Síť podpory nadání – propagace a společné projekty Vojtěch Tutr NIDV.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ECVET v Programu celoživotního učení
Advertisements

20. května 2009 Prague Gate, Praha – Chodov II. konference Českého institutu manažerů informační bezpečnosti.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Priorita č. 3 Aktivní zapojení výzkumné a vývojové základny do rozvoje podnikání.
AKVŠ – profesionalita – spolupráce Marta Machytková předsedkyně VV.
SCIENTIX - online komunita pro vzdělávání v oblasti STEM The work presented in this document is supported by the European Commission’s FP7 programme –
Elektronické služby v znalostnej spoločnosti, , Zvolen Koordinace a spolupráce – úloha Asociace knihoven vysokých škol ČR Barbora Ramajzlová.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Budování kapacity NNO Globální grant Operační program Rozvoj lidských zdrojů.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
Role škol v kariérovém poradenství z pohledu programu Euroguidance
IVIG Praha, Odborná pomoc veřejných knihoven informačním a studijním centrům škol.
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Práce s nadanými Vojtěch Tutr Talentcentrum NIDV.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Informace o přípravě Integrovaného operačního programu  Ministerstvo kultury  Ministerstvo informatiky Vít Richter Národní knihovna ČR
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
110 let služby české historické obci Projekt Bibliografie dějin Českých zemí Věra Hanelová INFORUM ročník mezinárodní konference o profesionálních.
WEBOVÝ PORTÁL ŽIVOT ONLINE.CZ. OBSAH Komu je portál určen Spolupráce Obsah portálu Návrh grafické podoby Účel.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
21 dobrých důvodů pro dobré knihovny – Příspěvek Goethe-Institutu k odbornému dialogu a k výměně mezi knihovníky ve Střední a Východní Evropě a v Pobaltí.
Celkový záměr Podpora a propagace informačního systému pro mládež (ISM) − vytvořit systém podporující trvale udržitelný rozvoj zájmového a neformálního.
Informační kulturní portál
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Aktivity Centra EUROGUIDANCE Jitka Morčušová, Alice Müllerová Centrum Euroguidance Praha,
ETWINNING & COMENIUS PROJEKTY SPOLUPRÁCE NA DÁLKU.
Knihovny v pavučině spolupráce, Jindřichův Hradec Barbora Ramajzlová Asociace knihoven vysokých škol ČR - kroky ke.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Projekt ERNIE Moravská zemská knihovna Mgr. Jan Lidmila.
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
PRACOVNÍ SKUPINA VZDĚLÁVÁNÍ A ZAMĚSTNANOST 11. září 2015.
Workshop – KAP Pk Návrh Šablon pro SŠ a VOŠ Pardubice, 29. srpna 2016.
Síť podpory nadání. Poslání Sítě Vytvářet prostředí pro systematickou péči o nadané žáky a studenty prostřednictvím sdílení informací a příkladů dobré.
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
SETKÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU MAP vzdělávání ORP ŠUMPERK Mgr. Ivana Hanáková, Mgr. Martin Kuchtík.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Prioritní osa 2 Výzva 2.3 Lidské zdroje ve Výzkumu a vývoji Mgr. Filip Týc Odbor programů výzkumu.
PROGRAM Uvítání Představení konceptu Sítě včetně východisek – Rámec projektu PERUN – Zkušenosti ze zahraničí – Představení návrhu Sítě – Konkrétní možnosti:
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
5 POTŘEBNÝCH SOUČÁSTÍ místní Agendy 21
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Individuální projekt OP VVV
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Bohemia EU Planners, s.r.o. PhDr. Vendulka Raymová
Společné setkání „minitýmů“
PODPORA TECHNICKÝCH A PŘÍRODOVĚDNÝCH OBORŮ
Jak na akční plán?.
Lidé, procesy, partnerství
Cíle, vize a obsah projektu PPUČ
První tisková konference ministra Josefa Dobeše
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Statutární město Ostrava
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Vítejte na třetí místní konferenci
Informace o projektu IKAP
Systém podpory profesního rozvoje učitelů a ředitelů (SYPO)
Složení centra. Složení centra Cíl: síť - spolupráce Proškolení pedagogů pro práci s nadanými Identifikace. Tvorba struktury práce s nadanými na škole.
Lidé, procesy, partnerství
PS Vzdělávání NS MAS ČR pro IPo MAP
Transkript prezentace:

Síť podpory nadání – propagace a společné projekty Vojtěch Tutr NIDV

SIPON hlavní činosti: 1. sdílení informací v Síti i mimo ni 2. sdílení zdrojů personálních, materiálních a případně finančních 3. zlepšování kvality a kapacity činnosti členů 4. vytváření vlastních projektů na podporu jednotlivých aktivit i systémových řešení

Společný informační systém Předpoklad fungování SIPON - veřejný – Talentovaní.cz - interní - jak funguje: * nastavení zasílání novinek * fóra – diskuze k tématům * knihovna – úložiště dokumentů * burza – výměna a sdílení informací a zdrojů

Přepínání mezi weby

Nastavení účtu

Notifikace

Vložení zprávy, článku

Text a nadpis

Kategorizace

Zlepšování kvality a kapacity Možnosti: stáže – vzájemné, jiné, mimo čr (viz Maďarsko) vzdělávání a audit dobrovolnictví

Propagace Tisková konference k založení ( ) – podněty: – Založení databanky pro média – reprezentativní práce „klientů“ a úspěchy Talentcenter, – nápady na práci s médii – zapojení dětí z kroužků, školních projektů, atd., – spravování svých profilů a aktualit na veřejném webu Talentovaní.cz členy Talentcenter, – popularizace webu Talentovaní.cz a SIPON

Společné projekty co jsme schopni připravit za témata? do jakých grantových schémat se přihlásit? Návrhy od nás: – regionální sítě – mezinárodní expedice – Erasmus +, mezinárodní spolupráce pro inovaci a dobrou praxi