PRVNÍ ZDRAVOTNÍ PORADENSKÁ ve spolupráci s advokátní kanceláří.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

Představení společnosti
Vítejte v POJIŠTĚNÍ BOSKOVICE Kdo jsme? > největší makléřská síť v ČR > více než 20 let na trhu > jsme se světovou jedničkou Marsh > partner všech pojišťoven.
Zákon o obětech trestné činnosti Tisková konference
Financování rozvojových projektů obcí a měst: hlavní motor meziobecní spolupráce v ČR Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, Ph.D. Katedra práva a veřejné správy,
Novinky ve zdravotnickém právu?
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
POJIŠTĚNÍ A POJIŠŤOVNICTVÍ
ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ JUDr. KARLA VÍTKA NABÍDKA SPOLUPRÁCE
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky (veškeré základní poplatky jdou na vrub RK).  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování.
Ekonomika a právo v podnikání
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města a jím zřízených příspěvkových organizací Bc. Miloslav Šalé jednatel společnosti RESPECT BRNO, s. r. o.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
Činnost právní kanceláře ČLK
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Mis-selling ve finančním poradenství Mgr. Lukáš Kaplan, €FA™
PRÁVNÍ RÁMEC KORPORÁTNÍCH ZMĚN A M&A TRANSAKCÍ
Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony:
POJIŠTĚNÍ Základní pojmy Rizika a změny v rozpočtu domácností Typy pojištění Pojišťovna.
Boj proti fotbalovému násilí filosofie, právní rámec a role jednotlivých subjektů Ivan Langer ministr vnitra.
Odměňování pojišťovacích zprostředkovatelů
Představení klubu manažerů
Pojišťovnictví Charakteristika.
Partner úspěšných ve světě dotací. Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací.
Robert H. Waterman Vypracovali: Tereza Hubalová, Kateřina Křížová, Kamila Ogurčáková, obor L (kruh 83)
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
 Vysoké provize %  Neplatíte paušální poplatky, ale pouze 5 % z obratu  Motivační bonusy po prvním roce práce  Po zapracování příspěvek na.
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_EKO164 Název.
Řízení zdravotnictví z pohledu kraje – zdravotnické právo
Studijní program Ekonomika a management
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_EKO165 Název.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
I. Rok 2008 Celkem dopravních nehod Zjištěný alkohol DN s hmotnou škodou DN se zraněním alkohol a DN hmotná škoda4 918 alkohol.
Právnické výpočty Adam Ptašnik 2006
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Sociální zabezpečení EU Administrativa. Administrativní komise úkoly vyřizování administrativních otázek a otázky interpretace vyplývající z tohoto nařízení.
1© Rödl & Partner Úspěch nezná hranic! Provázíme Vás po celém světě. Prezentace společnosti Rödl & Partner Zahájení semestru TopSeC Ekonomicko-správní.
Pojištění odpovědnosti 2015 Ing. Olga Hebká Pojištění občanské odpovědnosti 2.Pojištění odpovědnosti zaměstnance.
Prezentace na tiskovou konferenci Srovnání vývoje a nápadu TČ, početních stavů policistů a vývoj nehodovosti na ÚO Břeclav v porovnání let 2010 a 2011.
Spolupráce Kooperativy s Unií fyzioterapeutů ČR ZVÝHODNĚNÉ POJISTNÉ PRODUKTY PRO ČLENY UNIFY ČR vč. novinek dle OZ.
POVINNÉ A NEPOVINNÉ POJIŠTĚNÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Alena Hůrková. Dostupné z Metodického portálu
Komplexní služby v oblasti řešení škod Ladislav Burián, Pavlína Živělová / Brno / /Jihomoravský kraj Jihomoravský kraj.
Úrazové a další doplňkové pojištění v rámci pojištění osob Marián Belko Petr Slezák.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Pojištění odpovědnosti za škodu při výkonu povolání a zájmové činnosti Soňa Jarošová Lukáš Klemensevič.
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
„OTEVŘENÁ RUKA PÁNĚ“ Člověk v tísni, o.p.s. aneb O vymáhání dluhů v Česku.
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
OBECNÁ ZJIŠTĚNÍ ZE ZKUŠENOSTÍ ZAMĚSTNAVATELŮ A ZAMĚSTNANCŮ S ODŠKODŇOVÁNÍM PRACOVNÍCH ÚRAZŮ A NEMOCÍ Z POVOLÁNÍ 6. konference Společně bezpečně v EU –
Inkubační funkce Inovacentra ČVUT Michaela Karlíčková.
Havarijní pojištění motorových vozidel Veronika Bučková Romana Slováčková.
UKONČENÍ ADMINISTRACE Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Tisková konference
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Tabák a alkohol: proč je v ČR tak málo motivovaných, kteří by motivovali k prevenci. Příklady ze zahraničí Ing. Daniela Kandilaki, Health Policy Institute.
CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ základní informace ke smlouvě
MERIIS Business Consulting
Pojištění odpovědnosti za škodu při výkonu povolání a zájmové činnosti
Pojištění BYTOVÝCH DOMŮ
Sociálně ekonomické důsledky pracovních úrazů a nemocí z povolání
MUDr. Hatem Sanalla Nemocnice Znojmo
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
11 měsíců 2010 Statistika nehodovosti na pozemních komunikacích ČR
ORGANIZAČNÍ STRUKTURY
Policejní prezidium ČR Ředitelství služby dopravní policie Vývoj dopravní nehodovosti za období leden až říjen roku 2013 plk. Ing. Tomáš LERCH
Občanské soudní řízení I.
člen Asociace občanských poraden
Elektronizace v prostředí justice
Transkript prezentace:

PRVNÍ ZDRAVOTNÍ PORADENSKÁ ve spolupráci s advokátní kanceláří

| Čím se zabýváme Zejména se specializujeme na:  Poškozené pacienty  Dopravní nehody  Pracovní úrazy  Sportovní úrazy  Uklouznutí a pády Nabízíme komplexní poradenské a právní služby ve všech oblastech náhrady škody na zdraví.

| Jak to funguje Našim klientům neúčtujeme žádnou odměnu za poradenství nebo analýzu předmětné problematiky. Náš obchodní model je založen na transparentní poplatkové politice. Zdarma a nezávazně provádíme zhodnocení případu a poté navrhneme optimální postup pro získání odškodnění v plné výši. Nezávazná analýza Konzultace zdarma Společným postupem si přejeme zajistit, aby každý poškozený získal adekvátní odškodnění způsobené újmy na zdraví, a to bez rozdílu.

| Náhrada újmy dítěte ublížením na zdraví ve výši 10 mil. Kč od přední tuzemské nemocnice a pojišťovny Kooperativa. Pojistné plnění ve výši 2 mil. Kč řidiči motorky od pojišťovny Uniqua z titulu dopravní nehody (devastující zranění dolní končetiny, částečná amputace). Pojistné plnění ve výši 2,3 mil. Kč spolujezdci řidiče od pojišťovny Kooperativa z titulu dopravní nehody (klientka po řadě měsíců v kómatu na následky dopravní nehody zemřela). Peněžitá pomoc ve výši Kč od Ministerstva spravedlnosti obětem metanolové kauzy (úmrtí, oslepnutí a poškození zraku). Odškodnění ve výši 2,3 mil. Kč rodinným příslušníkům poškozeného od přední tuzemské nemocnice a pojišťovny Kooperativa z titulu ochrany osobnosti. Odškodnění ve výši Kč od tuzemské stavební společnosti z titulu pracovního úrazu (pád z lešení). Naše úspěchy Mezi případy úspěšně dokončené v letech 2014 – 2015 patří zejména níže uvedené referenční kauzy: Kč Kč Kč Kč Pojistné plnění ve výši 2 mil. Kč řidiči motorky od pojišťovny Uniqua z titulu dopravní nehody (devastující zranění dolní končetiny, částečná amputace). Náhrada újmy dítěte ublížením na zdraví ve výši 10 mil. Kč od přední tuzemské nemocnice a pojišťovny Kooperativa. Odškodnění ve výši 2,3 mil. Kč rodinným příslušníkům poškozeného od přední tuzemské nemocnice a pojišťovny Kooperativa z titulu ochrany osobnosti. Pojistné plnění ve výši 2,3 mil. Kč spolujezdci řidiče od pojišťovny Kooperativa z titulu dopravní nehody (klientka po řadě měsíců v kómatu na následky dopravní nehody zemřela). Peněžitá pomoc ve výši Kč od Ministerstva spravedlnosti obětem metanolové kauzy (úmrtí, oslepnutí a poškození zraku). Odškodnění ve výši Kč od tuzemské stavební společnosti z titulu pracovního úrazu (pád z lešení).

| Náš tým Zakladateli projektu jsou obchodní ředitelka Ivana Devodier Ledvoňová a 3 seniorní advokáti: David Kuboň, Vojtěch Láska a Petr Budzinski. Ing. Ivana Devodier Ledvoňová obchodní ředitelka JUDr. David Kuboň Mgr. Vojtěch Láska, LL.M Mgr. Petr Budzinski

| Kdo jsme David a Vojtěch pracovali pro přední mezinárodní právní firmy. Petr získal výjimečné zkušenosti v oblasti soudních sporů a rozhodčích řízení, zejména se specializací na náhradu škody na zdraví. Ivana získala mnohaleté zkušenosti ve farmaceutickém průmyslu u předních amerických, švédských a švýcarských farmaceutických firem, má zkušenosti v managementu a marketingu firem.

| Mluví se o nás Více informací o činnosti První zdravotní poradenské se můžete dozvědět z reportáží v celostátních médiích a článků v časopisech.

| Děkujeme za pozornost První zdravotní poradenská, s.r.o. Letenská 121/ Praha Jsme členy: