EJPOVICE Výstavba obytné zóny. Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Konference nejen Rezidencích 07. Potřeba vlastnit vs. výhoda nájmu Podpora vlastnického bydlení (americký sen) Rodinné kořeny 45 let, 2x stěhování, 60.
Advertisements

Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
Život na venkově.
TZ 21 – navrhování otopných soustav
KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY Moravská Třebová - projekt odkanalizování Udánek, Sušic, Boršova a modernizace ČOV.
Ekologické stavby Zpracoval: Jan Vojtěchovský.
Energetický management budov Jiří Karásek Fakulta stavební, ČVUT v Praze K126.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
TZ přednáška Otopné soustavy
Rekuperační jednotka ISIS Recover
Cíle územního plánování Cílem územního plánování je vytvářet předpoklady pro výstavbu a pro udržitelný rozvoj území, spočívající ve vyváženém vztahu podmínek.
Vybrané základní pojmy stavebního zákona.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Energetický management jako nízkonákladové opatření k dosažení úspor
TÉMA: Daň z nemovitostí
Volnočasové projekty a EU financování
Přednáška 11 Otopné soustavy Doc.Ing.Karel Kabele,CSc.
Propagace a prodej know-how
Moderní cyklistická doprava
Regionální komunikační infrastruktura CamelNET. Co to je ? Krajem provozovaná optická datová síť Optické kabely jsou uložené v zemi Současně zahajovaná.
Umístění maloobchodní sítě - maloobchodních provozoven
Finanční a rozpočtové právo Přednáška č. 11 Daň z nemovitostí.
Úspory energie a regenerace
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví Název předmětu:Pozemní stavby Název a ID tématu:Výběr staveniště (STA19) Zpracoval: Ing. Josef Šenovský.
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec; v současnosti omezený význam; povinnost platit vzniká na základě vlastnického či uživatelského vztahu k majetku.
Statutární město Ostrava
Projekt: UČÍME SE V PROSTORU Oblast: Stavebnictví Název předmětu:Pozemní stavby Název a ID tématu:Vhodné a méně vhodné staveniště (STA20) Zpracoval: Ing.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR odbor politiky bydlení Podpora výstavby technické infrastruktury.
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
Rodinné domy.
NBU2 LS2015 / BYDLENÍ Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY BYTOVÝ DŮM
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Urbanizace a urbanismus
12ZADI (cvičení) Marián Svetlík ZS 2011/2012 ZÁKLADY DOPRAVNÍHO INŽENÝRSTVÍ K612 Ústav dopravních systémů K612ZADI Základy dopravního inženýrství CVIČENÍ.
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
Propočet: stanovení orientační ceny stavebního objektu a stavby
Projekt úpravy parku Louny – RYNEČEK Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun. Původně bylo toto území.
Projekt úpravy parku Louny – RYNEČEK Představujeme projekt zástavby lokality ležící východně od historického jádra města Loun. Původně bylo toto území.
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
2. setkání pracovní skupiny „Život v obcích“. Souhrnná SWOT analýza Silné, slabé stránky Silné stránky B. Slabé stránky B. Výhodná geografická poloha.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Obytný soubor Za Školkou
Prezentace pro OS tramvají - Bratislava, Odbor Kolejová vozidla, Ing. Petr Tomala, Prezentace pro OS tramvají Bratislava.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Souběžně probíhají: 23. – Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno.
Příklad Zjištění obvyklé ceny stavebního pozemku v k. ú. Dejvice, Praha 6.
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Ú Z E M N Í S T U D I E Ú V O Z O V Á A K E B Z D I N C E
Více info tel: UNIKÁTNÍ MATEŘSKÁ ŠKOLKA ČEKVES (ochr.zn.) S PŘÍPRAVOU PRO NOVOU SOLÁRNÍ TECHNOLOGII, PRO MALÉ OBCE I MĚSTA
Vysoká škola technická a ekonomická Ústav technicko-technologický
Návrh turistického informačního systému v centru Českých Budějovic
Majetkové daně Nejstarší typy daní vůbec;
13. Zasedání Zastupitelstva obce Nezvěstice
Autor: Bc. Martin Dědič Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Žák, CSc.
Operační program životní prostředí
Plochy a pozemky veřejných prostranství
Ing. Roman Vodný, Ph.D. ředitel odboru územního plánování MMR
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Autor: Ing. Sikorová Renata
Kanalizační Přípojky F-M
VLIV KANALIZACE NA ČIŠTĚNÍ ODPADNÍCH VOD
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Transkript prezentace:

EJPOVICE Výstavba obytné zóny

Umístění Ejpovic: Plzeňský kraj, okres Rokycany

Umístění zájmového území: Ejpovice – východ Plocha k výstavbě: 21 tis. m 2

okraj Plzně, nákupní centrum TESCO 7 km Dostupnost:

střed Plzně, náměstí 11 km

Rokycany – nemocnice 8 km Dálnice D5 – nájezd 2 km Velmi dobré vlakové a autobusové spojení Občanská vybavenost: Mateřská školka Základní škola (1.-5. ročník) Školní jídelna Prodejna smíšeného zboží COOP Hostinec u Salcmanů

Zájmová sdružení a spolky: SDH Ejpovice, TJ Sokol, Myslivecké sdružení Rekreace a sportovní vyžití: Pamětihodnosti a zajímavosti Vodní Nádrž Ejpovice koupání, vodní sporty, odpočinek Sportovní hala Hřiště s umělým povrchem Golfové hřiště

Četné turistické a cyklistické trasy

Výstavba lokality Ejpovice – východ: Hlavní myšlenka: Výstavba obytné zóny s nízkoenergetickým až pasivním bydlením doplněným moderními technologiemi Důvod výběru dřevostaveb a montovaných staveb: Šetří s Vámi Nižší náklady na založení stavby Vysoké energetické parametry s nižšími nároky na zastavěný prostor Kvalita konstrukcí při prefabrikované výrobě Garantovaná cena bez rizika víceprací Žije s Vámi Rychlost výstavby Rychle reaguje na požadavek tepla, bez zbytečné akumulace Dýchá s Vámi Difuzně otevřené nebo difuzně uzavřené konstrukce domu spolu s větracím a rekuperačním zařízením.

Volba renomovaných dodavatelů dřevostaveb: Zkušenosti, kvalita Moderní technologie: Větrací a rekuperační jednotky dánského výrobce Nilan

Vzorový dům: Výběr od některého z uvedených dodavatelů Specifikum: Bez vybavení S důrazem na ukázku na stavby jako takové - konstrukce, zateplení, rozvody, technologie domu Parcelace: Mírně svažitý svah k severovýchodu 23 stavebních parcel Velikost od 665 m 2 do m 2 – nejčastěji m 2

23 stavebních parcel - členění

23 stavebních parcel – velikost od 665 m 2 do m 2

Technická a dopravní infrastruktura: Komunikace Elektřina, plyn Dešťová a splašková kanalizace – prozatím užité domovní čistírny odpadních vod Datové kabely (Telefonica) Podmínky prodeje parcel: Cena pozemku Kč za 1 m 2 Cena rodinného domu dle výběru investora Dodávka technologie NILAN

Shrnutí na závěr: Proč právě Ejpovice: Bydlení v blízkosti města s velmi dobrou dostupností a přesto v přírodě 23 domů – ucelený, ale přesto osobitý celek Velikost parcel většinou m 2 optimální pro zachování soukromí, přesto udržovatelná a finančně dostupná Pohodlné bydlení s moderními technologiemi a nízkými provozními náklady Rychlost výstavby a nového bydlení

Těšíme se na další spolupráci.