Proces AREÁL. Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka aktivit pro mateřské školy Mezinárodní environmentální vzdělávací, poradenské a informační středisko ochrany vod Vodňany Nabídka služeb:
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „VELKÁ HORNÍ MÍSTNOST“ (Lk 22,12)
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Rekonstrukce velkého sálu - JUPITER club, s.r.o.
Rekonstrukce historického areálu FF MU
Rekonstrukce Domku sv. Rodiny „Průběžná zpráva“. O ČEM BUDEME MLUVIT  Rekonstrukce Domku – proč?  Průběh projektu rekonstrukce – horní místnost  Klubovna.
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Stavební úpravy fary a vytvoření otevřeného depozita starých liturgických předmětů Pavel Lazárek – administrátor farnosti Olešnice na Moravě.
Nové VÍTKOVICE Ing. Jan Světlík Předseda představenstva a generální ředitel VÍTKOVICE, a.s. MACHINERY GROUP Seminář Ostrava,
REKONSTRUKCE A ÚPRAVY DOMU. Pastorační dům Velehrad byl postaven v roce 1936 jako kasárna pro celníky. V roce 1968 jej zakoupil kardinál Josef Beran pro.
Studie proveditelnosti datového skladu KrÚ Vysočina - zhodnocení
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Expozice muzea v památkově chráněném objektu čp. 1.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Pět let existence Zvukové knihovny v KPBO Knihovna Petra Bezruče v Opavě.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
PRÁVNICKÁ FAKULTA Děkanát PrF, Veveří 70, Brno Hlavní vstup
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská IPRM Liberec – Atraktivní a kvalitní život v Liberci.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
LIGA LESNÍ MOUDROSTI THE WOODCRAFT LEAGUE
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Knihovna Karla Dvořáčka ve Vyškově
Půda nebo podkroví Dříve nebyl častý požadavek na využití prostor pod střechou Proto zůstala půda bez provozu, nebylo nutno řešit omezení konstrukce krovu.
Střední škola umělecká a řemeslná PROJEKT EVA. 10 oblastí hodnocení: 1.Cíle a jejich dosahování, ŠVP, základní dokumenty 2.Vnitřní pravidla života ve.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
STUŽKONOSKAIII - areál asistenční péče Zadání DP 2005.
Květen 2004Architektura knihoven1 Moravská zemská knihovna v Brně.
STUŽKONOSKA-II- pyramida areál asistenční péče Zadání DP 2005.
Odbor projektové podpory – Univerzitní centrum Telč.
STUŽKONOSKA 1- internát areál asistenční péče Zadání DP 2005.
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
Studentský projekt Gymnázium Roudnice nad Labem Nenechme to spadnout…
ARCHITEKTONICKÁ STUDIE SPORTOVNÍHO CENTRA
Rekonstrukce historického areálu FF MU Druhá etapa 2013 –
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV ERDF výzva pro vysoké školy Ing. Martin Hajnala Praha, duben 2016.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt spolupráce v Programu rozvoje venkova, osa IV. LEADER VENKOVSKÉ.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
Řešení „psí“ problematiky v Českých Budějovicích CpKP jižní Čechy
Umístění Věznice Nové Sedlo V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů 2009.
Ministerstvo práce a sociálních věcí, Na Poříčním právu 1, Praha 2 Transformace a deinstitucionalizace Karel Vít Konference.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Domov pro osoby se zdravotním postižením ZBOROVICE
Informace o výzvě pro školy
Management projektu Fakulta sportovních studií MU Brno 2013 Ing
Společné setkání „minitýmů“
Územní studie silnice II/416 Žatčany – Slavkov u Brna
Prezentace projektů, KD U Boudů
UK FTVS - Výstavba první a druhé etapy sportovního kampusu Veleslavín
Revitalizace a zatraktivnění pevnosti Dobrošov „Kulturní dědictví ze strukturálních fondů“ , Sázava.
Název: ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA Vypracovala: Olga Merendová - VB 304
Pedagogická knihovna J. A. Komenského
Ateliérová tvorba I VB301 Petr MACURA.
„Sportovní areál U Cementárny“ - II. etapa
Ateliérová tvorba I. Název projektu : Dům s pečovatelskou službou
Administrativní budova
Velehrad - Centrum kulturního dialogu západní a východní Evropy
Projekt do Ateliérové tvorby I.
Vnitřní úprava a prostorové členění prodejny
Český dům Moskva Jiří Podhola.
Klíčové aktivity projektu
ZVVZ NEMOVITOSTI, s.r.o. člen skupiny ZVVZ GROUP Ruce podané ekologii.
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA
OPRAVA PLAVECKÉHO STADIONU
Transkript prezentace:

Proces AREÁL

Uskutečněné kroky Duben / květen 2015 dotazníky Jaké vidíme potřeby na prostory v salesiánském centru? Červen 2015 výběr 4 nosných témat na základě dohody faráře, ředitele komunity, ředitele střediska a provinciálního ekonoma (G4) Červenec / srpen 2015 pracovní skupiny za farnost, komunitu, středisko. Září 2015 rozhodnutí o změně. Únor 2016 zadání architektům.

4 témata k řešení 1.VÝRAZNĚ ZLEPŠIT PODMÍNKY VSTUPU DO AREÁLU A MINIMALIZOVAT BARIÉROVOST 2.OTEVŘÍT KOSTEL VEŘEJNOSTI A VYTVOŘIT MÍSTO SETKÁVÁNÍ S DUCHOVNÍMI SLUŽBAMI (FARNÍ “ORDINACE”) 3.NAVRHNOUT MÍSTA PRO SETKÁVÁNÍ, KTERÁ MOHOU SLOUŽIT VŠEM SKUPINÁM SALESIÁNSKÉHO CENTRA 4.ZLEPŠIT PROSTORY ORATOŘE (VNITŘNÍ/VENKOVNÍ) ABY CO NEJLÉPE VYHOVOVALY POŽADAVKŮM PRO PRÁCI S MLÁDEŽÍ A VYŘEŠIT PROBLEMATIKU PARKOVIŠTĚ

1. etapa vstup a farní ordinace o vstup do areálu SC umístěný v současném průjezdu fary a dnešního skladu provincie o vybudování sociálního zázemí pro veřejnost o přístup do boční kaple z budoucí recepce o oddělení boční kaple od kostela (var. roletovými mřížemi) o předělit farní kancelář příčkou a vytvořit tak oddělenou pracovnu a jednací místnost (farní ordinaci) o přístup do střediska zůstává přes patro kluboven

průjezd Možno zastavět, výklenek Nájezdová rampa Dále pokračuje podloubí < Patro kluboven Červeně jsou orámovány prostory, které vidíme jako vhodné k úpravě místo vrat pohyblivá mříž

2. etapa vstup a farní ordinace o zastavění farní terasy dalšími prostory (přístup do horního farního sálu, do farní knihovny apod., od případného výtahu) o výtah v prostoru přibližně, kde je dnes recepce (možnost budoucího využití i pro komerční oddělení budovy nad současnou provincií) o propojení recepce do sportovního areálu (při zrušení farního skladu přes stávající podloubí)

Místo setkávání PRVNÍ ETAPA jedna dvě židle u recepce a jinak stávající společenská místnost DRUHÁ ETAPA využití stávajícího patra provincie pro místo setkávání NEBO zateplit stávající průjezd, okna místo luxferů a využití WC na konci průjezdu jako sociální zázemí pro recepci

Oratoř První etapa o rekonstrukce vnitřních prostor oratoře Další řešení o otočení skateparku a přemístění parkoviště hned za vjezd do areálu o udělání parkoviště na travnatém pásu vedle hřiště o Zvážit vybudování venkovního zázemí hřiště (šatna)

Co dál? Zpracování studie do května 2016 Připomínkování Hledání prostředků Realizace – nejdříve léto 2017