Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Centrum rozvoje venkova Olomouckého kraje 13. listopadu, hotel FIT v Přerově Výroba, zpracování a využití biomasy.
Advertisements

OČIMA ŽEN Projekt OČIMA ŽEN je podpořen z programu „Fondu pro nestátní neziskové organizace“. Program „Fond pro nestátní neziskové organizace“, jež je.
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Úřad vlády ČR Odbor pro informování o evropských záležitostech Ing. Klára Nápravníková Grantové informační projekty OEZ 2006 Praha, 5. října 2006.
Regionální politika Oldřich Hájek. Obsah přednášky: Další typologie nástrojů lokálního rozvoje a RP Podle charakteru a zaměření Podle charakteru a zaměření.
Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly 11 Porada Ministerstva vnitra se zástupci krajských úřadů, Kanceláře veřejného ochránce práv, Svazu.
Resort životního prostředí a zemědělství -Dotační politika -Činnosti resortu.
Školní rok Změny na MŠMT  Nový ministr školství prof. PhDr. Petr Fiala, PhD., LL.M, od Náměstci: 1. Náměstek ministra Mgr. Jiří.
Program rozvoje venkova ČR EAFRD  European Agriculture Fund for Rural Development Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova  Navazuje.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
PORADENSKÉ CENTRUM PRO VENKOV PRACOVIŠTĚ DUBÁ. NOSITEL PROJEKTU: Společnost pro Jizerské hory o.p.s. PARTNEŘI PROJEKTU: - Liberecký kraj - Správa ochrany.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s. (Olomouc, 19. února.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
DOPLŇUJÍCÍ VOLBY Z ŘAD STUDENTŮ DO AS FAPPZ A AS ČZU.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s. (Olomouc, 26. března.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Struktura financování VVŠ RNDr. Alexander Černý Výjezdní zasedání managementu UTB ve Zlíně dne 20. března 2013.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Zamyšlení nad současnou zemědělskou produkcí a potřebou Václav Vaněk,
Obecně k legislativě 19. října 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 18.
Seminář „Regionální česko-bavorské poradenské a informační centrum pro zemědělství a venkov“ (Regioagricentrum)
Dotační příležitosti obcí AUTOR: Bc. Zdeněk Tarant.
Ostatní dotační programy Olomouckého kraje pro rok 2017 a další možnosti čerpání dotací z národních a evropských zdrojů.
ProŽeny Třebíčské centrum o.s..
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období
Česko-čínské obchodní a ekonomické vztahy
Jak získat stážisty s finanční podporou EU?
Program meziregionální spolupráce INTERREG EUROPE
Informační portál Regioagricentrum
Technologická platforma CTIT
Příprava na multikulturní výchovu pro učitele a učitelky MŠ
Krajská síť environmentálních
Český MODRÝ mák z.s. sdružuje členy, kteří v ČR pěstují, zpracovávají a obchodují s mákem a makovinou založen v roce 2001 od roku.
Celostátní síť pro venkov Severozápad
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SMĚRNICE 2000/60/ES Evropského parlamentu a Rady z 23
MOC VÝKONNÁ Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Alena Darebná
Hlavní město praha a integrace cizinců
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Zapojení nestátních neziskových organizací do NRP a NSRR
Odbor školství mládeže a sportu Oddělení školské ekonomiky
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Oblast: Dobré životní podmínky zvířat
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Seminář k problematice IPPC
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Biodiverzita V. Ochrana biodiverzity.
Plán – harmonogram realizace cílů
STŘEDNÍ ŠKOLA POLYTECHNICKÁ OLOMOUC, ROOSEVELTOVA 79
kam vlastně směřujeme ??? 
Implementace BAT závěrů do integrovaných povolení v Moravskoslezském kraji Krakow.
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Fiche 5 – Relax v lese Článek 25 Neproduktivní investice v lesích
Program rozvoje venkova
Cyklus malého projektu
Obecně k legislativě 17. října 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Neziskové organizace po
Fond Vysočiny Odpady 2018 Ing. Eva Navrátilová Jihlava 10. dubna 2018
Neziskové organizace po
Transkript prezentace:

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář, Úhlava, o.p.s.

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. CROSS COMPLIANCE Rostlinná výroba ve vztahu ke krajině a životnímu prostředí 20.října 2008 (RCSICV Klatovy) CROSS COMPLIANCE Živočišná výroba, potravinářství a krmivářství 9.prosince 2008 (RCSICV Klatovy)

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Úhlava, o.p.s. Nestátní nezisková organizace založená v roce 2001v Klatovech Zabývá se především vzdělávací, poradenskou a informační činností se zaměřením na regionální rozvoj, dotace a granty EU, životní prostředí a zemědělství Projekty v oblasti zemědělství: RegioAgri centrum ( Síť environmentálních informačních a poradenských center v regionu Šumava ( Kulaté stoly Venkovská turistika a agroturistika ( Podpora konkurenceschopnosti zemědělských farem v česko-bavorském příhraničí (poradny pro zemědělce)

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. Projekt ZEMĚDĚLEC V EU 2 typy seminářů v 6 krajích ČR Cheb, Klatovy, Strakonice, Pelhřimov, Olomouc, Pardubice Tištěná publikace „Zemědělec v EU“ CD pro účastníky Studijní materiály na eLearning Finance ze zdrojů EU

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Ing. Petr Jakobe, CSc. (SŠZP Klatovy) Cross-compliance Ing. Jindřich Černý, Ph.D. (ČZU Praha) Nitrátová směrnice Ing. Jiří Papež, předseda Zemědělského výboru Poslanecké sněmovny ČR Kontrola dodržování zákonných požadavků na hospodaření, aktuální stav legislativy Ing. Blanka Fedáková Havarijní plány

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí. ZEMĚDĚLEC V EU Bc. Jan Kolář manažer projektu Zemědělec v EU Úhlava, o.p.s., Krameriova 138, Klatovy tel , Přeji příjemný den strávený na semináři…