Nechcete nikoho ochu­dit o svá moudra, názory a famózní řeč? PRESENT.ME.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslování stran až od určité strany a určitého čísla - krok po kroku
Advertisements

Jak na hromadnou korespondenci
Picasa úprava a publikování fotografií
Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
Využití cloudových služeb ve školství
L 04 – Záhlaví / Zápatí § Pojem Záhlaví – Zápatí
Cvičení 1 Data pro experimentální práci
2009 Webové stránky Základy tvorby webu. V roce 2009 vytvořil Martin Horák.
NAŠE DOSAVADNÍ ZKUŠENOSTI S PŘEDMĚTEM NOVÉ METODY VZDĚLÁVÁNÍ.
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
Jméno autora: Mgr. Zdeněk Chalupský Datum vytvoření:
Tutorial Zobrazení článku na EBSCOhost rozhraní
NEON TV Televizní studio UTB
Virtuální lektor? Miroslava Dvořáková Jiří Votava.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 2 Ověřeno ve výuce:
© 2008 IBM Corporation Webov á ře š en í Petr Kunc Tom áš V á vra
Týmová spolupráce s využitím Google Code
VY_32_INOVACE_4.2.IVT4N,1,2.18/Če Gymn á zium, Český Tě ší n, př í spěvkov á organizace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je.
Představujeme službu Samepage
PIVOT STICKFIGURE ANIMATOR. Licence: freeware Poslední verze: Lokalizace: česká (pro všechny verze) Velikost po rozbalení z archivu: 1,6 MB.
Lukáš Havlíček.  Vimeo je internetová stránka založená filmaři pro sdílení převážně uměleckých videí. Uživatelé zde mohou nahrávat, sdílet a sledovat.
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Poznámkový blok a WWW Mgr. Lenka Švancarová. Poznámkový blok a WWW Spustíme si Poznámkový blok.  Soubor-Uložit jako Uložit jako typ – Všechny soubory.
Postup pro podávání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011.
Opakování učiva pro 8. ročník
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Základy syntaxe jazyka PHP PHP JE TECHNOLOGIE BĚŽÍCÍ NA SERVERU. PHP JE TECHNOLOGIE BĚŽÍCÍ NA SERVERU. Typický PHP skript obsahuje: Typický PHP skript.
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
Webnode Webové stránky zdarma
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Tvorba videoserveru Zdeněk Špulák. Obsah co je to videoserver cíle projektu použité technologie a programy použité kodeky splnění cílů závěr.
Docs.google Barbora Janečková 3MA381. Osnova Docs.google - obecně Funkce Využití pro týmovou spolupráci Další produkty společnosti Google.
Disk Google. Google disk umožní uložení až 15 GB souborů zdarma, přístup k nim odkudkoliv, a spolupracovat s ostatními soubory můžeme na disk nahrát 0tevře.
Zálohování fotografií
Vzdálená správa Tomáš Kalný.
IVANA BRABCOVÁ Jak na WEB … NODE.
Google Online kancelář: Krátké seznámení s kancelářským online balíkem. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
1 Co je YouTube?  Veřejně dostupné úložiště digitálních videozáznamů  Nabízí přehledné vyhledávání, třídění a sdílení  Zcela zdarma.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Verze 22 systému Aleph školení klienta 1. Struktura systému Typy bází: Bibliografická – obsahuje bibliografické záznamy – KNA01 ostrá báze Administrativní.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
Mechatronika Portál. P ortál M echatronika Redakční systém Základní funkce: tvorba, modifikace a publikace dokumentů (článků) zpravidla prostřednictvím.
Využití citačních databází při psaní odborného textu.
Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Picasa Číslo DUM: III/2/VT/2/2/37 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
-umožňuje sílení fotografií a videí. -volně dostupná aplikace pro platformu: iOS (Apple), Android a Windows Phone 8 - Vytvořili ho Kevin Systrom a Mike.
Time mng. a osobní efektivita Lektor: Mgr. Stanislav Loskot, MBA 12. června 2015.
Jan Mánek. O čem budu povídat? Digitální fotografie – Google PICASA Slideshow z fotografií Bubliny v obrázcích Prezentace na internetu Dokumenty na internetu.
Internet (služby Internetu, WWW) Služby Internetu WWW (World Wide Web) – dnes nejrozšířenější služba; spoustě lidí splývá s Internetem jako takovým WWW.
Postup pro podání přihlášky do výběrového řízení o dotace z rozpočtu SMO na rok 2011 Oblast školství.
Novinky ve verzi 5.8. Confluence 5.7 – nové zkušenosti se soubory, které podporují téměř všechny fáze cyklu spolupráce (nahrávání, komentáře, editace,
Jakub Dražan, Václav Dobeš, Petr de Gier, Veronika Černohorská Zadavatel: Ondřej Macek.
MOODLY KATEDRY ASIJSKÝCH STUDIÍ FF UP MGR. KATEŘINA SZOKALOVÁ ING. MILOSLAV KONOPÍK, PH.D.
ICT pro 1. stupeň Vytvořil: Tomáš Kováč. Práce s vyhledávačem Google Jak vyhledat přesné informace. -vyhledat dané heslo -ikona nastavení.
Efektivní komunikace – cesta k úspěchu Modul II - Komunikace
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Redakční systém Číslo DUM: III/2/VT/2/2/40 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika.
Číslování stran až od určité strany a určitého čísla - krok po kroku
VY_32_INOVACE_
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Školení IS - 7 Rozvrh, Záložky.
TVORBA VIDEA Pinnacle Studio Michal Přidálek 3ma
Opakování učiva pro 8. ročník
Tvorba webových stránek na google – Sites (5.)
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
Opakování učiva pro 8. ročník
Transkript prezentace:

Nechcete nikoho ochu­dit o svá moudra, názory a famózní řeč? PRESENT.ME

O CO VLASTNĚ JDE ? online úložiště pre­zen­tací a videí možnost nahranou pre­zen­taci obo­ha­tit o vlastní videokomentář základní verze zdarma, nutná registrace Poskytne vám místo, kam můžete nahrát svoji pre­zen­taci včetně komen­táře tak, aby již nebyla vyloženě nutná vaše pří­tom­nost při jejím prohlížení.

NA CO JEJ POUŽÍVÁME ? online nástroj zdarma, jež slouží ke sdí­lení pre­zen­tací, které je možno obo­ ha­tit o vlastní videoko­men­tář.

JAK S NÍM PRACOVAT ? 1. V prvním kroku si zvo­líte, zda budete nahrávat pouze samotnou pre­zen­ taci nebo pre­zen­taci, kte­rou máte v plánu obo­ha­tit o video nebo audio komen­tář, který v násle­du­jí­cím kroku nahrajete.

2. Nejprve velmi snadno nahrajete již hotovou pre­zen­taci (podpo­rované for­ máty nahrávaných pre­zen­tací jsou PPT, PPTX, PDF nebo Google Docs).

3. Po nahrání pre­zen­tace můžete začít s nahráváním komen­táře. K tomu je nutné mít funkční webka­meru a/ ​ nebo mik­rofon. Vše pro­bíhá přímo v pro­ hlížeči, takže není nutné coko­liv instalovat.

4.Jakmile jste s výsledkem spoko­jení, uložíte nahrávku a v posledním kroku pre­zen­taci pojmenujete, při­dáte tagy, popis, zařa­díte ji do některé z mnoha předpři­pra­vených katego­rií

5. Nastavíte licenční pod­mínky a určíte, zda je pre­zen­tace sou­kromá či veřejná. Poté už vás nic nebude zdržovat a můžete výsle­dek své práce sdí­let nebo pomocí jedno­duchého kódu vklá­dat do webových stránek.

KDE JEJ VYUŽÍVÁME? Ve školách V zaměstnání