Prof. Ing. Cyril Höschl, Dr.Sc.. Cyril Höschl se narodil 6.4.1925 v Klatovech. Cyril Höschl se narodil 6.4.1925 v Klatovech. Vystudoval v Praze na Vysoké.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekty řešené Ústavem mechaniky těles, mechatroniky a biomechaniky Seminář k problematice spolupráce v OP VK
Advertisements

Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Studijní obor Informační a automatizační technika www. fsid. cvut
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
NÁZEV DIPLOMOVÉ NEBO BAKAlÁŘSKÉ PRÁCE
Rektor Zdroj:
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
„ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ“ 1 Spolupráce technických univerzit s podniky = významná podpora inovací Český národní komitét IMEKO Vladimír Haasz.
 systematická tvůrčí činnost v oblasti inkluzivního vzdělávání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami v základní škole  s důrazem na implementaci.
Hodnocení UJEP AK ČR Závěry a doporučení. Personální zajištění posilovat kvalifikační strukturu pracovišť - vytvořit realistické a kontrolovatelné plány.
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
1 Představení projektu ENET – Energetické jednotky pro využití netradičních zdrojů energie Prof. Ing. Václav Roubíček, CSc., Dr.h.c. prof. Ing. Radim Farana,
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Název diplomové práce Diplomová práce Vedoucí DP: Vypracoval:
Technická univerzita v Liberci Fakulta strojní Katedra výrobních systémů Jméno Příjmení: Název DP Název diplomové práce Diplomová práce Vedoucí.
HODNOCENÍ VÝZKUMU A VÝVOJE A JEJICH VÝSLEDKŮ V ROCE → Hodnocení VaV.
stránka.
FACILITY MANAGEMENT Přehled literatury.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Soukromé vysoké školy do Akreditaci získalo celkem41 SVŠ reálně působí40 SVŠ 1 SVŠ se spojila s VVŠ.
současná medicína vyžaduje dokonalé technické zázemí,
Technologická platforma Vozidla pro udržitelnou mobilitu Vedoucí projektu: Ing. V. Volák, Ricardo Prague Odborný garant: Prof. Ing. J. Macek DrSc., ČVUT.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Pokračující aktivity Soutěžní přehlídka
STATIST PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Vysoká škola Karlovy Vary, o.p.s. Výzkum, vývoj a inovace na VŠ v ČR Pavel Švejda INOVACE 2009, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR, 1. –
TERI – L 2015 – PREZENTACE MAREK JELÍNEK, DAVID FRIC
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
Základy pedagogické metodologie Mgr. Zdeněk Hromádka
Vodíkový prograM Technické univerzity v Liberci
Elektrotechnická fakulta ČVUT KATEDRA KYBERNETIKY Vedoucí prof. Ing. Vladimír Mařík, DrSc. KATEDRA KYBERNETIKY ELEKTROTECHNICKÁ.
ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
PaedDr. Eva Schneiderová NIDV. * Články * Aktuality aktuálních zpráv Aktuality * O nadání a nadaných – 12 článků O nadání a nadaných * Představujeme.
ŽIVOTOPIS JAROMÍR ŠTŮSEK  Datum narození:  Místo narození: Vsetín  Národnost: česká  Adresa bydliště: Litvínovská 591, Praha 9 –
ENERGO-PRO GROUP Working in compliance with nature.
Centra podpory integrace & Speciálně poradenské centrum aplikovaných pohybových aktivit Čísla projektů: CZ.1.07/1.2.00/ CZ.1.07/1.2.00/ Časový.
KAMPUS ALBERTOV – BIOCENTRUM, GLOBCENTRUM ARCHITEKTONICKÁ SOUTĚŽ O NÁVRH
KATEDRA PRÁVNÍCH OBORŮ, ŘÍZENÍ A EKONOMIKY MARTIN ŠIMÁK KOLEGIUM DĚKANKY 8. ČERVNA 2012 Jihočeská univerzita V Českých Budějovicích Zdravotně sociální.
Prof. Ing. Vilém Podrázský, CSc. – představení kandidáta nar , Havlíčkův Brod, ČR, ženatý, bezdětný Zaměstnání, akademické funkce: 2003, 2006,
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Zdravotně sociální fakulta Katedra ošetřovatelství březen 2009.
Reg. č. projektu: CZ.1.07/2.3.00/ Název projektu: Měření výkonnosti Rozvoj lidských zdrojů v oblasti výzkumu měření a řízení výkonnosti podniků,
prof. Ing. Jiří Balík, CSc. Narozen: 30. listopadu 1953 Průběh praxe
Děkan Fakulty bezpečnostního inženýrství vyhlašuje
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Exkurze na ZČU 23.5.
26 let Inženýrství ochrany životního prostředí
ČVUT Fakulta elektrotechnická
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
prof. Ing. Vojtech Dirner, CSc.
Vědeckovýzkumný informační systém
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
Architektura a život ČVUT & FAKULTA ARCHITEKTURY
Silnoproudá elektrotechnika
václav havlíček uchazeč o volbu kandidáta na rektora čvut v praze
Inovované podklady ke cvičením ze ZK1
Doktorské studium na FLD
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_18_ČESKÝ JAZYK
3D stereoskopická projekce na VOŠ Novovysočanská
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Bakalářský studijní program Elektroenergetika Garant : doc. Ing
Prezentace Fakulty strojní TU v Liberci
SČLP – KULATÝ STŮL Vojtěch Malý 7. března 2018.
prof. Dr. Ing. Petr Lenfeld doc. Ing. Dora Kroisová, Ph.D.
Transkript prezentace:

Prof. Ing. Cyril Höschl, Dr.Sc.

Cyril Höschl se narodil v Klatovech. Cyril Höschl se narodil v Klatovech. Vystudoval v Praze na Vysoké škole strojního a elektrotechnického inženýrství ČVUT, obor strojní. Vystudoval v Praze na Vysoké škole strojního a elektrotechnického inženýrství ČVUT, obor strojní. V letech 1966 až 1970 byl děkanem strojní fakulty. V letech 1966 až 1970 byl děkanem strojní fakulty. Jeho odborné aktivity, často zaměřené na spolupráci s průmyslem, dokumentuje 37 výzkumných a 23 technických zpráv, 97 článků ve sbornících a odborných časopisech, z toho 12 zahraničních, jedna celostátní učebnice a několik monografií. Jeho odborné aktivity, často zaměřené na spolupráci s průmyslem, dokumentuje 37 výzkumných a 23 technických zpráv, 97 článků ve sbornících a odborných časopisech, z toho 12 zahraničních, jedna celostátní učebnice a několik monografií. Cyril Höschl pracoval v ČKD-Sokolovo v Libni. Později působil na Vysoké škole strojní, kde byl jmenován docentem a později profesorem.

Eseje o mechanice Publikace vydaná r nákladem strojní fakulty Technické univerzity v Liberci. Publikace vydaná r nákladem strojní fakulty Technické univerzity v Liberci. Kniha je souborem inspirativních úvah Kniha je souborem inspirativních úvah o aplikované mechanice, např. o pádu jablka na Newtonovu hlavu, ale také o malých vodních elektrárnách a jejich poruchách. Albert Einstein: „Velké a četné jsou katedry, ale málo je velkých učitelů.“ Albert Einstein: „Velké a četné jsou katedry, ale málo je velkých učitelů.“