Chuchelský háj. poloha Chuchelský háj je jedním z posledních listnatých hájů, které se dochovaly na území města Prahy. Chuchelský háj je jedním z posledních.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „PROSTŘEDÍ,VE KTERÉM ŽIJEME“
Advertisements

VY_32_INOVACE_ 10_ Rozmanitost přírody Procházka lesem (SADA ČÍSLO 2)
NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Symbióza některých hřibovitých hub s kořeny vyšších rostlin
Družstvo KRYCHLE. Cesta Naše cesta vedla do Modřanské rokle. Ovšem dostat se tam, byl pro nás nelehký úkol. Najít vchod do rokle nebylo tak jednoduché,
Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
LES – LESNÍ PATRA Patro mechové Patro bylinné
Živočichové lesů Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.24
Podstatná jména Rod podstatných jmen ROD podstatných jmen R od podstatných jmen určujeme pomocí ukazovacích zájmen v jednotném čísle. Ten – dům, strom,
NÁVŠTĚVA ZŠ STOŽEC A HAIDMÜHLE
Téma.10.Příroda a já.  Přírodu si představují,že všechny rostliny kvetou, zvířata se v přírodě množí.Stromy rostou. A já jsem rád, že máme lesy, že nám.
Jarní prázdniny ve školní družině
ROZMANITOST PŘÍRODY V EVROPĚ
Příroda Benešovska.
Zuzana Davidková Opava, 2010
V okolí rybníku se nachází spousta zajímavých živočichů Jako například: labutě,divoké kachny,srny,ptáci, žáby,brouci,hlemýždi a jiní.
TAJGA Pás jehličnatých lesů.
Lesy mírného pásu Listnaté (J) Smíšené Jehličnaté (S)
LISTNATÉ LESY MÍRNÉHO PÁSU
LESNÍ PATRA.
DRUHY VĚT OZNAMOVACÍ ROZKAZOVACÍ TÁZACÍ PŘACÍ.
Mgr. Lubomír Šára: Přírodní společenství
Patrik Chvátal & Jana Řehořová
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
37.1 Kraj Praha – poznáš jeho dominanty?
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Povrch-Příroda-Rostliny
OCHRANA PŘÍRODY NA ÚZEMÍ HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Rybník Řežabinec. Na území národní přírodní rezervace Řežabinec a Řežabinecké tůně je na ploše 110,7 ha chráněn rozsáhlý komplex vodních, bažinných a.
Les-Lesní patra.
Návštěva Chuchelského háje Chuchelský háj je přírodní rezervace.
Současná biosféra. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Státy Střední Ameriky. Poloha  Střední Amerika je území mezi Mexikem a Kolumbii (7 nezávislých států)‏  Střední Amerika se rozléhá okolo Karibského.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.7 Využití krajiny Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
Chuchelský háj zpracovali-Šimon,Julie,Nikol,Štěpa a napsal Matyáš P.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Lesy a jejich význam Škola: SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná, příspěvková organizace Autor: Mgr. Lenka Hulejová VY_32_INOVACE_17_LESY A JEJICH VÝZNAM_HULEJOVÁ Člověk.
Název projektuZlepšení podmínek vzdělávání na základních školách Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ ŠablonaIII/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Přírodní společenstva v České republice Martin Chlumský Dis. 3. ročník BI-TV Pedagogická fakulta UK Kateřina Vaněčková PdF UK Praha Helena Jedličková.
Anotace Žáci se pomocí prezentace učí orientovat v ČR. Učí se poznávat, posuzovat a chránit krajinu, ve které žijí. Seznamují se krásami naší vlasti –
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Název školy: ZŠ a MŠ T. G. Masaryka Fulnek
Rozloha: 83km2 Založeno: 19. března 1976
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Název DUM: VY_32_INOVACE_XVI_1_16_Les
Krytosemenné lesní dřeviny.
17. LESY MÍRNÉHO PÁSU VY_32_INOVACE_11_Z4
Třídění živých organismů
Přírodní společenstva v České republice
Živé organizmy Součástí živé přírody jsou houby, rostliny, zvířata a lidí. Nazýváme je živé přírodniny nebo také živé organizmy.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Člověk a příroda
Národní park Vysoké Tatry
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a jeho svět, Přírodověda, Rozmanitost přírody, Rostliny v lese Autor:
Autor: Mgr. Radana Marelová
ZIMA II.E Domeček
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: VY_32_INOVACE_20_PRVOUKA_LÉTO.
Přírodní společenstva v České republice: LES
Prvouka pro 2. tř. Léto v lese III/2 12.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Motyčková Číslo
Les v průběhu roku Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
VY_32_INOVACE_04_Rozmanitost přírody-lesy v ČR
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Základní škola a Mateřská škola Libáň, okres Jičín
Podzim v lese a plody. Jehličnaté a listnaté stromy.
VY_32_Inovace_4.2.8 Využití krajiny
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
Živočichové v zimním lese
Transkript prezentace:

Chuchelský háj

poloha Chuchelský háj je jedním z posledních listnatých hájů, které se dochovaly na území města Prahy. Chuchelský háj je jedním z posledních listnatých hájů, které se dochovaly na území města Prahy. Nachází se mezi Velkou a Malou Chuchlí. Nachází se mezi Velkou a Malou Chuchlí.

doprava Jeli jsme autobusem 244 na zastávku Malá Chuchle. Potom jsme šli podchodem do lesa. Jeli jsme autobusem 244 na zastávku Malá Chuchle. Potom jsme šli podchodem do lesa.

kostelík Toto je kostelík svaté pany Marie, který se nachází v Malé Chuchli pod Chuchelským hájem. Toto je kostelík svaté pany Marie, který se nachází v Malé Chuchli pod Chuchelským hájem.

nabízí Chuchelský háj nabízí mini ZOO spoustu hřišť a zajímavostí o zvířatech a rostlinách. Chuchelský háj nabízí mini ZOO spoustu hřišť a zajímavostí o zvířatech a rostlinách. PS: Toto je jaterník, který jsme viděli v lese. PS: Toto je jaterník, který jsme viděli v lese.

houby

rostliny V Chuchelském háji roste mnoho rozmanitých druhů rostlin a živočichů. V Chuchelském háji roste mnoho rozmanitých druhů rostlin a živočichů. Nejrozšířenější strom v Chuchelském háji je dub zimní. Nejrozšířenější strom v Chuchelském háji je dub zimní.

živočichové V Chuchelské mini ZOO se nachází spousta druhů zvířat. V Chuchelské mini ZOO se nachází spousta druhů zvířat. Toto jsou daňci. Toto jsou daňci.

živočichové

lesní a luční hřiště

Chuchelské lesy

mapy

doporučení Chuchelský háj je zajímavé místo určené k lepšímu poznání rostlin a živočichů, kteří žijí v českých lesích. Můžeme všem vřele doporučit návštěvu Chuchelského háje. Chuchelský háj je zajímavé místo určené k lepšímu poznání rostlin a živočichů, kteří žijí v českých lesích. Můžeme všem vřele doporučit návštěvu Chuchelského háje.