Školení MAS „Přiďte pobejt!“o.s. 4.10. 2010. MAS „Přiďte pobejt!“o.s. MAS „Přiďte pobejt!“ občanské sdružení V letech 2006-2008 zpracovávalo Strategický.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Advertisements

Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
Školení úspěšných žadatelů o dotaci 2. Výzva MAS.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Informace o fungování MAS Vizovicka a Slušovicka
1 Leader + Státní zemědělský intervenční fond Místní akční skupina – MAS.
Pravidla pro žadatele I.3.2. Zahájení činnosti mladých zemědělců
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
Realizace projektů z PRV Zpracovala Jiřina Bischoffiová – MAS Labské skály – Březen 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Valné shromáždění Chotěvice, Zpráva o činnosti Sekretariátu.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
Hotel Bohemia + Regent Třeboň 8. února 2011 Možnosti získání dotací z Prgramu rozvoje venkova (PRV) Postup při realizaci projektu Evropský zemědělský fond.
Přílohy související s podáním a realizací dotace z PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
FICHE Objasnění dokumentu MAS ZNOJEMSKÉ VINAŘSTVÍ, o.s.
Dotační možnosti podporující diverzifikaci zemědělských činností
Seminář pro žadatele z opatření Leader PRV 9. Výzva MAS Podještědí Ing. Jitka Tvrzníková Proseč p. Ještědem
Program rozvoje venkova ČR OSA III
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
I.3.1 Další odborné vzdělávání a informační činnost ÚZPI dne 18. října 2007.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
III.3.1 Vzdělávání a informace ÚZPI dne 18. října 2007.
III.1.1 Diverzifikace činností nezemědělské povahy ÚZPI dne 18. října 2007.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA ČR Obecná část Pravidel – změny oproti Pravidlům období Ing. Slavomír Ladislav Vacík.
Bělá pod Bezdězem, Bezděz, Blatce, Bliževedly, Bohatice, Brniště, Březovice, Čistá, Doksy, Dolní Krupá, Dubá, Dubnice, Hamr na Jezeře, Holany, Horní.
Osa IV - Leader. Metoda Leader  Místní akční skupina (MAS) – partnerství soukromého sektoru (min. 50% zástupců) veřejného sektoru (max. 50% zástupců)
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 2/ /11/2010 Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 6/ Petr Chroust Hana Švarcová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Program rozvoje venkova ČR na období NEJČASTĚJŠÍ CHYBY ŽADATELŮ O DOTACE 11. října 2016 od 8:00 – 31. října 2016 do 13:00.
1 Strategický plán Leader Partnerství venkova – Prosperita regionu Zadávání zakázek – výběrová řízení v rámci LEADRU a PRV Evropský zemědělský fond pro.
Seminář pro žadatele v rámci Výzvy č. 3/ Ing. Iva Cahelová Ing. Kateřina Gřondilová Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa.
Program rozvoje venkova Administrace Žádosti o dotaci 1. kolo příjmu žádostí
Seminář pro žadatele Výzva MAS č. 2 PRV
MAS Region HANÁ, z.s. – 1. výzva PRV
Region spokojeného života pro všechny
V rámci realizace SCLLD Prostějov venkov o.p.s.
Dotační program pro podporu zemědělského podnikání v rámci strategie komunitně vedeného rozvoje (CLLD) MAS Region HANÁ, z.s. – 1. výzva PRV Fiche 2 -
Přehled preferenčních kritérií
Seminář pro žadatele Výzva č. 1 PRV
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
1. výzva PRV MAS Sdružení Růže, z.s.
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
1. Výzva PRV MAS krajina srdce, z.s.
SCLLD MAS HORNÍ POMORAVÍ
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
3. VÝZVA MAS ROŽNOVSKO Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Místní akční skupiny Rožnovsko na období
Seminář k výzvě č. 1 MAS Lanškrounsko z PRV 17. 7
Stav výzev IROP, OPZ a PRV
Seminář pro žadatele a příjemce výzvy MAS Karlštejnsko, z.ú.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
2. VÝZVA MAS ROŽNOVSKO Strategie komunitně vedeného místního rozvoje Místní akční skupiny Rožnovsko na období
F4 – Podpora investic na založení nebo rozvoj nezemědělských činností
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 5 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
SCLLD MAS MOST VYSOČINY
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Výzva č. 7 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Výzva č. 3 MAS Šternbersko
Výzva č. 3 PRV MAS Česká Kanada o.p.s.
Transkript prezentace:

Školení MAS „Přiďte pobejt!“o.s

MAS „Přiďte pobejt!“o.s. MAS „Přiďte pobejt!“ občanské sdružení V letech zpracovávalo Strategický plán Leader na téma: Jedinečnost a tradice regionu Krkonoš a Podkrkonoší jako inspirace pro všední život a rekreaci.

MAS „Přiďte pobejt!“o.s. SPL MAS „Přiďte pobejt!“ byl vybrán mezi 48, které byly podpořeny v rámci PRV op. IV.1.1. Leader pro období , ze 102 podaných žádostí MAS. Prostředky jsou rozdělovány v území jak bylo stanoveno v SPL dle jednotlivých informačních listů (fiche)

Kancelář: ul. Geologa Pošepného - nad poštou Jilemnice Naše území: západní část Krkonoš Benecko, Bukovina u Čisté, Čistá u Horek, Horka u St. Paky Horní Branná, Jestřabí v Krk. Jilemnice, Kruh, Levínská Olešnice, Martinice, Mříčná, Peřimov, Paseky nad Jizerou, Poniklá, Roztoky u Jilemnice, Studenec, Svojek, Víchová, Vítkovice, Jablonec nad Jizerou, Rokytnice nad Jizerou a Vysoké nad Jizerou. Celkem 22 obcí a měst.

MAS „Přiďte pobejt!“o.s. FICHI je celkem 8 Fiche č.1 - Diverzifikace zemědělských podniků Fiche č.2 - Modernizace zemědělských podniků Fiche č.3 - Podpora zakládání podniků a jejich rozvoje Fiche č. 4 - Náš tradiční venkov Fiche č.5 - Obnova a rozvoj občanské vybavenosti Fiche č.6 - Podpora šetrných forem cestovního ruchu, s ohledem na trvale udržitelný rozvoj území. Fiche č.7 - Rozvoj infrastruktury oblasti CR Fiche č. 8 - Vzdělávání a informace

MAS „Přiďte pobejt!“o.s.

Fiche č.2 - Modernizace zemědělských podniků

MAS „Přiďte pobejt!“o.s. Fiche č.3 - Podpora zakládání podniků a jejich rozvoje

MAS „Přiďte pobejt!“o.s. Náležitosti projektu: Žádost na formuláři SZIF Vypálené CD Přiložené povinné a nepovinné přílohy

MAS „Přiďte pobejt!“o.s. Žadatel předfinancuje projekt z vlastních zdrojů Szif proplácí dotaci na základě předložených účtů, Výše dotace je uvedena ve fichi v % z ceny zakázky bez DPH

MAS „Přiďte pobejt!“o.s. Realizace projektu Doba realizace projektu-max.24 měsíců od data podpisu Dohody. (Pozor na závazek v projektu pro získání bodů za zkrácenou dobu realizace.) Způsobilé výdaje jsou realizovány následující formou: bezhotovostní platbou prostřednictvím vlastního bankovního účtu, hotovostní platbou do výše Kč, Výše způsobilých výdajů je vypočtena na základě: účetního dokladu vystaveného dodavatelem, sazby dle ceníku stavebních prací a materiálu RTS a.s.Brno, dle znaleckého posudku v případě nákupu nemovitostí.

MAS „Přiďte pobejt!“o.s Kancelář MAS: Zvědavá ulička čp.50, Jilemnice Konzultace: Úterý a středa od 9.00 hod do hod., nebo po telefonické dohodě i jiný den. Kontakt: Věra Nosková Petra Vanclová kancelář

MAS „Přiďte pobejt!“o.s Další semináře pro žadatele: Seminář Zadávání zakázek dle pravidel SZIF- ŘíjenSeminář pro zpracování žádosti o dotaci