Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Poznejte regiony České republiky 2015, Praha, 25. března 2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
Advertisements

Předmět úpravy Podmínky pro poskytování sociálních služeb a příspěvku na péči Podmínky pro vydávání oprávnění k poskytování soc.služeb, pro výkon veřejné.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Škola pro studenty, kteří chtějí v životě něco dokázat!
Beskydy pro všechny Výroční konference CIP EQUAL 19. listopadu, Praha Jarmila Šagátová KAZUIST, spol. s r.o., Třinec.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Projekt: Analýza dalšího profesního vzdělávání v Pardubickém kraji Návrhy a doporučení Kolektiv autorů: Institut rozvoje evropských regionů,o.p.s. Univerzita.
Evropské fondy v kontextu rozvoje města Brna Marie ZEZŮLKOVÁ Kancelář strategie města.
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
HANÁ Systém regionálního značení. Proč podporovat místní produkty? výrobky za to stojí výjimečnost díky vazbě na region (kultura, tradice, příroda) kvalita:
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Evaluace a kvalita služeb v programech prevence, léčby a resocializace drogových závislostí (propojení se systémem sběru dat) Mgr. Lenka Šťastná.
Hodnocení DeMo v projektu NetZP Mgr. Andrea Preclíková.
Řízení a koordinace politiky soudržnosti v České republice v období Ostravice Hotel Montér Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. projekt CENTRA PODPORY INKLUZIVNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Individuální národní.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky e-Learning na Portálu veřejné správy Renata Brožková, Jiří Průša Ministerstvo informatiky.
Český systém kvality služeb Prezentace projektu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR na podporu cestovního ruchu Velké Losiny –
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Národní soustava povolání (NSP) Klasifikace ekonomických činností (CZ-NACE)  
Akce 2 – Evropská dobrovolná služba EDS je součástí programu EU Mládež v akci Akce 1 - Mládež pro Evropu Akce 2 - Evropská dobrovolná služba Akce 3 -
Referenční proces v České republice Jakub Stárek 11. března 2011 Praha, Hotel Pyramida Konference k procesu přiřazování úrovní kvalifikací v ČR k úrovním.
1 Ověřování environmentálních technologií (ETV), cesta na zahraniční trhy , Hustopeče ČESKÉ EKOLOGICKÉ MANAŽERSKÉ CENTRUM
Systém kvality a inovací v cestovním ruchu
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Proces řízení kvality projektu Jaromír Štůsek
Zkušenosti s internacionalizací klastrů v projektu Clusters Cord 23. října 2012 Dana Krejsová, RRA ÚK. This project is implemented through the Central.
Systém řízení kvality.
Hodnocení kvality a bezpečí zdravotních služeb
Výkon regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v roce 2014 v celostátním srovnání Porada ředitelů pověřených knihoven Jihomoravského kraje Městská knihovna.
2. setkání pracovní skupiny projektu MOS obcí v územním obvodu ORP Chomutov Místo: Chomutov Dne: , 13:00 hod. C ESTOVNÍ RUCH – PROJEKT MOS.
1 Postup při provádění inspekce v místě poskytování sociálních služeb Odbor sociální péče a zdravotnictví Magistrát hlavního města Prahy.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Poslanecká sněmovna PČR Praha Návrh věcného záměru zákona o podpoře a řízení cestovního ruchu.
Národní soustava kvalifikací: Zaměstnanci dle představ a potřeb zaměstnavatelů Konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března 2014.
Český systém kvality služeb v kontextu státní politiky CR v ČR Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Výroční konference 20 let od založení A.T.I.C. ČR Ostrava,
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.
0 A healthier tomorrow. MUDr. Pavel Kubů CEE Healthcare Business Development Manager Přínosy eHealth nástroji koordinované zdravotní péče pro klienty Maccabi.
Český systém kvality služeb Seminář zástupců turistických informačních center 5. září 2013, MMR ČR.
Možnosti sledování konkurenceschopnosti destinací turismu na úrovni regionů a míst Monika Palatková Výroční konference ATIC ČR Turistická informační centra.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Go / Regiontour Brno 15. ledna 2015 Podpora a spolupráce A.T.I.C.
Beskydy pro všechny Pilotní projekt hodnocení objektů CR pro znevýhodněné skupiny Workshop Proč si pořídit certifikát aneb Otevřete své zařízení pro další.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
 červenec 2014 – vláda schválila návrhy operačních programů a programy byly odeslány Evropské komisi = začátek tzv. formálního vyjednávání.  říjen 2014.
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
Informační schůzka k 1.výzvě pro předkládání projektů pro roční program 2012 Evropského uprchlického fondu Praha 11. října 2012 Evropský uprchlický fond.
JUDr. Ing. Robert Szurman ředitel odboru předseda Rady kvality ČR 8. Národní konference kvality ve veřejné správě, Praha Národní konference.
Praktické zkušenosti z Českého systému kvality služeb Specializované pracoviště ČSKS Výroční konference k 20 letům výročí A.T.I.C. ČR Ostrava, 7. března.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Regionální kolegium CR – pracovní skupina pro CR 6. června 2016.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.

Příprava reformy - cíle a přínosy PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
NÁZEV PROJEKTU: Podpora počátečního vzdělávání zdravotnických oborů, jejich propagace ve vzdělávacím centru pro komunitní práci a rozvoj klíčových kompetencí žáků 
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
4. zasedání Výboru České republiky pro programy nadnárodní a meziregionální spolupráce března 2017Praha.
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Kategorizace organizací destinačního managementu
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Kariérové poradenství a podnikavost
Národní podpora využití potenciálu kulturního dědictví prostřednictvím Integrovaného operačního programu
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Pardubického kraje
Transkript prezentace:

Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Poznejte regiony České republiky 2015, Praha, 25. března 2015

Proč systém kvality služeb Podle indexu mezinárodní konkurenceschopnosti cestovního ruchu pozice ČR klesá Jedním z důvodů je nedostatečná kvalita poskytovaných služeb

Evropa na cestě ke kvalitě služeb v cestovním ruchu

Systém kvality služeb v ČR Inspirace systémem kvality služeb v SRN - Service Qualitat Deutschland Vznik v rámci projektu MMR v IOP „Národní systém kvality služeb“ EUROCONSULTANTS, s. r. o. smluvní dodavatel školení a poradenství po celé ČR Funkčnost zajištěna prostřednictvím 13 regionálních koordinátorů

Co je Český systém kvality služeb nástroj napomáhající ke zvyšování kvality poskytovaných služeb v servisně orientovaných organizacích základem je pohled na službu očima zákazníka zaměřuje se pouze na měkké dovednosti zohledňuje požadavky organizace umožňuje zapojeným organizacím získat certifikát kvality

Standard ČSKS Zásady péče o kvalitu Poznání potřeb zákazníka Standardy poskytovaných služeb Odbornost a školení lidí Komunikace Aktivní práce se stížnostmi a připomínkami

Přínosy Bezplatná osvědčená a vyzkoušená metodika práce se zákazníkem Bezplatné proškolení zástupců společnosti Nezávislé posouzení/hodnocení kvality služby profesionální certifikační společností (LRQA) Perspektivní značka kvality a s tím spojené marketingové aktivity

Jak je možné se zapojit? Registrace na Rozhodnutí o výběru provozoven, které budou do ČSKS zahrnuty Absolvování dvoudenního školení „Trenér kvality I. stupně ČSKS“ Využití online nástrojů k zaslání projektu - žádosti o certifikaci Hodnocení a doporučení nezávislého Hodnotitelského centra ČSKS (LRQA) k udělení certifikace Udělení Certifikátu kvality Specializovaným pracovištěm ČSKS Vypracování jednoduchého projektu na základě metodiky ČSKS

Zapojte se! Český systém kvality služeb začíná tam, kde ostatní končí. „Pojďte s námi cestou kvality…………“

Děkujeme za pozornost PhDr. Athanasia Karaki regionální koordinátorka pro oblast Prahy Centrum pro školení a regionální koordinaci