Desatero problémů Chrudimi 2016. otevřena 1. etapa obchvatu doprava rozdělena Pce - Žďár i Pce - Vysové Mýto po obchvatu vybudování okružní křižovatky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora plánování rozvoje sociálních služeb formou založení odborných partnerství CZ.1.04/3.1.03/
Advertisements

Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi D.R.A.K., o.s.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČR - Pevný bod ve světě podnikání Okresní hospodářská komora Vyškov Představení – komory a aktivit v regionu 1. dubna 2016 seminář SOCIÁLNÍ.
Regionální politika Oldřich Hájek. Obsah přednášky: Další typologie nástrojů lokálního rozvoje a RP Podle charakteru a zaměření Podle charakteru a zaměření.
Program rozvoje Ústeckého kraje Obsah prezentace Představení PRÚK účel zpracování struktura PRÚK struktura priorit a opatření indikátory.
KONCEPT A MOŽNOSTI PODPORY SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ Svatava Škantová MPSV 7. října 2015, Praha.
CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB - ŘÍČANY. CENTRUM SPOLEČNÝCH SLUŽEB  Navázání na meziobecní spolupráci  Školství  Sociální služby  Odpadové hospodářství.
Mgr. Vít Céza Zastupitel za ČSSD a předseda Komise pro životní prostředí RMČ Praha 8 Práce na komunální úrovni „MČ Praha 8“
Kulatý stůl II. Nový Šaldorf-Sedlešovice MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů.
Spolupráce NNO, škol a měst/obcí aneb globální témata a aktivní občanství jako běžná součást vzdělávání na všech úrovních.
Nabízíme všem účastníkům projektu Posílení oborové zaměstnanosti absolventů Vytvoření poradenského servisu a aktivit pro stávající studenty, zájemce o.
Předcházení odpadům z pohledu Svazu měst a obcí ČR Pohled obcí a měst jako původců komunálních odpadů Praha, Svaz měst a obcí České republiky.
Zadávání veřejných služeb v přepravě cestujících Ondřej Michalčík, František Vichta Ministerstvo dopravy Kroměříž, 29. září 2015.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
- vše pro úspěšný nábor nových řidičů 1 REGIONÁLNÍ SEKTOROVÁ DOHODA ÚSTECKÝ KRAJ v oblasti autodopravy, výchovy a vzdělávání.
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Zkušenosti města Valašské Meziříčí s rozvojovými projekty Město Valašské Meziříčí Zdeněk Studeník Praha
______________________________________ CHVALSKÝ ZÁMEK
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_20.
Děčín - město bez bariér (?). Komunitní plánování KOORDINAČNÍ SKUPINY Senioři OZP (Osoby ze zdravotním postižením) Rodiny v krizi Osoby v krizi.
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Pracovní skupina Portál elektronického zdravotnictví NSeZ – neveřejná prezentace Emauzy, MUDr. Pavel VEPŘEK předseda pracovní skupiny.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ
MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů
Dokument KAP MSK - obsah
Mise BLOM Návrhy efektivního prosazování v záležitostech nad provinčního zájmu Soudržnost a spolupráce v prosazování Prosazovatelná nařízení Společné stanovování.
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Hodnocení kvality vzdělávání škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem EDUCA 2011 MY JOBS Porada ředitelů Liberec
hodnoťte ⋆ diskutujte ⋆ plánujte
PODPORA KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNOVÁNÍ
Vytvoření jednotného systému v oblasti finanční gramotnosti a prevence předlužení na úrovni územních samosprávných celků F I N G R A M.
Úřad práce České republiky
Centrum společných služeb
Členská schůze MAS Nepomuk,
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Výrobní faktory v organizaci
Hlavní město praha a integrace cizinců
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA ČESKÁ LÍPA
PhDr. Dušan Bartůněk UK FTVS
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Městský úřad Žďár nad Sázavou
Porada vedoucích Úřadů územního plánovaní
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
Směrnice OECD pro nadnárodní podniky – význam a role
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Spolupráce ASZ a města Břeclav Mgr. Břetislav Fiala
Koncepce rozvoje cyklistické dopravy v Olomouckém kraji
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Představení projektu.
Školní poradenské pracoviště
V. VEŘEJNÉ FÓRUM – 10 PROBLÉMŮ MČ PRAHA 20 Chvalský zámek
Vzdělávání v Praze Hlavní město Praha podporuje řadu projektů s cílem zvýšit kvalitu vzdělávání zaměření na instituce zřizované Hlavním městem Praha pomoc.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Měření škodlivin v ovzduší a osvětová kampaň na ochranu ovzduší ve vybraných lokalitách Zlínského kraje.
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců
kam vlastně směřujeme ??? 
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Výstupy z projektu PROGRESS
Zákon o sociálním podniku Mgr. Martina Štěpánková, MPA Úřad vlády ČR
Rozpočet a plány na rok 2019 Město Vimperk.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání na Písecku II
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
Továrna na sny nebo na roboty?
Transkript prezentace:

Desatero problémů Chrudimi 2016

otevřena 1. etapa obchvatu doprava rozdělena Pce - Žďár i Pce - Vysové Mýto po obchvatu vybudování okružní křižovatky u Medlešic Rozdělit dopravu z obchvatu města dopravním značením do doby vybudování jeho 2. etapy ve směru "PCE - Ždár" přes Palackého ul. a ve směru

zpracovaná dokumentace pro územní rozhodnutí 1. a 2. etapa řešení 3. etapy prostřednictvím studie Vybudovat cyklostezku na Podhůru

plánovací setkání s architekty na téma architektonická studie areálu "Restart Letního kina„ dotazníkové šetření na téma revitalizace areálu Letního kina ustanovení pracovní skupiny - zadání pro architekta druhé plánovací setkání s veřejností - představení architektonických řešení Revitalizovat stávající areál Letního kina a využít pro kulturně-společenské akce

spolupráce ÚP, MěÚ a TS na využití VPP vytvoření nového místa VPP na OSV pokračování 2 míst VPP na OIN - úsek zeleně Zajistit volná pracovní místa pro zdravotně znevýhodněné

Zlepšit třídění odpadů ve městě s důrazem na bioodpad - zajistit kvalitní osvětovou kampaň v oblasti třídění odpadů se zaměřením na předcházení vzniku odpadů a jejich minimalizaci zpracování nového Plánu odpadového hospodářství zpracování informačního letáku na téma třídění odpadů osvětová kampaň Den Země se zaměřením na předcházení vzniku odpadů osvětový program pro 2. stupeň ZŠ zaměřený na předcházení vzniku odpadu

jednání s Pozemkovým úřadem o vybudování cesty v rámci komplexních pozemkových úprav beseda k využití Habrova - MAS Chrudimsko zpracování projektové dokumentace nastavení spolupráce mezi městem Chrudim, Státním pozemkovým úřadem a ŘSD Vytvořit spojení cyklo-pěší Větrník - Topol a zpět (okruh) - využít přírodní rezervace Habrov ve vzdělávacích a rekreačních aktivitách

Zabývat se problémem bezdomovectví (osoby ležící na veřejných prostranstvích likvidace nashromážděného majetku a materiálu (hnízd) navýšení počtu míst v noclehárně v rámci denního centra poskytování občerstvení - čaj, teplá polévka motivace k získání noclehu na ubytovně (přechod z noclehárny do ubytovny) dlouhodobá spolupráce s bezdomovci spolupráce s veřejností

Děkujeme za pozornost.