Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Financování JSDHO neinvestiční dotace
Advertisements

Kompetence při řízení zásahu JPO a složek IZS
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BOLATICE
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Obec - jednotka PO zřizovaná obcí plk. Ing. Hynek Marák ředitel odboru IZS a služeb HZS Zlínského kraje říjen 2007.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
IPRM Náchoda – problémová zóna u nemocnice Seminář k 1. výzvě Města Náchoda pro podporovanou aktivitu 5.2b Regenerace bytových domů
 V souladu s Koncepcí vzdělávání v oblasti krizového řízení, schválenou usnesením Bezpečnostní rady státu ze dne 16. listopadu 2004 č. 14 a Plánem hlavních.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4.patro Ing. Tomáš Jeřábek.
19. výzva IROP - „Technika pro IZS“ (blok pro obce) Pardubice Ing. Markéta Kupcová Centrum pro regionální rozvoj České republiky.
DOTACE PRO JEDNOTKY SDH OBCÍ Zabezpečuje MV – GŘ HZS ČR ze státního rozpočtu v rámci rozpočtové kapitoly MV. Úsek IZS a OŘ HZS Libereckého kraje plk. Mgr.
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
Příjem a hodnocení žádostí o podporu Ing. Anna Kreutziger SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF STANICE INTEGROVANÉHO ZÁCHRANNÉHO.
Příjem a hodnocení žádostí o podporu Ing. Anna Kreutziger SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF VZDĚLÁVACÍ A VÝCVIKOVÁ STŘEDISKA.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ERDF pro vysoké školy Mgr. Stanislava Podolková Praha, duben 2016.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva ESF výzva pro vysoké školy Mgr. Helena Hořáková Praha, duben 2016.
Praha SEMINÁŘ PRO ŽADATELE 19. výzva IROP Blok II. „Technika pro IZS“
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Excelentní výzkum Mgr. Helena Hořáková Praha, 17. února 2016.
Povinnosti obcí v oblasti požární ochrany Z pohledu IZS a jednotky PO.
Účelová neinvestiční dotace z rozpočtu MV – GŘ HZS ČR na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Příjem a hodnocení žádostí o podporu Ing. Anna Kreutziger Seminář pro SC 1.3 ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF Průběžná výzva č.
Praha SEMINÁŘ PRO ŽADATELE 36. výzva IROP Blok II. „Stanice integrovaného záchranného systému“ Praha.
OPERAČNÍ ŘÍZENÍ. Operační střediska HZS  Povinnost zřizování operačních středisek HZS ČR vyplývá z § 2 odst. 4 zákona č. 238/2000 Sb., O HZS ČR Ministerstvo.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Metodika pro zřizování jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí Zdolávání mimořádných událostí.
Kontaktn í a koordinačn í centra Krajsk é ředitelstv í policie Jihočesk é ho kraje.
Praha SEMINÁŘ PRO ŽADATELE 27. výzva IROP „VZDĚLÁVACÍ A VÝCVIKOVÁ STŘEDISKA IZS“ Praha.
Výzvy v rámci IROP Centrum pro regionální rozvoj České republiky Ing. Markéta Kupcová,
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV – výzva Gramotnosti Praha, 9. února 2016 Mgr. Jakub Krátký.
1 FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková vedoucí oddělení krizového řízení.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Výzkumné infrastruktury Ing. Irena Havlová Praha, 8. února 2016.
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
por. Ing. Antonín Bastl, OIZS HZS JMK
Seminář pro žadatele k Výzvě IROP (2017) – Bezpečnost dopravy a cyklostezky v regionu MAS Moravská cesta 21. Března 2017, Příkazy.
Informace o výzvě pro školy
Další výzvy ve Specifickém cíli 3.3 IROP Regulační plány
FINANCOVÁNÍ JSDHO Ing. Marta Spálenková
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků Praha, 20. července 2017.
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Dotace pro jednotky PO SDH obcí Pardubického kraje
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
SMĚRNICE RADY KRAJE Č. 2/2008 K SYSTÉMU PŘÍPRAVY A REALIZACE PROJEKTŮ KRAJE A ORGANIZACÍ ZŘIZOVANÝCH ČI ZAKLÁDANÝCH KRAJEM SPOLUFINANCOVANÝCH Z FONDŮ EU.
IROP - Podpora pořizování a uplatňování dokumentů územního rozvoje
Výzvy k předkládání žádostí o podporu MAS Podhorácko - IROP
5. Výzva „MAS SVITAVA – IROP – Bezpečnost v území MAS II.“
Seminář pro žadatele IROP výzva č
Úvod: Pro rok 2018 vyčleněno ,- Kč
Dotace pro jednotky SDH obcí
Seminář pro potenciální žadatele
Seminář pro žadatele k výzvám v opatření
Seminář pro potenciální žadatele
Seminář pro žadatele ke 2. výzvě MAS z IROP MAS Podhostýnska, z. s
Dotační program na podporu jednotek sboru dobrovolných hasičů pro rok 2019 Blanka Procházková.
Integrovaný regionální operační program
Ing. Jiří Kalenský Odbor drážní a vodní dopravy
Integrovaný regionální operační program – IROP
Informace o vyhlášených výzvách
Seminář pro žadatele SOCIÁLNÍ BYDLENÍ
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
2. Výzva MAS Střední Haná IROP IZS - Stanice IZS č
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
INFRASTRUKTURA PRO VZDĚLÁVÁNÍ
Aktuality k územním studiím krajiny z hlediska IROP
Transkript prezentace:

Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda

Integrovaný regionální operační program specifický cíl 1.3 Zvýšení připravenosti k řešení a řízení rizik a katastrof 19. Výzva : „Technika pro integrovaný záchranný systém“

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – technika pro IZS je zaměřena na podporu pořízení specializované techniky a věcných prostředků pro odstraňování důsledků :  nadprůměrných sněhových srážek a masivních námraz,  výkon činností spojených s orkány a větrnými smrštěmi,  výkon činností spojených s extrémním suchem,  výkon činností v souvislosti s haváriemi spojenými s únikem nebezpečných látek.

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – technika pro IZS Podpora Celková částka dotace z Evropského fondu pro regionální rozvoj a státního rozpočtu Evropský fond pro regionální rozvoj: Kč státní rozpočet: maximálně Kč Míra podpory z Evropského fondu pro regionální rozvoj a státního rozpočtu Organizační složky státu a jejich příspěvkové organizace, státní organizace:  85 % Evropský fond pro regionální rozvoj  15 % státní rozpočet Kraje, obce:  85 % Evropský fond pro regionální rozvoj  5 % státní rozpočet. Minimální a maximální výše celkových způsobilých výdajů Minimální výše celkových způsobilých výdajů včetně DPH: Kč. Maximální výše celkových způsobilých výdajů včetně DPH: není stanovena

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – technika pro IZS - termíny  Zahájení příjmu žádostí o podporu :  Ukončení příjmů žádostí :  Realizace projektů nejpozději do :

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – oprávnění žadatelé  MV – GŘ HZS ČR  Hasičské záchranné sbory krajů  Záchranný útvar HZS ČR  obce, které zřizují JPO kategorie JPO II a III  MV - Policejní prezidium ČR  krajská ředitelství Policie ČR  kraje (kromě hl. m. Prahy) jako zřizovatelé ZZS krajů  státní organizace, které zřizují jednotku HZS podniku s územní působností.

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – oprávnění žadatelé  obce, které zřizují JPO kategorie JPO II a III  + současně dislokovaných v území, které bylo vyhodnoceno jako území s určitou úrovní důsledků sněhových srážek a masivních námraz, orkánů a větrných smrští, extrémním suchem nebo haváriemi spojenými s únikem nebezpečných látek.  V Libereckém kraji pouze 4 ORP

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – oprávnění žadatelé : v LK pouze 4 ORP ???

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – oprávnění žadatelé  obce, které zřizují JPO kategorie JPO II a III v ORP : Česká Lípa – sucho, sněhové srážky, havárie NL Jablonec nad Nisou – sněhové srážky Liberec – orkány a větrné smrště, sněhové srážky, havárie NL Semily – sucho, orkány a větrné smrště, sněhové srážky, havárie NL

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – normativ vybavení pro JSDHO

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – specifické dokumenty 1.SPECIFICKÁ PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE, SPECIFICKÝ CÍL 1.3, ZVÝŠENÍ PŘIPRAVENOSTI K ŘEŠENÍ A ŘÍZENÍ RIZIK A KATASTROF, PRŮBĚŽNÁ VÝZVA Č TECHNIKA PRO INTEGROVANÝ ZÁCHRANNÝ SYSTÉM 2.PŘÍLOHY SPECIFICKÁ PRAVIDLA PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE, SPECIFICKÝ CÍL 1.3, KOLOVÁ VÝZVA Č. 19, 3.PŘÍLOHA Č. 1 - POSTUP PRO PODÁNÍ ŽÁDOSTI O PODPORU V MS2014+

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – povinné přílohy žádosti 1. Plná moc 2. Dokumentace k uskutečněným zadávacím a výběrovým řízením 3. Stanovisko HZS kraje v případě, že je žadatelem obec, která zřizuje JPO (§ 29 zákona č.133/1985 Sb., o požární ochraně) – jednotky SDH kategorie II a III (podle přílohy zákona o PO), nebo státní organizace, která zřizuje jednotku HZS podniku s územní působností 4. Studie proveditelnosti 5. Seznam objednávek – přímých nákupů 6. Výpočet čistých jiných finančních příjmů 7. Průzkum trhu

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – stanovisko HZS kraje

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – způsobilé výdaje Způsobilé výdaje Věcná způsobilost Viz kapitola 10 Obecných pravidel pro žadatele a příjemce a kapitola 2.6 Specifických pravidel. Časová způsobilost – Informace o křížovém financování Křížové financování není možné.

Výzva xx: řešení od olnosti stanic na mimořádné události a optimalizace jejich umístění v ohroženém území IROP specifický cíl 1.3 Zvýšení připravenosti k řešení a řízení rizik a katastrof

Integrovaný regionální operační program 19.výzva – více informací Kontaktní osobou pro IROP v LK : Děkuji za pozornost Liberecký kraj Ing. Romana Valentová