Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PIVOT STICKFIGURE ANIMATOR. Licence: freeware Poslední verze: 4.030 Lokalizace: česká (pro všechny verze) Velikost po rozbalení z archivu: 1,6 MB.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PIVOT STICKFIGURE ANIMATOR. Licence: freeware Poslední verze: 4.030 Lokalizace: česká (pro všechny verze) Velikost po rozbalení z archivu: 1,6 MB."— Transkript prezentace:

1 PIVOT STICKFIGURE ANIMATOR

2 Licence: freeware Poslední verze: 4.030 Lokalizace: česká (pro všechny verze) Velikost po rozbalení z archivu: 1,6 MB

3 Jednoduchost práce v programu spočívá právě v jednoduchém principu. Ovládání je intuitivní, přehledné a jednoduché.

4 Pracovní rozhraní obsahuje několik tlačítek (spustit, zastavit, regulace rychlosti přechodu snímků, přidání figurky, otočit, vymazat, tlačítko pro záznam obrázku apod.), pracovní plochu a klasické rozhraní horní lišty (nahrát, vložit, uložit jako apod.). PRACOVNÍ ROZHRANÍ

5 Práce v programu vyžaduje trpělivost a tak i přez jednoduchost nemusí vyhovovat každémů. Tvoření animace probíhá tak, že se po malých kouscích pohybuje s figurkou (a jejími částmi) a po každém pohybu se ručně zaznamená pozice figurky. Zaznamenané pozice se automaticky skládají za sebe a lze si animaci prohlédnout v jakékoliv fázi vývoje. A tím pádem vytvoření nějaké lepší animace vyžaduje pečlivost, trpělivost a hodně času. Na konci poté můžete dosáhnout skvělého výsledku.

6 Vše k animátoru Pivot naleznete na stránskách pivot.ic.cz. Naleznete zde všechny verze animátoru (v CZ), download různých dodatků, animace dalších lidí a jiné zajímavosti.


Stáhnout ppt "PIVOT STICKFIGURE ANIMATOR. Licence: freeware Poslední verze: 4.030 Lokalizace: česká (pro všechny verze) Velikost po rozbalení z archivu: 1,6 MB."

Podobné prezentace


Reklamy Google