Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pilotní counterfactual impact evaluation OP LZZ, oblast podpory 1.1 Data pro evaluaci 6. 6. 2011.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pilotní counterfactual impact evaluation OP LZZ, oblast podpory 1.1 Data pro evaluaci 6. 6. 2011."— Transkript prezentace:

1 Pilotní counterfactual impact evaluation OP LZZ, oblast podpory 1.1 Data pro evaluaci 6. 6. 2011

2 Zkoumané výzvy OP LZZ Vzdělávejte se! Školení je šance Úvaha i o dalších výzvách – obtížně propojitelné, aby data vystihovala stejnou skutečnost.

3 Kvalita dat Kvalita dat je základním předpokladem metody Snaha o minimalizaci subjektivity, tj. data, která firmy oficiálně vykazují Zdrojem jsou například informace z obchodního rejstříku, apod.

4 Způsob sběru dat Data od MPSV ČR (výzva Vzdělávejte se!); Monit 7+ Obchodní rejstřík a databáze Data z ČSÚ Data přímo od firem (v případě, kdy nenalezneme snazší způsob) -Přímé dotazování firem -Svaz průmyslu a dopravy, Hospodářská komora (vedena jednání)

5 Zkoumané proměnné MPSV ČR: Typ vzdělávání, finanční podpora, časové umístnění vzdělávání, počty účastníků Obch. rejstřík: Základní informace z rozvah firem Dotazování u firem: výše prostředků na vzdělávání, fluktuace pracovníků (to, co firmy sledují, ale nevykazují úřadům)


Stáhnout ppt "Pilotní counterfactual impact evaluation OP LZZ, oblast podpory 1.1 Data pro evaluaci 6. 6. 2011."

Podobné prezentace


Reklamy Google