9/28/20161 ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY FINANCOVÁNÍ ČINNOSTI Plenární zasedání České technologické platformy pro potraviny Praha, duben.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA 2004 PRVNÍ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 18. KVĚTNA.
Advertisements

Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
2.komunitní plán sociálních a navazujících služeb v Zábřehu na období
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Pilotní counterfactual impact evaluation OP LZZ, oblast podpory 1.1 Data pro evaluaci
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
1 „Zájmy České republiky a přijetí společné měny“ Stav příprav v jednotlivých sektorech a úkoly pro další období Vladislav Flek vedoucí Organizačního výboru.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů 1 OPERAČNÍ PROGRAM ROZVOJ LIDSKÝCH ZDROJŮ MPSV - Odbor řízení pomoci z ESF Konference k ESF – Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Akční plán pro Evropu a resortní koncepce výzkumu a vývoje – návrh opatření v kompetenci jednotlivých resortů.
1 VALNÁ HROMADA AVOŠ 20. dubna NÁVRH USNESENÍ VALNÉ HROMADY AVOŠ VH schvaluje zprávu o činnosti za rok VH schvaluje zprávu dozorčí rady.
Potravinová bezpečnost a soběstačnost Co změní novela zákona o potravinách? Žofínské fórum Marian Jurečka ministr zemědělství 16. října 2014.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Technologické platformy a dopravní výzkum
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Úvodní slovo předsedy MV OPPI Vystoupení zástupce DG Regio Informace ŘO o plnění úkolů z minulého jednání výboru Informace o aktuálním stavu OPPI Informace.
Michal Pazour MPO © 2007 Ministerstvo průmyslu a obchodu Spolupráce vysokých škol & podnikatelského sektoru (VŠB-TU Ostrava, )
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Třetí role vysokých škol - spolupráce s průmyslem a soukromým sektorem 10. zasedání předsednictva Rady VŠ 22. března 2007 V. Kebo, B. Tremlová.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Brno 3. června 2010 Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ Co je Technologická platforma (TP)? V evropském hospodářském prostoru vznikají.
Ing. Jaroslav Vašátko Aktivity VUZ v projektu POSTA Přenos znalostí a zkušeností z aktivit projektu POSTA Pardubice,
RPS/CSF Komunikační akční plán RPS Plán aktivit na rok 2007.
Průhonice, 7.dubna Technologická platforma „Vozidla pro udržitelnou mobilitu „Vozidla pro udržitelnou mobilitu (stručná informace o současném stavu.
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
TISKOVÁ KONFERENCE TISKOVÁ KONFERENCE Čerpání z programů Evropského sociálního fondu v roce 2007 Praha, RNDr. Petr Nečas.
AutoSAP v období AutoSAP v období Co se nám podařilo 2.Kde je nutné pokračovat, zintenzivnit aktivity 3.Priority AutoSAP předpokládané.
Transformuje Kraj nebo kraj ?
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu TP „Vozidla pro udržitelnou mobilitu“ (stručná informace) Ing. Vladimír Volák, člen Představenstva.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Operační program ESPON 2013 Informační den Program ESPON 2013 Projektová partneři Mgr. Milada Hroňková Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 21. února 2011.
Luděk Janík Budoucnost HYTEP. Historie HYTEP 2006 červen: MPO iniciovalo vznik H 2 platformy prosinec: Založení platformy (ČVUT FS, MEGA, ÚJV,
Specifická pravidla VÝZVA Č. 6 IROP – REŽIJNÍ VÝDAJE MAS Mgr. Helena Kosová , Jince.
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
Role MŠMT a Národní rady pro kvalifikace v procesu tvorby, posuzování a schvalování NSK Monika Pokorná.
Systém sociálních služeb a sociální práce - stávající stav a návrhy změn Seminář APSS ČR, 15. – , Chotoviny Mgr. David Pospíšil ředitel Odboru.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) 10. dubna 2013 Ing. Michaela Stříbrná vedoucí odd.finan.nepř.nákladů
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
EUROREGION ELBE/LABE 1 Společný Fond malých projektů v EUROREGIONU ELBE/LABE
1 Aktivity MŠMT v oblasti primární prevence rizikového chování dětí a mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem. FINANČNÍ GRAMOTNOST ZADLUŽOVÁNÍ RODIN Spolek pro obnovu venkova Senát Parlamentu.
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Financování a účetnictví základních škol
Místní akční plán vzdělávání MAP rozvoje vzdělávání na území Prahy 8
5. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ února 2017.
Elektronický obchod z pohledu České republiky
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Společenská odpovědnost v rámci Národní politiky kvality
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
Závěrečná konference projektu
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
4. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Český Těšín, reg. č. CZ /0.0./0.0/15_005/ prosinec.
ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY ZMĚNY A NÁVRHY
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
GENDER FOCAL POINT.
Transkript prezentace:

9/28/20161 ČESKÁ TECHNOLOGICKÁ PLATFORMA PRO POTRAVINY FINANCOVÁNÍ ČINNOSTI Plenární zasedání České technologické platformy pro potraviny Praha, duben 2008 Miroslav Koberna

2 ZDROJE PRO FINANCOVÁNÍ NEPŘÍMÉ EVROPSKÉ PROJEKTY V RÁMCI 6. A 7. RÁMCOVÉHO PROGRAMU (TRUEFOOD) - PODPORA SEMINÁŘŮ A ŠKOLENÍ - PODPORA TVORBY A DISTRIBUCE MATERIÁLŮ - PODPORA CESTOVNÍCH NÁKLADŮ VLASTNÍ ZDROJE PK ČR ZDROJE ČLENŮ ČTP - VEDOUCÍ PRIORIT - ČLENOVÉ PRACOVNÍCH SKUPIN

3 ZDROJE PRO FINANCOVÁNÍ PŘÍMÉ DOTAČNÍ PROGRAM 10E MZe – PODPORA ČESKÉ TECHNOLOGICKÉ PLATFORMY PRO POTRAVINY PODPORA ČTP TÝKAJÍCÍ SE ADMINISTRATIVNÍCH, KOORDINAČNÍCH, INFORMAČNÍCH A PUBLIKAČNÍCH AKTIVIT - MZDOVÉ NÁKLADY - PROVOZNÍ A CESTOVNÍ NÁKLADY - NÁKLADY SPOJENÉ S INFORMAČNÍMI, PROPAGAČNÍMI, PUBLIKAČNÍMI A VZDĚLÁVACÍMI ČINNOSTMI - NÁKLADY NA JEDNÁNÍ ORGÁNŮ ČTP

4 ZDROJE PRO FINANCOVÁNÍ PŘÍMÉ OPERAČNÍ PROGRAM OPPI MPO – OPATŘENÍ SPOLUPRÁCE PODPORA TÝKAJÍCÍ SE KLASTRŮ A TECHNOLOGICKÝCH PLATFOREM PODPORA MAX.DO VÝŠE 75%, VYLOUČENÉ SEKTORY V NAŠEM PŘÍPADĚ VYLOUČENY PODNIKY SPADAJÍCÍ POD ANNEX I

5 ZDROJE PRO FINANCOVÁNÍ PŘÍMÉ OPERAČNÍ PROGRAM LZZ MPSV – OPATŘENÍ ADAPTABILITA VZDĚLÁVACÍ PROJEKTY

6 ZDROJE PRO FINANCOVÁNÍ PŘÍMÉ EVROPSKÉ PROJEKTY V RÁMCI 7.RÁMCOVÉHO PROGRAMU, PŘÍMÉ ZAPOJENÍ ČTP - PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA ANALÝZY A VZDĚLÁVÁNÍ - ÚČAST VE VÝZKUMNÝCH PROJEKTECH

7 ZMĚNY STANOV ČTP SOUVISEJÍCÍ S FINANCOVÁNÍM ZMĚNA U PRÁVNÍCH POMĚRŮ, VAZBA NA STANOVY PK ČR ZMĚNY V PŘEDMĚTU ČINNOSTI SOUVISEJÍCÍ SE SCHVALOVÁNÍM PODPORY ÚHOS (VYPUŠTĚNÍ AKTIVIT NAVOZUJÍCÍCH ASOCIACE S PRŮMYSLOVOU PODPOROU) ORGÁNY ČTP, VAZBA NA STANOVY PK ČR ZMĚNA NÁZVU DOHLÍŽECÍHO VÝBORU NA PORADNÍ SKUPINU STANOVENÍ ODPOVĚDNOSTI ZA SPRÁVU MAJETKU

8 ZMĚNY STANOV ČTP SOUVISEJÍCÍ S FINANCOVÁNÍM TP JE KOORDINOVÁNA A ADMINISTROVÁNA POTRAVINÁŘSKOU KOMOROU ČR, KTERÁ ROVNĚŽ PLNĚ ZODPOVÍDÁ ZA SPRÁVU FINANČNÍCH PROSTŘEDKŮ ČTP - PROSTŘEDKY JSOU VEDENY NA ZVLÁŠTNÍM ÚČTU - S OHLEDEM NA SKUTEČNOST, ŽE JSOU SOUČÁSTÍ FINANČNÍHO PLÁNU PK ĆR, JE ROZPOČET ČTP SCHVALOVÁN PŘEDSTAVENSTVEM PK ĆR - FINANČNÍ PLÁN ĆTP SCHVALUJE PO OBSAHOVÉ STRÁNCE PLENÁRNÍ ZASEDÁNÍ ČTP

9 FINANCOVÁNÍ ROKU 2008 V ROCE 2008 SE PŘEDPOKLÁDÁ ZPRACOVÁNÍ PRVNÍHO FINANČNÍHO PLÁNU ĆTP

10 DĚKUJI ZA POZORNOST