřelený člověk může vrátit zpět do hry. Realita V realitě takovéto věci nejdou. V realitě není možné vystřelit takové množství nábojů za sekundu (u kulometu je to jinak, ten střílí 110 nábojů za sekundu!!). Také je nepřípustné střílet do lidí. V realitě se nikdy zastřelený člověk do života nevrátí.

Třetí hra Zombie hraRealita

Rozebrání Hra Tato konkrétní zombie hra má v sobě takovou malou chybičku, a to že zombie musíte trefit do srdce a ne do hlavy. Pokud já vím zombie zabijete jen velkou ránou do hlavy. Tyto informace znám z filmu The Walking Dead. Realita Na obrázku je žába, protože zombie v realitě nejsou. Jsou to jen smyšlené bytosti. Starší generace se strašily postavami duchů, dnešní generace se straší postavami zombie.

Čtvrtá hra SkákačkaRealita

Rozebrání Hra Skákačka je hra (jak všichni víme skákací). Na začátku dostanete nějakého panáčka a za něj musíte doskákat až do cíle. Při skákačkách skáčou postavy moc vysoko. Realita V realitě není možné skákat tak vysoko. Jen talenti dokážou vyskočit několik metrů nad zem.

Další obrázek z MineCraftu MinecraftRealita

Rozebrání Minecraft V minecraftu si do kalhot můžete nacpat hodně věcí! např.: meč, lopatu, krumpáč atd…. V minecraftovém inventáři je 103 políček! Realita V realitě se mi ani nikomu jinému nevleze 103 věcí do kapes.

Díky za pozornost!!