Zájmový kroužek nejen pro děti předškolního věku školní rok 2011 - 2012 Šikovné ručičky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MALOVÁNÍ TAŠEK PRO MIKULÁŠE s paní Křehnáčovou, Ateliér Kousek
Advertisements

Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
VY_32_INOVACE_ 04_ Lidé a čas Kalendář (SADA ČÍSLO 2)
Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny
Rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
Studio Jana vás zve na třetí ročník Kreativní výstavy v Jihlavě,
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
PPF Úvodní informace o organizaci a průběhu studia.
Třídní setkání 11. září 2012 Změna člena Školské rady Aktuality a informace na webu Informace stravování Novinky z družiny Rozvrh hodin.
Rozmarýn.
MěVG Klobouky u Brna.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Strom po celý rok Jaro Léto Podzim Zima Adam Škoda Kalendář.
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Podzimní a zimní měsíce
Základní škola a Mateřská škola Chlebičov DUM 57. Březen 2012 Jarní a letní měsíce.
Hofmanová Dagmar Kučerová Eva GardenServices 1.
Třídní schůzky Organizační záležitosti Připomínáme, že v závěru školního roku budou dny ředitelského volna. Děti dostanou vysvědčení již 20.
Jarní a Podzimní javorové dílny ve dnech – SEV TOM Javory Černuc Zve všechny, kteří rádi pracují s přírodními materiály, do.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: Mgr. Petra Pláničková Název:VY_32_INOVACE_401_PODZIM Téma: PODZIMNÍ MĚSÍCE, ZAČÁTEK.
Roční období Název školy:
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_50_Měsíce v roce AUTOR: Mgr. Zdeňka Buchtelová ROČNÍK, DATUM:
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_ Léto Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo projektu:
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
ZÁKLADNÍ A MATEŘSKÁ ŠKOLA CHOTÝŠANY „KAŽDÝ JE JEDINEČNÝ“
Ohlédnutí za rokem 2015 Kiwanis Club Golden Prague.
Projekt Rozvoj školských poradenských pracovišť v číslech Analýza měsíčních výkazů o činnosti školních psychologů/speciálních pedagogů a pracovníků Poradenské.
ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 KRONIKA 3.C. Září - SPOLEČENSTVÍ RYBNÍKŮ.
OZNAČENÍ MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_80_PRV1 NÁZEV VZDĚLÁVACÍHO MATERIÁLU: Roční období NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola, Hevlín, příspěvková.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
SNN v ČR Centrum denních služeb pro sluchově postižené, Brno AKCE 2015.
ROČNÍ OBDOBÍ VY_32_INOVACE_1C_11 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Rodinná a Občanská výchova Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola.
Úvodní informace o organizaci a průběhu studia
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
Realizace vašich potřeb prostřednictvím OP VVV
ŠIKULKY II Kreativní dílna pro dospělé s Pavlou Petrnouškovou
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
DUM I. / 10. měsíce Bc. Zdeněk Klíma.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012
Autor: Mgr. Radana Marelová
KALENDÁŘ.
Výzva OP VVV 02_17_044 Šablony pro SVČ.
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_29_PRVOUKA
S heslem roku: Dohnat a předehnat Ameriku
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
ROČNÍ OBDOBÍ - TEST Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Anglický jazyk Bc. Renata Fehérová 
Procvičování měsíců v roce
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
Š A B L O N Y II.
1.
Příprava pěstounů a sociální zabezpečení
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Úvodní informace o organizaci a průběhu studia
Transkript prezentace:

Zájmový kroužek nejen pro děti předškolního věku školní rok Šikovné ručičky

Zájmový kroužek „Šikovné ručičky“ je vhodný pro všechny malé umělce od 3 let. Kroužek je navržen tak, aby si zábavnou formou vyzkoušeli různé umělecké techniky a praktiky jako např. aranžování, keramika, malování na sklo, malování na hedvábí, découpage, batikování... Různorodost jednotlivých produktů, které spolu během školního roku vytvoříme zajistí, že se opravdu nikdo nebude nudit! Každý produkt bude jedinečný a zajisté potěší nejen autory, ale i celou jejich rodinu.

Zájmový kroužek je určený všem šikovným dětem. Kroužek se uskuteční 1x měsíčně po dobu 9 měsíců (říjen-červen) Délka jednoho kroužku je 1,5 hod Vždy společně vytvoříme 1 produkt (děti výrobek obdrží v den konání kroužku či na kroužku následujícím) Minimální počet dětí v kroužku je 10 Maximální počet dětí v kroužku je 25 Kroužek je veden 1-2 instruktorkami, které mají bohaté zkušenosti s dětmi Kroužek lze vést i v anglickém jazyce O kroužku

Produkty Jak již bylo řečeno, během roku společně vytvoříme celkem 9 tematických produktů. Níže uvedený seznam produktů je pouze ukázkový. 1. měsíc (říjen) – hedvábný motýlek pro tatínka 2. měsíc (listopad) – šperk pro maminku (korálkování) 3. měsíc (prosinec) – keramické hrnečky 4. měsíc (leden) – obrázek v rámečku (lepená technika) 5. měsíc (únor) – valentýnské svícny (malba na sklo) 6. měsíc (březen) – velikonoční dekorace 7. měsíc (duben) – okrasné zrcadlo/krabička 8. měsíc (květen) – aranžování umělých květin 9. měsíc (červen) – prázdninové tričko/sáček na obuv

podzimní věnec Pozn. Obrázky produktů jsou pouze ilustrativní. Ukázky prací vonné sáčky sádrový kapr

Ukázky prací Pozn. Obrázky produktů jsou pouze ilustrativní. velikonoční kraslice jarní květník fotorámeček taška

Ukázky prací Pozn. Obrázky produktů jsou pouze ilustrativní. těžítka svícny krabičky hedvábný polštář

Cena za 1 kroužek (1,5 hod.) na osobu = 200 Kč Tato cena zahrnuje veškeré vybavení potřebné k výrobě produktů (s výjimkou kraslic, které si děti přinesou z domova). Kroužek lze uhradit v hotovosti či převodem na účet. Celková částka na rok činí Kč. Po dohodě s rodiči se koncem školního roku uskuteční jedna náhradní lekce (pro ty, kteří se v průběhu roku nezúčastnily všech lekcí). Platební podmínky

Kontakt Těšíme se na vás! Lucie Schwabová mobil