Jsme Smiths Medical Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi v oblasti výroby zdravotnického materiálu za použití špičkového technologického zázemí a.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Společnost Parker spolupracuje se svými zákazníky na zvýšení jejich produktivity a zisku.
Advertisements

JÁDROVÉ A PERIFERNÍ OBLASTI
Mezinárodní integrace
Kolonizace v 19. a počátku 20. Století.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního onkologického centra FN Brno Projekt „Modernizace a obnova přístrojového vybavení komplexního.
Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne:
ZAHRANIČNÍ OBCHOD Lucka Vrzalová, OB.
Test – časová pásma A B 1.Kolik časových pásem pokrývá světadíl Jižní Amerika? a) 3 b) 4 c) 5 d) 6 2.Kolik časových.
Chemický průmysl.
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Společenské a hospodářské prostředí
Stupeň rozvoje států světa
* Prakticky se jedná o výrobu železa a oceli, výrobu barevných kovů, a jejich následné zpracování. * nejčastější výrobky : trubky, roury, ocel, kolejnice,
Zemědělství – živočišná výroba
NOKIA POHLEDY DVOU STOLETÍ. Společenský řád ve společnosti n Míra rozvoje a společenský řád –racionalita –iracionální základ n Soutěživost –individuální.
Společenské a hospodářské prostředí
 Naše poslání a hodnoty pomáhají lidem a firmám na celém světě, aby mohli plně rozvinout svůj potenciál. Považujeme jej za slib zákazníkům. Snažíme se.
Společenské a hospodářské prostředí
Jedna ze základních hospodářských činností člověka Není zcela ovlivnitelná člověkem ( závisí na přírodních podmínkách a sociálně-ekonomických podmínkách)
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Více služeb pro české exportéry © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Doc. Ing. Jan Vašák, CSc. Katedra rostlinné výroby ČZU v Praze 27. února 2006.
TELEMEDICÍNA Lukáš Přívozník.
Reintegrace žáků s chronickým onemocněním zpět do škol projekt TIMSIS Action Comenius 2.1 Action Comenius 2.1 Doba trvání projektu: 3 roky Doba trvání.
Ing. Jaromír BERÁNEK MAKROEKONOMICKÉ SOUVISLOSTI V CESTOVNÍM RUCHU.
Jazyky.
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
ŘETĚZY VAMBERK.
STUPEŇ ROZVOJE STÁTŮ SVĚTA
Letní dovolená Zpracovaly: Sabina Plevová, Barbora Dvořáková.
Ročník:3. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět :Nauka o nápojích Tematický okruh: Světové vinařství Téma: Vinařství.
Ing. Stanislav Sýkora personální ředitel
EU OPVK – III/2 – A3 – 7/22 – Rak Petr Předmět Zeměpis, 8.ročník ZŠP. Vytvořeno 2011/2012.
Page 1 Energetická závislost EU - Možná řešení - Daniela Štoková.
Léková politika v České republice Mgr. Filip Vrubel odbor farmacie
MIGRACE.
Dětský (tak trochu jiný) diabetes Zdeněk Šumník Pediatrická klinika UK 2. LF a FN v Motole, Praha.
1 HR ve věku změn: výzvy trhu práce a Průmysl 4.0 Bohdan Wojnar, člen představenstva ŠKODA AUTO
Biologická léčba doc. MUDr. Martin Vališ, PhD.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Diana Jančářová NÁZEV:Poloha a územní rozloha států TÉMATICKÝ CELEK:Společenské.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Diana Jančářová NÁZEV:Zemědělství TÉMATICKÝ CELEK: Společenské.
Nerovné odměňování žen a mužů – příčiny a současná situace v ČR Mgr. Veronika Šprincová.
ČŠBH – HERITAGE SCHOOLS JEJICH PŘÍNOS, ÚSKALÍ JEJICH EXISTENCE KONFERENCE HERITAGE SCHOOLS AND DIASPORA SENÁT PČR, PRAHA TÝDEN ČEŠTINY VE SVĚTE,
Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření Listopad 2011 Ročník9. Vzdělávacíoblastobor tematický okruh Člověk a příroda Zeměpis Hospodářský potenciál.
ČÍSLO PROJEKTU: 1.4 OPVK AUTOR: Mgr. Jana Neugebauerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_12_SVĚTOVÉ JAZYKY A NÁBOŽENSTVÍ ROČNÍK: 8. ročník ZŠ VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Člověk.
Nové oděvní materiály Další možnosti vývoje materiálů.
Soudobý svět Milena Tichá Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Milena Tichá. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
 1. Jak se do češtiny přeloží zkratky HIV, AIDS?  HIV – virus lidské imunitní nedostatečnosti  AIDS – syndrom získaného imunodeficitu  2. Kdy a kde.
MINISTERSTVO OBRANY ČR. Sekce průmyslové spolupráce a řízení organizací  Praha,
Práva Pacientů Tato práva jsou prohlášená za platná dnem 25. února 1992 Schválila Centrální etická komise Ministerstva zdravotnictví České Republiky.
Představení Doteco June 2016 COR EN. Náš cíl Soustředíme se na : - ; - Soustředíme se na : - průmysl pro vytlačování plastů; - řídící systémy.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Cestovní ruch I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Soudobý svět Ekonomický pohled
Cesta ke zvýšení kvality a bezpečnosti zdravotnického zařízení
Speciální technologie 3. ročník - kuchař
SVĚTOVÁ NALEZIŠTĚ NEROSTNÝCH SUROVIN
MEZINÁRODNÍ OBCHOD 2016 východiska; komparace svět - ČR
Youtube (Marek Haškovec)
VY_32_INOVACE_ Členění zemského povrchu I. Autor
Vítejte na marketingu.
Business intelligence shapes security
Vychutnejte si přírodní, ručně dělané sýry přímo ze srdce Řecka! sídlíme v severo-západní části Řecka, v regionu Greneva Založeno roku 1960 jako rodinný.
Katedra rostlinné výroby ČZU v Praze
Informace o společnosti
MEZINÁRODNÍ DAŇOVÁ KANCELÁŘ
Informace o společnosti
Co začíná tam, kde končí naše země?
Transkript prezentace:

Jsme Smiths Medical Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi v oblasti výroby zdravotnického materiálu za použití špičkového technologického zázemí a v naprosto sterilním prostředí, které medical oblast vyžaduje. V létě tohoto roku jsme otevřeli zcela novou pobočku v Hranicích na Moravě a hledáme možná právě Tebe! Jsi-li motivovaný, rád tvoříš nové věci, postupy, procesy, účastníš se s nadšením nových výzev a chceš pracovat ve zcela nové firmě, pak se nám ozvi! Hledáme nové zaměstnance, kteří mluví dobře anglicky a chtějí se podílet na rozvoji a růstu naší pobočky v Hranicích.

Základní Regiony Smiths Medical Amerika Severní & Východní Evropa & Rusko Čína Jižní Evropa, Střední Východ & Afrika Japonsko Austrálie, Nový Zéland & JV Asie NEER SEMEA ANSEA

Tři Odvětví Smiths Medical Dýchací cesty Bezpeč nost Dodávky Léčiv & Terapeutika

Epidurální soupravy pro dávkování anestetik do bederní oblasti Zařízení k ohřevu krve a tělních tekutin schopné dodávat tekutiny s předepsanou teplotou přiběžných průtocích Infúzní zařízení k zajištění spolehlivého dávkování léčiv pro různé typy klinických terapií

Bezpečnost Bezpečnostní kryt špičky jehly k opakované infůzi Intra-Venózní katetr k dodávání léků do krevního oběhu Intra-Venózní katetr s možností připojení stříkačky pro speciální procedury

Dýchací cesty Tracheální trubice používaná pro okysličování pacienta Na míru vyráběné Silikonové Tracheostomické trubice se specifickými doplňky používané k dlouhodobému okysličování pacientů Zařízení k různým léčbám pro pacienty s chronickým onemocněním dýchacích cest

Smiths Medical ve zkratce Prodáváme na více než 100 trzích po celém světě, naším největším trhem jsou USA, kde se uskuteční 50% celkových prodejů Máme přímé obchodní zastoupení ve 20 zemích, v mnoha dalších spolupracujeme s distributory Našimi koncovými zákazníky jsou zhruba ze tří čtvrtin nemocnice, zbývající čtvrtina potom domácí péče, kliniky a další chirurgická centra Výroba našich produktů je soustředěna ve Velké Británii, USA, Mexiku, Německu, Itálii, Číně a České republice

Aktuálně otevřené pozice Project Managers Process Engineers - Validation Packaging Manual Assembly Plastic moulding (extrusion, injection) Quality Engineers Quality System Engineers Materiall Controller