ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2011 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
a spolupráce Libereckého kraje v projektu IQ Industry
Advertisements

Kurzy k získání odborné způsobilosti pro JSDH
Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Střední odborná škola automobilní a Střední odborné učiliště automobilní Dukla 313, Ústí nad Orlicí SOŠ a SOU automobilní v Ústí nad Orlicí je státní školou.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Vstup absolventů středních škol na trh práce
Projekt „Další vzdělávání pedagogických pracovníků v environmentálním vzdělávání, výchovy a osvětě (EVVO )“ CZ.1.07/1.3.45/
Základ kvalitního vyjednávacího týmu = dobře vyškolený kolektivní vyjednavač 3 základní stavební kameny kvalitního vyškolení: 1.Odborné znalosti 2.Techniky.
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
Vyhodnocení činnosti psychologického pracoviště HZS Jihočeského kraje za rok 2008 Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje, Pražská 52b, České.
Specializační vzdělávání na lékařských fakultách Pavel Dlouhý.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
KROK. Cíl: vzdělávání pro maturitní generálku 2009 Obsah: organizace a logistika maturitní zkoušky Prezenční vzdělávání: – E-learningové.
ODBORNÁ PŘÍPRAVA ČLENŮ JSDHO
Cvičení složek IZS „KV Aréna“
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
1)Získání odborné způsobilosti v kurzech V-40. 2)Možnost získání odborné způsobilosti v kurzu V-40 formou e-learningu. 16 hod. výuky pomocí prezentací.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Spolupráce Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje s dobrovolníky nestátních neziskových organizací Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje mjr.
HZS ČR organizace a řízení
Organizační členění ÚO
Střední škola a Mateřská škola, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: ,
Opravář zemědělských strojů
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Česká republika: poloha, historický vývoj a obyvatelstvo a sídla
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Historie zdravotnického školství po 2.světové válce
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
Bezpečnostní systém ČR Zákonné normy pro podporu řešení MU a KS Hasičský záchranný sbor Libereckého kraje oddělení ochrany a přípravy obyvatelstva a krizového.
ZŠ Přerov, Boženy Němcové 16 Školní poradenské pracoviště Mgr. Ilona Bočinská ředitelka školy
1 Cyklus konferencí a seminářů pro nelékařské zdravotnické obory v rámci projektu MZ ČR RNDr. Martin Kalina, Ph.D. Manager Aesculap Akademie B. Braun Medical.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ. KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR  Kurzy VPP M1 (leden- červen, září – prosinec)  1VPP-M I/2010 – PRE, OOB a KŘ, KIS (16.
MO. Historie, vznik útvaru Úkoly a zaměření útvaru Organizační struktura Fotogalerie Prezentace Záchranného útvaru HZS ČR Síly a prostředky pro IZS Výcvikové.
Vybrané sportovní soutěže organizované v rámci Hasičského záchranného sboru České republiky 2011.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR  probíhaly zavedené kurzy a školení dle plánu  - 33 specializačních kurzů (374.
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2012.
Plk. Mgr. Lukáš Kmec, MBA.  k  delimitací 157. zpr AČR pod HZS ČR  na základě Zákona č. 260/2008 Sb.  k vznik ZR Zbiroh  k.
Povinnosti obcí v oblasti požární ochrany Z pohledu IZS a jednotky PO.
Účelová neinvestiční dotace z rozpočtu MV – GŘ HZS ČR na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Zhodnocení II. zahraniční stáže Mgr. Petra Trtíková vedoucí zdravotního úseku.
Odborná příprava JSDHO Z měny v roce 2014 mjr. Ing. Jan Kolář HZS Plzeňského kraje, ÚO Plzeň, únor 2014.
Soutěže talentované mládeže KURZ - FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI ANALÝZA VZDĚLÁVÁNÍ LIDÍ S POSTIŽENÍM V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI.
Technické prostředky v požární ochraně Řád technické služby.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Důvod vzniku krajských stipendií
Integrovaný záchranný systém České republiky – Ústeckého kraje
Profesionalizace práce koordinátorů EV ve školách Olomouckého kraje
Dotace Jihomoravského kraje Vodní záchranné službě Českého červeného kříže 10. srpna 2011.
Řád výkonu služby v jednotkách HZS podniků, SDH obcí a SDH podniků
E-learningový kurz e-learningu
Plánování prvních kroků
IMPLEMENTACE KRAJSKÉHO AKČNÍHO PLÁNU
Stáže pedagogických pracovníků u zaměstnavatelů
Adaptační program lékařů – absolventů 2018
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB, STRAKONICE, ZVOLENSKÁ 934.
Přehled o činnosti a výsledcích útvarů služby pořádkové policie za 1
Krajský metodický kabinet AUTOMOBILNÍ TECHNIKY
Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje Odbor cizinecké policie
Služby poskytované HZS kraje pro jednotky PO zřizované obcemi
Skupiny a podskupiny řidičských oprávnění
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
Adaptační program lékařů – absolventů 2019
Konference projektu SRP pro Plzeňský a Karlovarský kraj
Tisková konference vedoucího odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
společensky významných objektů v zónách havarijního plánování
Transkript prezentace:

ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2011 ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ Rok 2011

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR PRACOVIŠTĚ ODBORNÉ PŘÍPRAVY AUTOŠKOLA  Pracoviště odborné přípravy - 22 odborných a specializačních kurzů (309 příslušníků)  Pracoviště výcviku v řízení vozidel – Autoškola - 20 kurzů (108 příslušníků) - 14 školení řidičů referentů (1611 příslušníků)  kurz instruktorů motorových pil  odloučená třída – Zbiroh (VMP)  specializační kurzy VMP, MP – Z  Zabezpečení přihlášek a povolání do odborných a specializačních kurzů u ŠVZ HZS ČR pro příslušníky ZÚ HZS ČR v systému CEP

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Oddělení vzdělávání  pořádání odborných a specializačních kurzů pro HZS ČR,  sjednocení pedagogické dokumentace  spoluorganizace výcviku žáků SOŠ Frýdek Místek  zavedení vozidla T815 CAP do výcviku Autoškoly – skupina „C“  plánování termínů kurzů na I. pololetí 2012 (SPS Přerov a Děčín, povolení k výcviku na vodní nádrži Hracholusky)  Kurz lektorských dovedností pro lektory – instruktory Oddělení vzdělávání

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR PRACOVIŠTĚ ODBORNÉ PŘÍPRAVY - 33 MP Z/2011 – IZS - 35 VPP MI/2011 – IZS - 36 VPP MII/2011 – Admin - 37 VMP/ VMP/ VMP/ VMP/ NDT/ MP Z/ VPP MI/2011 – IZS - 24 MP Z/ VPP MI/2011 – IZS - 26 VPP MI/2011 – OOB - 27 MP Z/ VMP/ VPP MI/2011 – PRE - 30 MP Z/ VMP/ VPP MI/2011 – Admin Kurzy Pracoviště odborné přípravy (srpen – prosinec)

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR Celkový počet absolventů v kurzech pořádaných Pracovištěm odborné přípravy ve II. pololetí 2011 ∑ příslušníků HZS ČR PRACOVIŠTĚ ODBORNÉ PŘÍPRAVY

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR PRACOVIŠTĚ ŘÍZENÍ VOZIDEL - AUTOŠKOLA  Září – preventivní rehabilitace instruktoři autoškoly  Kurzy Autoškola (C,CE,D):  Pořádáno 14 kurzů k získání řidičského oprávnění pro příslušníky HZS ČR  Řidičské oprávnění skupiny D – 19 příslušník  Řidičské oprávnění skupiny C – 22 příslušníků  Řidičské oprávnění skupiny C+E – 36 příslušníků Celkový počet absolventů v kurzech pořádaných Autoškolou ve II. pololetí 2011 ∑ - 77 příslušníků HZS ČR

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR PRACOVIŠTĚ ŘÍZENÍ VOZIDEL - AUTOŠKOLA  Provádění školení řidičů referentů: ve II. pololetí proběhlo 9 školení řidičů referentů o celkovém počtu 713 řidičů HZS ČR (za celý rok 2011 – 2324 příslušníků HZS ČR) (ŠVZ Brno, SOŠ VOŠ Frýdek-Místek, HZS Karlovarského kraje, HZS Olomouckého kraje, Kladno, HZS Libereckého kraje, HZS Kraje Vysočina atd.)

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR /4 43/8 19/10 22/9 8/15 148/30 43/4 40/5 51/15 60/3 74/6 25/12 32/14 37/15 25/13 Kurzy pořádané Oddělením vzdělávání absolvovalo v roce příslušníků HZS ČR a 20 příslušníků PČR. PČR - 20 ZÚ HZS ČR Přehled absolventů kurzů v rámci krajů České republiky PRACOVIŠTĚ ŘÍZENÍ VOZIDEL - AUTOŠKOLA

KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR PRACOVIŠTĚ ZÁKLADNÍHO VÝCVIKU -AUTOŠKOLA  Zorganizovat a kvalitně provádět výuku i po snížení stavu o jedno lektorské místo na Pracovišti odborné přípravy.  Pokračovat v naplánovaných kurzech (VPP, specializačních a kurzech Autoškoly).  Nově zavést kurz MP - P  autobus pro výcvik v řízení skupiny „D“  Spolupráce se ŠVZ Brno ( systém vzdělávání HZS ČR, postupná revize osnov všech kurzů)  Zabezpečení přihlášek a povolání do odborných a specializačních kurzů u ŠVZ HZS ČR pro příslušníky ZÚ HZS ČR v systému CEP

Děkuji za pozornost